Slik bruker du Netflix på TV-er eller strømmespillere fra Hisense

Netflix er tilgjengelig på mange Hisense-enheter i Australia, Canada, Europa, Latin-Amerika, New Zealand og USA.

Konfigurere Netflix
Logge av Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Hvis du vil koble en TV eller Google-strømmespiller fra Hisense til Netflix-kontoen din, må du begynne på skjermbildet Hjem (Home) og velge alternativet som best beskriver enheten din.

Hicast@-knapp på fjernkontrollen

1. Trykk på Hicast@-knappen på Hisense-fjernkontrollen.

2. Velg Netflix.

3. Velg Pålogging for medlemmer og følg instruksjonene på skjermen.

Hvis du vil begynne på nytt eller logge inn med en annen e-postadresse når som helst i løpet av prosessen, kan du bruke piltastene på kontrolleren til å taste inn følgende sekvens:

• Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp

• Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start på nytt) eller Deaktiver (Deactivate).

Knappen Alle programmer (All Apps) på fjernkontrollen

1. Trykk på knappen Alle programmer (All Apps) på Hisense-fjernkontrollen.

2. Velg Netflix.

3. Velg Pålogging for medlemmer og følg instruksjonene på skjermen.

Hvis du vil begynne på nytt eller logge inn med en annen e-postadresse når som helst i løpet av prosessen, kan du bruke piltastene på kontrolleren til å taste inn følgende sekvens:

• Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp

• Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start på nytt) eller Deaktiver (Deactivate).

Hisense Roku TV

1. Velg Netflix fra hovedskjermbildet.

2. Velg Logg inn og følg instruksjonene på skjermen.

Hvis du vil begynne på nytt eller logge inn med en annen e-postadresse når som helst i løpet av prosessen, kan du bruke piltastene på kontrolleren til å taste inn følgende sekvens:

• Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp

• Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start på nytt) eller Deaktiver (Deactivate).

Følg disse trinnene for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

Via en Hisense-enhet

1. Begynn fra skjermbildet Hjem (Home).

2. Velg Innstillinger (Settings).

3. Velg Applikasjoner (Applications).

• Hvis Applikasjoner (Applications) mangler, går du til Nettverk > Applikasjoner (Network > Applications).

4. Velg Netflix og velg deretter Deaktiver (Deactivate).

Hvis du ikke har disse alternativene, kan du følge trinnene nedenfor.

Via Netflix

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå til bunnen av menyen, og deretter til høyre og velg Få hjelp.

Merk:
    Hvis du ikke ser Få hjelp, kan du gå opp og velge Innstillinger innstillingsikon.
  3. Velg Logg ut > Ja.

Hvis du ikke finner Få hjelp, Innstillinger eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Start på nytt, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

Hisense Roku TV

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå til bunnen av menyen, og deretter til høyre og velg Få hjelp.

Merk:
    Hvis du ikke ser Få hjelp, kan du gå opp og velge Innstillinger innstillingsikon.
  3. Velg Logg ut > Ja.

Hvis du ikke finner Få hjelp, Innstillinger eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Start på nytt, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på de fleste Hisense Ultra HD TV-er. For å strømme i Ultra HD trenger du:

Netflix er tilgjengelig i Dolby Vision og HDR på utvalgte Hisense TV-er. For å strømme i Dolby Vision eller HDR trenger du:

• En smart-TV som støtter enten Dolby Vision eller HDR10 og Netflix.

• (Hvis du bruker en Blu-ray-spiller som støtter HDR, må du koble den til en smart-TV som støtter HDR via en HDMI-port som støtter HDCP 2.2 eller nyere – vanligvis HDMI 1-porten.)

• Et Netflix-abonnement som støtter strømming i Ultra HD.

• En stabil internett-tilkoblingshastighet på 15 megabit per sekund eller raskere.

• Strømmekvaliteten er satt til Automatisk eller Høy.