Bruke Netflix på en Sharp TV eller Blu-ray-spiller

Velkommen til Netflix på Sharp TV-en, Blu-ray-spilleren eller hjemmekinoanlegget ditt! Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din. Hvis du er usikker på om enheten din støtter Netflix, kan du følge trinnene du finner under fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for å forsøke å finne Netflix-appen.

Netflix-funksjoner
Konfigurer Netflix
Logge av Netflix
Netflix i Ultra HD

Netflix er tilgjengelig på mange Sharp-enheter. Strømmefunksjoner på støttede enheter omfatter:

Støttede regioner
Netflix er tilgjengelig i hele verden, og de fleste enheter fungerer overalt hvor Netflix er tilgjengelig. Enkelte eldre enheter fungerer imidlertid bare i landet der de ble kjøpt. Se vårt kart over støttede regioner (Supported Regions) for mer informasjon. Dersom du vurderer å kjøpe en ny enhet, bør du ta kontakt med produsenten for å se om den støtter Netflix i din region.

Eldre enheter kan be deg om å gå inn på netflix.com/activate for å konfigurere enheten. Disse enhetene har bare støtte for Netflix i USA og Canada.

Navigering
På de fleste enheter kan du bla gjennom rader med serier og filmer i Netflix, inkludert en rad som bare viser det du har valgt å legge til i Min liste (My List). Hver rad representerer en kategori (komedier, dramaer, TV-serier osv.) som vi viser deg basert på hva du har sett på tidligere.

Eldre enheter har muligens ikke rader med kategorier, men du kan allikevel se gjennom Min liste, som du lager på Netflix-nettstedet.

Oppløsning
De fleste enheter er i stand til å strømme Netflix med høy oppløsning over raske Internett-tilkoblinger og spiller av Netflix i maksimal tilgjengelig oppløsning (se våre anbefalinger for Internett-hastighet for å få mer informasjon).

Undertekster og alternativ lyd
Lær hvordan du aktiverer undertekster, teksting for hørselshemmede og alternativ lyd (inkludert 5.1 surroundlyd), som er tilgjengelig for mange serier og filmer. For å sjekke om enheten din støtter 5.1-lyd, kan du gå til hvilken som helst Netflix-originalserie og se om den har et alternativ for 5.1-lyd. Hvis ikke, støtter ikke enheten denne funksjonen. Mange enheter lar deg tilpasse utseendet på undertekster og teksting. Enheter som ikke støtter tilpasninger, viser undertekster og teksting i standardvisning eller de er ikke konfigurert til å vise undertekster.

Foreldrekontroll
Med Netflix kan du bruke foreldrekontroll på individuelle profiler.

For å koble TV-er, Blu-ray-spillere eller hjemmekinoanlegg fra Sharp til Netflix-kontoen din må du begynne på hovedskjermbildet (Home) og deretter velge alternativet nedenfor som best beskriver enheten din.

Hvis du ser Netflix-ikonet på skjermen

1. Velg Netflix fra hovedskjermbildet.

2. Velg Logg inn (Member Sign In).

3. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

4. Velg Fortsett (Continue).

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Hvis du vil starte på nytt og/eller registrere deg med en annen e-postadresse i løpet av denne prosessen, kan du utføre følgende sekvens med piltastene på kontrolleren din:

• Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp

• Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start på nytt) eller Deaktiver (Deactivate).

Hvis du ikke ser Netflix-ikonet på skjermen

1. Trykk på Forankring- eller Apper-knappen på Sharp-fjernkontrollen.

Merk:
    Hvis du ikke ser Forankring- eller Apper-knappen, trykker du på SmartCentral-knappen på fjernkontrollen, og finner og velger Apper.
  2. Velg Netflix-ikonet.

3. Velg Logg inn (Sign In).

4. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

5. Velg Fortsett (Continue).

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Hvis du vil starte på nytt og/eller registrere deg med en annen e-postadresse i løpet av denne prosessen, kan du utføre følgende sekvens med piltastene på kontrolleren din:

• Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp

• Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start på nytt) eller Deaktiver (Deactivate).

Hvis du bruker en Sharp Roku TV

1. Velg Netflix fra hovedskjermbildet.

2. Velg Logg inn (Sign In).

3. Oppgi e-postadressen for medlemskapet, og velg Neste (Next).

4. Oppgi passordet og velg Logg inn (Sign In).

5. Velg Start.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Følg trinnene nedenfor for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

Hvis du bruker en smart-TV

1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.

2. Naviger opp og velg Innstillinger (Settings) eller tannhjulikonet tannhjulikon.

3. Velg Logg ut (Sign Out).

4. Velg Ja (Yes) for å bekrefte.

5. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Hvis du ikke finner Innstillinger eller tannhjul-ikonet:

1. Gå til Netflix-appen, og bruk pilene på fjernkontrollen til å angi følgende sekvens:
    Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Tilbakestill (Reset).

3. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Hvis du bruker en Blu-ray-spiller eller et hjemmekinoanlegg

1. Velg menyknappen (Menu) på fjernkontrollen.

2. Bruk piltastene på fjernkontrollen, og naviger til Innstillinger (Settings).

3. Velg System.

4. Velg Deaktiver Netflix (Netflix Deactivate).

5. Velg Ja (Yes).

6. Velg OK.

Hvis du bruker en Sharp Roku TV

1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.

2. Naviger opp og velg Innstillinger (Settings) eller tannhjulikonet tannhjulikon.

3. Velg Logg ut (Sign Out).

4. Velg Ja (Yes) for å bekrefte.

5. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Hvis du ikke finner Innstillinger eller tannhjul-ikonet:

1. Gå til Netflix-appen, og bruk pilene på fjernkontrollen til å angi følgende sekvens:
    Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Tilbakestill (Reset).

3. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på de fleste Sharp Ultra HD TV-er. For å strømme i Ultra HD trenger du: