Slik bruker du Netflix på TV-er eller Blu-ray-spillere fra Samsung

Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene på Samsung TV-er, projektorer, Blu-ray-spillere eller hjemmekinoløsninger, blant annet om hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din. Hvis du ikke vet om Netflix fungerer på enheten din, kan du følge trinnene i delen Konfigurer Netflix.

Netflix-funksjoner
Konfigurer Netflix
Logg av Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Netflix er tilgjengelig på mange Samsung-enheter.

Netflix-strømmefunksjoner på støttede enheter inkluderer:

Støttede regioner

Netflix er tilgjengelig over hele verden. De fleste enheter vil virke overalt hvor Netflix er tilgjengelig, men noen eldre enheter vil bare fungere i landet hvor de ble kjøpt. Dersom du vurderer å kjøpe en ny enhet, bør du ta kontakt med produsenten for å se om den støtter Netflix i din region.

Navigering

På de fleste enheter kan du bla gjennom rader med serier og filmer, inkludert en rad som bare viser det du har valgt å legge til i Min liste. Hver rad representerer en kategori (for eksempel komedie eller drama) som vi viser deg basert på det du har sett på tidligere.

Eldre enheter har muligens ikke rader med kategorier, men du kan allikevel se gjennom Min liste, som du oppretter på Netflix-nettstedet.

Oppløsning

De fleste enheter kan strømme Netflix med høy oppløsning gjennom raske Internett-tilkoblinger og vil spille av Netflix med maksimal støttet oppløsning.

Foreldrekontroll

Du kan bruke foreldrekontroll på individuelle Netflix-profiler.

Undertekster og alternativ lyd

Lær hvordan du aktiverer undertekster, teksting for hørselshemmede og alternativ lyd (inkludert 5.1 surroundlyd), som er tilgjengelig for mange filmer og serier. For å sjekke om 5.1-lyd fungerer på enheten din, gå til originalinnhold fra Netflix for å se om den har alternativ for 5.1-lyd. Hvis ikke, fungerer ikke denne funksjonen på enheten din. Du kan tilpasse utseendet på undertekster og teksting på mange enheter. Enheter som ikke støtter tilpasninger, viser undertekster og teksting med standardutseende.

På enkelte enheter kan du også strømme utvalgte titler med Dolby Atmos-lyd, inkludert modellene nedenfor.

• Ultra HD TV-er fra Samsung (2019-modeller eller nyere)

For å koble Samsung TV-er, projektorer, Blu-ray-spillere eller hjemmekinoløsninger til Netflix-kontoen din, må du begynne på startskjermen og velge alternativet nedenfor som best beskriver enheten din.

Hvis du ser Netflix-appen på skjermen

1. Velg Netflix fra skjermbildet Hjem (Home).

2. Velg Logg inn.

3. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

4. Velg Logg inn.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din.

Hvis du vil begynne på nytt eller logge inn med en annen e-postadresse når som helst i løpet av prosessen, kan du bruke piltastene på kontrolleren til å taste inn følgende sekvens:

• Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp

• Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start på nytt) eller Deaktiver (Deactivate).

Hvis du ser alternativet Internet @TV på skjermen

1. Velg Internet @TV fra skjermbildet Hjem (Home), eller trykk Internet @TV på fjernkontrollen.

2. Velg Netflix.

3. Velg Logg inn.

4. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

5. Velg Logg inn.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din.

Hvis du vil begynne på nytt eller logge inn med en annen e-postadresse når som helst i løpet av prosessen, kan du bruke piltastene på kontrolleren til å taste inn følgende sekvens:

• Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp

• Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start på nytt) eller Deaktiver (Deactivate).

Hvis du ser alternativet Internett (Internet) på skjermen

1. Velg Internett (Internet) fra skjermbildet Hjem (Home) for å åpne skjermbildet Smart Hub.

2. Velg Netflix.

3. Velg Logg inn.

4. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

5. Velg Logg inn.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din.

Hvis du vil begynne på nytt eller logge inn med en annen e-postadresse når som helst i løpet av prosessen, kan du bruke piltastene på kontrolleren til å taste inn følgende sekvens:

• Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp

• Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start på nytt) eller Deaktiver (Deactivate).

Hvis fjernkontrollen din har en Netflix-knapp

1. Begynn på TV-ens startskjerm.

2. Trykk på Netflix-knappen på fjernkontrollen.

3. I Netflix-appen velger du Logg inn og følger instruksjonene på skjermen.

Hvis fjernkontrollen din har en Smart Hub-knapp

1. Trykk på Smart Hub-knappen.

2. Velg Netflix.

3. Velg Logg inn.

4. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

5. Velg Logg inn.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din.

Hvis du vil begynne på nytt eller logge inn med en annen e-postadresse når som helst i løpet av prosessen, kan du bruke piltastene på kontrolleren til å taste inn følgende sekvens:

• Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp

• Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start på nytt) eller Deaktiver (Deactivate).

Følg disse trinnene for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

Merk:
    Hvis du ikke ser Få hjelp, kan du gå opp og velge Innstillinger innstillingsikon.

Hvis du ikke finner Få hjelp, Innstillinger eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Start på nytt, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på de fleste Samsung Ultra HD TV-er og projektorer. For å strømme i Ultra HD trenger du:

Netflix er tilgjengelig i HDR på utvalgte Samsung TV-er og projektorer. For å strømme i HDR trenger du:

• En smart-TV som støtter enten Dolby Vision eller HDR10 og Netflix.

• (Hvis du bruker en Blu-ray-spiller som støtter HDR, må du koble den til en smart-TV som støtter HDR via en HDMI-port som støtter HDCP 2.2 eller nyere – vanligvis HDMI 1-porten.)

• Et Netflix-abonnement som støtter strømming i Ultra HD.

• En stabil internett-tilkoblingshastighet på 15 megabit per sekund eller raskere.

• Strømmekvaliteten er satt til Automatisk eller Høy.