Slik bruker du Netflix på PlayStation

Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene på Playstation og hvordan du kan konfigurere og logge ut av kontoen din.

Netflix-funksjoner
Konfigurer Netflix
Logge av Netflix
Slett Netflix
Netflix i HDR
Netflix i Ultra HD

Strømmefunksjoner for Netflix på PlayStation inkluderer:

Oppløsning

• PlayStation 3 og PlayStation 4: strømmer filmer og serier i opptil 1080p. Titler med et HD-symbol strømmer i HD hvis Internett-tilkoblingen din støtter minst 5 MB per sekund.

• PlayStation 4 Pro og PlayStation 5: strømmer filmer og serier i opptil 4K Ultra HD. Titler med et Ultra HD-symbol strømmes i Ultra HD hvis Internett-forbindelsen støtter 25 megabit per sekund eller mer.

Ekstra skjerm

Bruk Netflix-appen på en iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhet som en ekstra skjerm for Netflix-appen på PlayStation-konsollen.

Hvis du vil koble PlayStation-konsollen til Netflix-kontoen din, må du kontrollere at du er på startskjermen og tilkoblet PlayStation-nettverket.

PlayStation 3

Logg på Netflix

1. Fra startskjermen går du til delen TV- og videotjenester og velger Netflix-ikonet.

• Hvis du ikke er på startskjermen, holder du inne PS-knappen midt på kontrolleren, velger Avslutt og velger deretter Ja for å gå tilbake til startskjermen.

2. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.

3. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

PlayStation 4 og PlayStation 4 Pro

Logg på Netflix

1. Fra startskjermen går du til delen TV og video og velger Netflix-ikonet.

• Hvis du ikke er på startskjermen, trykker du på PS-knappen midt på kontrolleren.

2. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.

3. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

PlayStation 5

Logg på Netflix

1. Fra startskjermen går du til delen Media.

2. Velg Alle apper, gå til Video- og musikkapper og velg Netflix-ikonet.

3. Velg Logg inn (Sign In) på hovedskjermbildet i Netflix.

4. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Følg disse trinnene for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

På japanske PlayStation-konsoller brukes O i stedet for X til å bekrefte valget og X i stedet for O til å avbryte valget i feilsøkingstrinnene ovenfor.

PlayStation 3

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på O på kontrolleren.

3. Velg tannhjul-ikonet.

4. Velg Logg ut (Sign Out).

5. Velg Ja (Yes).

Hvis du ikke kunne logge ut ved hjelp av trinnene ovenfor, prøver du følgende:

1. Start fra startskjermen på PlayStation 3.

• Hvis du ikke er på startskjermen, holder du inne PS-knappen midt på kontrolleren, velger Avslutt og velger deretter Ja for å gå tilbake til startskjermen.

2. Gå til delen TV-/videotjenester, og uthev Netflix.

3. Trykk på X.

4. Rett etter at du har trykket på X, trykker du på bådeStart og Velg og fortsetter å holde dem nede til det vises en melding der det står Vil du nullstille Netflix-innstillingene dine og registrere deg på nytt?

5. Velg Ja (Yes).

PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, PlayStation 5

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på O på kontrolleren.

3. Velg tannhjul-ikonet.

4. Velg Logg ut (Sign Out).

5. Velg Ja (Yes).

Hvis du ikke kunne logge ut ved hjelp av trinnene ovenfor, prøver du følgende:

1. Start fra startskjermen på PlayStation 4.

• Hvis du ikke er på startskjermen, holder du inne PS-knappen midt på kontrolleren, velger Avslutt og velger deretter Ja for å gå tilbake til startskjermen.

2. Gå til delen TV og video, og uthev Netflix.

3. Trykk på Alternativer-knappen på kontrolleren.

4. Velg Slett (Delete).

5. Velg OK.

PlayStation 3 eller PlayStation 4

1. Start fra spillkonsollens startskjerm.

• Hvis du ikke er på startskjermen, holder du inne PS -knappen midt på kontrolleren, velger Avslutt og velger deretter Ja.

2. Gå til delen TV-/videotjenester eller TV og video, og uthev Netflix.

3. Trykk på trekanttasten eller Options-knappen på PlayStation-kontrolleren.

4. Velg Slett (Delete).

5. Velg Ja eller OK.

Netflix er tilgjengelig i HDR på utvalgte PlayStation 4 Pro- og PlayStation 5-konsoller. For å strømme i HDR trenger du:

• Et Netflix-abonnement som støtter strømming i Ultra HD.

• En strømmeenhet som støtter enten Dolby Vision eller HDR og Netflix.

• En smart-TV som støtter enten Dolby Vision eller HDR10, koblet til enheten via en HDMI-port som støtter HDCP 2.2 eller nyere (vanligvis HDMI1-porten).

• En stabil internett-tilkoblingshastighet på 15 megabit per sekund eller raskere.

• Strømmekvaliteten er satt til Høy.

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på PlayStation 4 Pro og PlayStation 5. For å strømme i Ultra HD trenger du:

• En TV som er kompatibel med strømming i Ultra HD fra Netflix, koblet til PlayStation via en HDMI-port som støtter HDCP 2.2 eller nyere (vanligvis HDMI 1-porten).

• Et Netflix-abonnement som støtter strømming i Ultra HD.

• En stabil Internett-tilkoblingshastighet på 15 megabit per sekund eller raskere.

• Strømmekvaliteten er satt til Automatisk eller Høy.