Slik bruker du Netflix på TV-er eller Blu-ray-spillere fra Sharp

Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene på TV-er, Blu-ray-spillere eller hjemmekinoanlegg fra Sharp, blant annet om hvordan du kan konfigurere og logge ut av kontoen din. Hvis du ikke vet om Netflix fungerer på enheten din, kan du følge trinnene i delen Konfigurer Netflix.

Konfigurere Netflix
Logge ut av Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

For å koble TV-er, Blu-ray-spillere eller hjemmekinoanlegg fra Sharp til Netflix-kontoen din må du begynne på hovedskjermbildet (Home) og deretter velge alternativet nedenfor som best beskriver enheten din.

Hvis du ser Netflix-ikonet på skjermen

1. Velg Netflix fra hovedskjermbildet.

2. Velg Logg inn (Member Sign In).

3. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

4. Velg Fortsett.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din.

Hvis du vil begynne på nytt eller logge inn med en annen e-postadresse når som helst i løpet av prosessen, kan du bruke piltastene på kontrolleren til å taste inn følgende sekvens:

• Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp

• Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start på nytt) eller Deaktiver (Deactivate).

Hvis du ikke ser Netflix-ikonet på skjermen

1. Trykk på Forankring- eller Apper-knappen på Sharp-fjernkontrollen.

Merk:
    Hvis du ikke ser Forankring- eller Apper-knappen, trykker du på SmartCentral-knappen på fjernkontrollen, og finner og velger Apper.
  2. Velg Netflix-ikonet.

3. Velg Logg inn.

4. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

5. Velg Fortsett.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din.

Hvis du vil begynne på nytt eller logge inn med en annen e-postadresse når som helst i løpet av prosessen, kan du bruke piltastene på kontrolleren til å taste inn følgende sekvens:

• Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp

• Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start på nytt) eller Deaktiver (Deactivate).

Hvis du bruker en Sharp Roku TV

1. Velg Netflix fra hovedskjermbildet.

2. Velg Logg inn.

3. Oppgi e-postadressen for medlemskapet, og velg Neste (Next).

4. Oppgi passordet og velg Logg inn (Sign In).

5. Velg Start.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din.

Følg disse trinnene for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

Hvis du bruker en smart-TV

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

Merk:
    Hvis du ikke ser Få hjelp, kan du gå opp og velge Innstillinger innstillingsikon.

Hvis du ikke finner Få hjelp, Innstillinger eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Start på nytt, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

Hvis du bruker en Blu-ray-spiller eller et hjemmekinoanlegg

1. Velg menyknappen (Menu) på fjernkontrollen.

2. Bruk piltastene på fjernkontrollen, og naviger til Innstillinger (Settings).

3. Velg System.

4. Velg Deaktiver Netflix (Netflix Deactivate).

5. Velg Ja (Yes).

6. Velg OK.

Hvis du bruker en Sharp Roku TV

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

Merk:
    Hvis du ikke ser Få hjelp, kan du gå opp og velge Innstillinger innstillingsikon.

Hvis du ikke finner Få hjelp, Innstillinger eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Start på nytt, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på de fleste Sharp Ultra HD TV-er. For å strømme i Ultra HD trenger du:

Netflix er tilgjengelig i Dolby Vision og HDR på utvalgte Sharp TV-er. For å strømme i Dolby Vision eller HDR trenger du:

• En smart-TV som støtter enten Dolby Vision eller HDR10 og Netflix.

• (Hvis du bruker en Blu-ray-spiller som støtter HDR, må du koble den til en smart-TV som støtter HDR via en HDMI-port som støtter HDCP 2.2 eller nyere – vanligvis HDMI 1-porten.)

• Et Netflix-abonnement som støtter strømming i Ultra HD.

• En stabil internett-tilkoblingshastighet på 15 megabit per sekund eller raskere.

• Strømmekvaliteten er satt til Automatisk eller Høy.