Bruke Netflix på PlayStation

Velkommen til Netflix på Playstation! Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din. Hvis du er usikker på om enheten din støtter Netflix, kan du følge trinnene du finner under fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for å forsøke å finne Netflix-appen.

Netflix-funksjoner
Konfigurer Netflix
Logge av Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Netflix er tilgjengelig på PlayStation 3, PlayStation 4 og PlayStation Vita.

PlayStation 3

Strømmefunksjoner for Netflix på PlayStation 3 inkluderer:

Støttede regioner
Netflix er tilgjengelig på Sony PlayStation 3 i alle regioner hvor Netflix-tjenesten tilbys.

Navigasjon
Bla gjennom rader med filmplakater eller velg Søk for å finne filmer.

Oppløsning:
Strømmer serier og filmer i opptil 1080p. Titler med et HD-symbol strømmes i HD hvis Internett-forbindelsen støtter 5 megabit per sekund eller mer.

Undertekster og alternativ lyd:
Velg Lyd og undertekster (Audio and Subtitles) hvis du vil slå på undertekster eller 5.1-surroundlyd, hvis dette er tilgjengelig for serien eller filmen.

Ekstra skjerm
Du kan bruke Netflix-appen på en iPad-, iPhone-, iPod touch- eller Android-enhet som en ekstra skjerm for Netflix-appen på PlayStation.

PlayStation 4

Strømmefunksjoner for Netflix på PlayStation 4 inkluderer:

Støttede regioner
Netflix er tilgjengelig på Sony PlayStation 4 i alle regioner hvor Netflix-tjenesten tilbys.

Navigasjon
Bla gjennom rader med filmplakater eller velg Søk for å finne filmer.

Oppløsning
Strøm serier og filmer i opptil 1080p. Titler med et HD-symbol strømmes i HD hvis Internett-forbindelsen støtter 5 megabit per sekund eller mer.

Undertekster og alternativ lyd:
Velg Lyd og undertekster (Audio and Subtitles) hvis du vil slå på undertekster eller 5.1-surroundlyd, hvis dette er tilgjengelig for serien eller filmen.

Ekstra skjerm
Du kan bruke Netflix-appen på en iPad-, iPhone-, iPod touch- eller Android-enhet som en ekstra skjerm for Netflix-appen på PlayStation.

PlayStation 4 Pro

Strømmefunksjoner for Netflix på PlayStation 4 Pro omfatter:

Støttede regioner
Netflix er tilgjengelig på Sony PlayStation 4 Pro i alle regioner hvor Netflix-tjenesten tilbys.

Navigasjon
Bla gjennom rader med filmplakater eller velg Søk for å finne filmer.

Oppløsning:
Strømmer serier og filmer i opptil Ultra HD. Titler med et Ultra HD-symbol strømmes i Ultra HD hvis Internett-tilkoblingen støtter 25 megabit per sekund eller mer.

Undertekster og alternativ lyd:
Velg Lyd og undertekster hvis du vil slå på undertekster eller 5.1-surroundlyd, hvis dette er tilgjengelig for serien eller filmen.

Ekstra skjerm
Du kan bruke Netflix-appen på en iPad-, iPhone-, iPod touch- eller Android-enhet som en ekstra skjerm for Netflix-appen på PlayStation.

PlayStation Vita

Strømmefunksjoner for Netflix på PlayStation Vita inkluderer:

Støttede regioner
Netflix er tilgjengelig på Sony PlayStation Vita i USA, Canada og Latin-Amerika.

Navigering
Rull opp og ned for å bla gjennom sjangere som er skreddersydd for deg. Hvis du vil søke, velger du Søk fra øverst på skjermen for å se etter en bestemt tittel. Hvis du vil spole forover eller bakover, trykker du på skjermen og fører fingeren langs fremdriftslinjen for å gå bakover og framover i tittelen. Trykk på Tilbake-knappen (Back) for å avslutte filmen.

Oppløsning:
Du kan strømme serier og filmer i 480p.

Undertekster og lyd
Velg Lyd og undertekster (Audio and Subtitles) for å slå på undertekster og lyd på et annet språk hvis dette er tilgjengelig for serien eller filmen.

Hvis du vil koble PlayStation-konsollen til Netflix-kontoen din, må du kontrollere at du er på startskjermen og tilkoblet PlayStation-nettverket. Følg deretter trinnene for din enhet nedenfor.

PlayStation 3

Last ned Netflix-appen

1. Gå til hovedskjermbildet, videre til TV-/videotjenester (TV/Video Services), og velg deretter Netflix-ikonet.

• Hvis du ikke allerede er på startskjermen, holder du inne PS-knappen midt på kontrolleren, velger Avslutt (Quit) og velger deretter Ja (Yes) for å gå tilbake til startskjermen.

2. Velg Ja når følgende melding vises: For å bruke denne funksjonen må du laste ned programvaren. Vil du laste ned nå?" Nedlasting av Netflix-appen starter.

Hvis du ikke ser Netflix-appen under TV/video-tjenester, kan du følge trinnene nedenfor for å laste den ned fra PlayStation-butikken.

1. Velg PlayStation Store.

2. Velg Apper (Apps).

3. Velg Filmer og serier (Movies/TV).

4. Velg Netflix.

5. Velg Last ned (Download).

Når nedlastingen er fullført, kan du fortsette med trinnene nedenfor.

Logg på Netflix

1. Gå til hovedskjermbildet, videre til TV-/videotjenester (TV/Video Services), og velg deretter Netflix-ikonet.

• Hvis du ikke allerede er på startskjermen, holder du inne PS-knappen midt på kontrolleren, velger Avslutt (Quit) og velger deretter Ja (Yes) for å gå tilbake til startskjermen.

2. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.

• Hvis du ikke er medlem ennå, kan du registrere deg for et medlemskap.

Merk:
      Du kan bli bedt om å logge inn på PlayStation Network (PSN) først. Hvis du ser denne meldingen, må du logge på PlayStation Network-kontoen før du fortsetter. Hvis du har glemt påloggingsopplysningene dine, kan du gå til PlayStation.com for å tilbakestille PSN-passordet.
      • Meldingen om PSN-pålogging ber om e-postadressen og gir deg muligheten til å Logge deg på automatisk. Hvis du merker av for dette, trenger du vanligvis ikke logge inn på PlayStation Network hver gang du starter Netflix.

3. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Har du problemer med å laste ned Netflix?

Hvis du har problemer med å laste ned Netflix-appen til enheten din, kan årsaken være et problem med Internett-forbindelsen. Gå til Feilsøke problemer med nettverkstilkobling for å få hjelp til å løse problemet.

Hvis du ser en feilmelding når du prøver å laste ned Netflix til enheten din, kan det hende du må ta kontakt med produsenten av enheten for å få mer hjelp.

PlayStation 4

Last ned Netflix-appen

1. Gå til hovedskjermbildet, videre til TV og video (TV & Video) og velg deretter Netflix-ikonet.

• Hvis du ikke allerede er på startskjermen, trykker du på PS-knappen midt på kontrolleren.

Merk:
      Du må være logget på PSN-kontoen din for å kunne gå til TV og video (TV & Video).
  2. Velg Last ned (Download). Nedlasting av Netflix-appen starter.

Hvis du ikke ser Netflix-appen under TV og video, følger du trinnene nedenfor for å laste den ned fra PlayStation-butikken.

1. Velg PlayStation Store.

2. Velg Apper (Apps).

3. Velg Filmer og serier (Movies/TV).

4. Velg Netflix.

5. Velg Last ned (Download).

Når nedlastingen er fullført, kan du fortsette med trinnene nedenfor.

Logg på Netflix

1. Gå til hovedskjermbildet, videre til TV og video (TV & Video) og velg deretter Netflix-ikonet.

• Hvis du ikke allerede er på startskjermen, trykker du på PS-knappen midt på kontrolleren.

Merk:
      Du må være logget på PSN-kontoen din for å kunne gå til TV og video (TV & Video).
  2. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.

3. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Har du problemer med å laste ned Netflix?

Hvis du har problemer med å laste ned Netflix-appen til enheten din, kan årsaken være et problem med Internett-forbindelsen. Gå til Feilsøke problemer med nettverkstilkobling for å få hjelp til å løse problemet.

Hvis du ser en feilmelding når du prøver å laste ned Netflix til enheten din, kan det hende du må ta kontakt med produsenten av enheten for å få mer hjelp.

PlayStation 4 Pro

Last ned Netflix-appen

1. Gå til hovedskjermbildet, videre til TV og video (TV & Video) og velg deretter Netflix-ikonet.

• Hvis du ikke allerede er på startskjermen, trykker du på PS-knappen midt på kontrolleren.

Merk:
      Du må være logget på PSN-kontoen din for å kunne gå til TV og video (TV & Video).
  2. Velg Last ned (Download). Nedlasting av Netflix-appen starter.

Hvis du ikke ser Netflix-appen under TV og video, følger du trinnene nedenfor for å laste den ned fra PlayStation-butikken.

1. Velg PlayStation Store.

2. Velg Apper (Apps).

3. Velg Filmer og serier (Movies/TV).

4. Velg Netflix.

5. Velg Last ned (Download).

Når nedlastingen er fullført, kan du fortsette med trinnene nedenfor.

Logg på Netflix

1. Gå til hovedskjermbildet, videre til TV og video (TV & Video) og velg deretter Netflix-ikonet.

• Hvis du ikke allerede er på startskjermen, trykker du på PS-knappen midt på kontrolleren.

Merk:
      Du må være logget på PSN-kontoen din for å kunne gå til TV og video (TV & Video).
  2. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.

3. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Har du problemer med å laste ned Netflix?

Hvis du har problemer med å laste ned Netflix-appen til enheten din, kan årsaken være et problem med Internett-forbindelsen. Gå til Feilsøke problemer med nettverkstilkobling for å få hjelp til å løse problemet.

Hvis du ser en feilmelding når du prøver å laste ned Netflix til enheten din, kan det hende du må ta kontakt med produsenten av enheten for å få mer hjelp.

PlayStation Vita

Last ned Netflix-appen

Legg merke til at Netflix kun er tilgjengelig på PlayStation Vita i USA, Canada og Latin-Amerika.

1. Gå til hjemskjermbildet på PS Vita, og gå til PS Store.

2. For å finne Netflix-appen, velg Søk og skriv Netflix.

3. Velg oppføringen Netflix PS Vita.

4. Velg Last ned (Download).

5. Trykk på PlayStation-knappen og trekk øvre høyre hjørne av siden ned til venstre for å lukke PS Store.

6. Netflix-appen installeres automatisk når den er lastet ned.

Når nedlastingen er fullført, kan du fortsette med trinnene nedenfor.

Logg på Netflix

1. Åpne Netflix-appen.

2. Velg Ja på spørsmålet Er du Netflix-medlem? skjerm.

3. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Har du problemer med å laste ned Netflix?

Hvis du har problemer med å laste ned Netflix-appen til enheten din, kan årsaken være et problem med Internett-forbindelsen. Gå til Feilsøke problemer med nettverkstilkobling for å få hjelp til å løse problemet.

Hvis du ser en feilmelding når du prøver å laste ned Netflix til enheten din, kan det hende du må ta kontakt med produsenten av enheten for å få mer hjelp.

Følg trinnene nedenfor for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

På japanske PlayStation-konsoller brukes O i stedet for X til å bekrefte valget og X i stedet for O til å avbryte valget i feilsøkingstrinnene ovenfor.

PlayStation 3

1. Start Netflix-appen.

2. Trykk på O på kontrolleren.

3. Velg tannhjul-ikonet.

4. Velg Logg ut (Sign Out).

5. Velg Ja (Yes).

Hvis du ikke kunne logge ut ved hjelp av trinnene ovenfor, prøv følgende:

1. Start fra startskjermen på PlayStation 3.

• Hvis du ikke allerede er på startskjermen, holder du inne PS-knappen midt på kontrolleren, velger Avslutt (Quit) og velger deretter Ja (Yes) for å gå tilbake til startskjermen.

2. Gå til TV- og videotjenester (TV/Video Services) og velg Netflix.

3. Trykk på X.

4. Rett etter at du har trykket på X, trykker du på bådeStart og Velg og fortsetter å holde dem nede til det vises en melding der det står Vil du nullstille Netflix-innstillingene dine og registrere deg på nytt?

5. Velg Ja (Yes).

Så snart enheten er ferdig deaktivert, kan du koble deg til som en annen bruker. Hvis du vil fjerne Netflix-appen, kan du slette Netflix-appen fra PlayStation.

PlayStation 4

1. Start Netflix-appen.

2. Trykk på O på kontrolleren.

3. Velg tannhjul-ikonet.

4. Velg Logg ut (Sign Out).

5. Velg Ja (Yes).

Hvis du ikke kunne logge ut ved hjelp av trinnene ovenfor, prøv følgende:

1. Start fra startskjermen på PlayStation 4.

• Hvis du ikke allerede er på startskjermen, holder du inne PS-knappen midt på kontrolleren, velger Avslutt (Quit) og velger deretter Ja (Yes) for å gå tilbake til startskjermen.

2. Gå til TV og video (TV & Video), og marker Netflix.

3. Trykk på Alternativer-knappen på kontrolleren.

4. Velg Slett (Delete).

5. Velg OK.

Så snart enheten er ferdig deaktivert, kan du koble deg til som en annen bruker. Hvis du vil fjerne Netflix-appen, kan du slette Netflix-appen fra PlayStation.

PlayStation 4 Pro

1. Start Netflix-appen.

2. Trykk på O på kontrolleren.

3. Velg tannhjul-ikonet.

4. Velg Logg ut (Sign Out).

5. Velg Ja (Yes).

Hvis du ikke kunne logge ut ved hjelp av trinnene ovenfor, prøv følgende:

1. Start fra startskjermen på PlayStation 4.

• Hvis du ikke allerede er på startskjermen, holder du inne PS-knappen midt på kontrolleren, velger Avslutt (Quit) og velger deretter Ja (Yes) for å gå tilbake til startskjermen.

2. Gå til TV og video (TV & Video), og marker Netflix.

3. Trykk på Alternativer-knappen på kontrolleren.

4. Velg Slett (Delete).

5. Velg OK.

Så snart enheten er ferdig deaktivert, kan du koble deg til som en annen bruker. Hvis du vil fjerne Netflix-appen, kan du slette Netflix-appen fra PlayStation.

PlayStation Vita

Logge av Netflix
  1. Start Netflix-appen.

2. Bruk pilene på enheten til å angi følgende sekvens:
    Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp

3. Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start på nytt) eller Deaktiver (Deactivate).

4. Prøv Netflix på nytt.

Så snart enheten er ferdig deaktivert, kan du koble deg til som en annen bruker. Hvis du vil fjerne Netflix-appen, kan du slette Netflix-appen fra PlayStation.

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på PlayStation 4 Pro. For å strømme i Ultra HD trenger du:

• En TV som er kompatibel med strømming i Ultra HD fra Netflix, koblet til PlayStation 4 Pro via en HDMI-port som støtter HDCP 2.2 eller nyere (vanligvis HDMI 1-porten).

• Et abonnement som støtter strømming i Ultra HD. Du kan finne ut hvilket abonnement du har, på netflix.com/ChangePlan.

• En stabil Internett-tilkoblingshastighet på 25 megabit per sekund eller raskere.

• Strømmekvaliteten er satt til Automatisk eller Høy. Du finner mer informasjon om innstillinger for videokvalitet i artikkelen Avspillingsinnstillinger.

Netflix er tilgjengelig i HDR på PlayStation 4 Pro. For å strømme i HDR trenger du: