Bruke Netflix på en TV eller strømmespiller fra Hisense

Velkommen til Netflix på TV-en eller Google TV-strømmespilleren fra Hisense! Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din. Hvis du er usikker på om enheten din støtter Netflix, kan du følge trinnene du finner under fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for å forsøke å finne Netflix-appen.

Netflix-funksjoner
Konfigurer Netflix
Logge av Netflix
Netflix i Ultra HD

Netflix er tilgjengelig på mange Hisense-enheter. Strømmefunksjoner på støttede enheter omfatter:

Støttede regioner
Netflix er tilgjengelig på TV-er og strømmespillere fra Hisense i USA, Canada, Latin-Amerika, Europa, Australia og New Zealand.

Navigering:
På de fleste enheter kan du bla gjennom rader med serier og filmer i Netflix, inkludert en rad som bare viser det du har valgt å legge til i Min liste (My List). Hver rad representerer en kategori (komedier, dramaer, TV-serier osv.) som vi viser deg basert på hva du har sett på tidligere.

Eldre enheter har muligens ikke rader med filmkategorier, men du kan allikevel se gjennom Min liste (My List), som du lager på Netflix-nettstedet.

Oppløsning
De fleste enheter er i stand til å strømme Netflix med høy oppløsning over raske Internett-tilkoblinger og spiller av Netflix i maksimal tilgjengelig oppløsning (se våre anbefalinger for Internett-hastighet for å få mer informasjon).

Undertekster og alternativ lyd
Finn ut hvordan du aktiverer undertekster, teksting for hørselshemmede og alternativ lyd (inkludert 5.1 surroundlyd), som er tilgjengelig for mange filmer og serier. For å sjekke om enheten din støtter 5.1-lyd, kan du gå til hvilken som helst Netflix-originalserie og se om den har et alternativ for 5.1-lyd. Hvis ikke, støtter ikke enheten denne funksjonen. Mange enheter lar deg tilpasse utseendet på undertekster og teksting. Enkelte enheter vil enten vise undertekster og teksting i standardvisningen, eller ikke være konfigurert for å vise undertekster.

Foreldrekontroll
Med Netflix kan du bruke foreldrekontroll på individuelle profiler.

For å koble en TV eller Google-strømmespiller fra Hisense til Netflix-kontoen din, må du begynne på skjermbildet Hjem (Home) og velge alternativet nedenfor som best beskriver enheten din.

Legg merke til at Netflix er tilgjengelig på TV-er og strømmemediespillere fra Hisense kun i USA, Canada, Latin-Amerika, Europa, Australia og New Zealand.

Hvis du ser Hicast@-knappen på Hisense-fjernkontrollen:

1. Trykk på Hicast@-knappen på Hisense-fjernkontrollen.

2. Velg Netflix.

3. Velg Logg inn (Member Sign In).

4. Skriv inn e-postadressen og passordet som brukes for Netflix-kontoen.

5. Velg Fortsett (Continue).

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Hvis du vil starte på nytt og/eller registrere deg med en annen e-postadresse i løpet av denne prosessen, kan du utføre følgende sekvens med piltastene på kontrolleren din:

• Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp

• Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start på nytt) eller Deaktiver (Deactivate).

Hvis du ser knappen Alle programmer (All Apps) på Hisense-fjernkontrollen:

1. Trykk på knappen Alle programmer (All Apps) på Hisense-fjernkontrollen.

2. Velg Netflix.

3. Velg Logg inn (Member Sign In).

4. Skriv inn e-postadressen og passordet som brukes for Netflix-kontoen.

5. Velg Fortsett (Continue).

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Hvis du vil starte på nytt og/eller registrere deg med en annen e-postadresse i løpet av denne prosessen, kan du utføre følgende sekvens med piltastene på kontrolleren din:

• Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp

• Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start på nytt) eller Deaktiver (Deactivate).

Hvis du bruker en Hisense Roku-TV:

1. Velg Netflix fra hovedskjermbildet.

2. Velg Logg inn (Sign In).

• Hvis du ikke ser Logg inn (Sign In), velg Ja for Er du Netflix-medlem? (Are you a member of Netflix?) skjerm.

• Hvis du ikke er medlem ennå, kan du registrere deg for et medlemskap.

3. Oppgi e-postadressen for medlemskapet, og velg Neste (Next).

4. Oppgi passordet for kontoen, og velg Logg inn (Sign In).

5. Velg Start.

Enheten er nå tilkoblet. Kos deg!

Hvis du vil starte på nytt og/eller registrere deg med en annen e-postadresse i løpet av denne prosessen, kan du utføre følgende sekvens med piltastene på kontrolleren din:

• Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp

• Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start på nytt) eller Deaktiver (Deactivate).

Følg trinnene nedenfor for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

Logg av via en Hisense-enhet

1. Start på hovedskjermbildet (Home).

2. Velg Innstillinger (Settings).

3. Velg Applikasjoner (Applications).

1. Hvis Applikasjoner (Applications) mangler, går du til Nettverk > Applikasjoner (Network > Applications).

4. Velg Netflix og velg deretter Deaktiver (Deactivate).

Hvis du ikke har alternativene ovenfor, kan du følge trinnene nedenfor.

Logg av via Netflix

1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.

2. Naviger opp og velg Innstillinger (Settings) eller tannhjulikonet tannhjulikon.

3. Velg Logg ut (Sign Out).

4. Velg Ja (Yes) for å bekrefte.

5. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Hvis du ikke finner Innstillinger eller tannhjul-ikonet:

1. Gå til Netflix-appen, og bruk pilene på fjernkontrollen til å angi følgende sekvens:
    Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Tilbakestill (Reset).

3. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Hvis du bruker en Hisense Roku TV:

1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.

2. Naviger opp og velg Innstillinger (Settings) eller tannhjulikonet tannhjulikon.

3. Velg Logg ut (Sign Out).

4. Velg Ja (Yes) for å bekrefte.

5. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Hvis du ikke finner Innstillinger eller tannhjul-ikonet:

1. Gå til Netflix-appen, og bruk pilene på fjernkontrollen til å angi følgende sekvens:
    Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Tilbakestill (Reset).

3. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på de fleste Hisense Ultra HD TV-er. For å strømme i Ultra HD trenger du: