Bruke Netflix på et Amazon Kindle Fire- eller Fire-nettbrett

Velkommen til Netflix på Amazon Kindle Fire- eller Fire-nettbrettet! Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din. Hvis du er usikker på om enheten din støtter Netflix, kan du følge trinnene i delen Konfigurer Netflix for å finne Netflix-appen.

Netflix-funksjoner
Konfigurer Netflix
Logge av Netflix
Netflix i HD

Netflix er tilgjengelig på mange Kindle Fire- og Fire-nettbrett. Netflix-strømmefunksjoner på støttede enheter inkluderer:

Støttede regioner
Netflix er tilgjengelig på Amazon Kindle Fire- og Fire-nettbrett i alle støttede Netflix-regioner.

Navigering
Når du har åpnet appen, blar du nedover for å se anbefalte sjangre. Trykk på bla gjennom for å se en bestemt sjanger. Trykk søk hvis du vil søke etter en bestemt tittel. Hvis du vil spole fremover eller bakover, trykker du hvor som helst på skjermen og drar fingeren langs fremdriftslinjen, slik at du hopper fremover eller bakover. Du avslutter filmen ved å trykke på tilbakeknappen.

Oppløsning
Nye modeller har en 1920 x 1200-skjerm med 224 ppi. Du finner mer informasjon under fanen "Netflix i HD".

Undertekster og alternativ lyd
Under avspilling kan du trykke på boblen øverst i skjermbildet for å konfigurere undertekster og alternativ språklyd.

Nedlastinger
Last ned utvalgte titler som du kan se når du ikke er tilkoblet Internett, i Fire OS 4.0 eller nyere. Se artikkelen om nedlastninger for mer informasjon.

For å koble et Amazon Kindle Fire- eller Fire-nettbrett til Netflix-kontoen din, må du først være på startsiden og følge trinnene nedenfor.

1. Velg Apper (Apps) fra hovedskjermbildet.

2. Velg Butikk (Store) øverst i høyre hjørne.

3. Trykk inni feltet Søk i app-butikk (Search Appstore).

4. Skriv inn Netflix i søkefeltet, og velg Søk-ikonet.

5. Trykk på Netflix-ikonet i søkeresultatet.

6. Velg Last ned (Download), Installer (Install) eller Få app (Get App).

7. Når appen er lastet ned, trykker du på Åpne (Open).

8. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix-kontoen for å logge på.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Følg trinnene nedenfor for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

1. Start Netflix-appen.

2. Velg Meny-ikonet Meny.

3. Velg Logg ut (Sign Out).

4. Velg Logg av (Sign Out) på nytt for å bekrefte.

Netflix er tilgjengelig i HD på Amazon Kindle Fire- og Fire-nettbrettene nedenfor.

• Fire HD 10" 2017 (KFSUWI)

• Fire HD 8" 2017 (KFDOWI)

• Fire HD 8" 2016 (KFGIWI)

• Fire HD 10" 2015 (KFTBWI)

• Fire HD 8" 2015 (KFMEWI)

• Fire HD 7" 2014 (KFASWI)

• Fire HD 6" 2014 (KFARWI)

• Fire HDX 8,9" 2014 (KFSAWI)