Slik bruker du Netflix på et Amazon Fire-nettbrett

Finn ut hvordan du konfigurerer og logger ut av Netflix-kontoen din på et Amazon Fire-nettbrett.

Konfigurere Netflix
Netflix-funksjoner
Logge av Netflix
Netflix i HD

Du kan skaffe deg Netflix-appen i Amazon Appstore på nettbrett med Fire OS versjon 5 eller nyere.

Slik kobler du et Amazon Fire-nettbrett til Netflix-kontoen din:

1. Trykk på Appstore på startskjermen.

2. Trykk på knappen Søk søkeknapp øverst til høyre og skriv inn "Netflix".

3. Trykk på Netflix i listen og så på Last ned.

4. Trykk på Åpne når appen er installert.

5. Trykk på Logg inn og skriv inn e-postadressen og passordet for Netflix for å logge inn.

Netflix-strømmefunksjoner på støttede enheter inkluderer:

Navigering
Søk etter titler ved å trykke på knappen Søk søkeknapp øverst til høyre i appen. Du kan også bla gjennom rader med anbefalte sjangere på startsiden, eller bla gjennom alle sjangerne med menyene nær toppen. Hvis du vil spole frem eller tilbake, trykker du hvor som helst på skjermen og drar fingeren enten forover eller bakover langs fremdriftslinjen. Trykk på tilbake-knappen tilbake-knapp for å slutte å se på innhold.

Undertekster og alternativ lyd
Under avspilling kan du trykke på knappeikonet Lyd og undertekster lyd- og undertekster-knapp øverst på skjermen for å konfigurere undertekster og alternativ språklyd.

Bilde-i-bilde
Du kan se på Netflix med andre apper med visse Fire-nettbrett. Ikke alle Fire-nettbrett støtter denne funksjonen. Ta kontakt med Amazon eller gå til deres støtteside for å få hjelp med bilde-i-bilde.

Nedlastinger
Du kan laste ned serier og filmer du kan se når du ikke er koblet til Internett. Gå til artikkelen vår for å få vite mer om nedlastinger.

Merk:
Nedlasting støttes på nettbrett med Fire OS versjon 5 eller nyere.

Følg disse trinnene for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

1. Trykk på profilikonet ditt profilknapp øverst til høyre.

2. Trykk på Logg ut og så på Logg ut på nytt for å bekrefte.

Netflix er tilgjengelig i Full HD (opptil 1080p) på disse Fire-nettbrettene:

• Fire Max 11

• Fire HD 10

• Fire HD 8