Bruke Netflix på en Xbox

Velkommen til Netflix på Xbox! Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din. Hvis du er usikker på om din enhet støtter Netflix, følg stegenedu finner under konfigurer Netflixfanen for å finne Netflix-appen.

Netflix-funksjoner
Konfigurer Netflix
Logge av Netflix
Netflix i Ultra HD

Netflix er tilgjengelig på Xbox 360 og Xbox One.

Xbox 360

Netflix-funksjoner for strømming på Microsoft Xbox 360:
  • Støttede regioner: Netflix er tilgjengelig på Xbox 360 i alle regioner som har både Netflix- og Xbox Live-tjenesten.

• Navigering: Rull opp og ned for å bla gjennom sjangre som er satt sammen spesielt for deg. Trykk Y hvis du vil søke etter en bestemt tittel. Hvis du har Xbox Kinect på din Xbox 360, kan du si "Xbox" for å se en liste over talekommandoer.

• Oppløsning: Strømmer filmer i opptil 720p. Titler med et HD symbol strømmes i HD hvis Internett-forbindelsen støtter 5 megabit per sekund eller mer.

• Undertekster og alternativ lyd: Start avspillingen og velg deretter Lyd og undertekster (Audio and subtitles)-ikonet for å slå på undertekster hvis dette er tilgjengelig for filmen eller TV-serien. Utvalgte titler vil også være tilgjengelig for avspilling i Dolby Digital Plus 5.1 surroundlyd på dette skjermbildet, hvis Internett-hastigheten din er 5 mbps eller høyere.

Xbox One

Netflix-strømmefunksjoner på støttede enheter inkluderer:

Støttede regioner:
Netflix er tilgjengelig på Xbox One i alle regioner som har både Netflix- og Xbox Live-tjenesten.

Navigering:
Rull opp og ned for å bla gjennom sjangere som er skreddersydd for deg. Hvis du har Xbox Kinect på Xbox One, kan du si "Xbox" for å se en liste over talekommandoer.

• Søk: Trykk på Y på Xbox One-fjernkontrollen når du er i Netflix-appen, så kommer du til søkesiden.

• Profiler, Kids-område, logge ut: Trykk på B inne i Netflix-appen for å komme til Netflix-menyen. Her kan du endre profiler, bytte til Kids-området, eller gå til Innstillinger der du kan logge ut av Netflix-kontoen din.

Oppløsning:
Strømmer filmer i opptil 1080p. Titler med et HD symbol strømmes i HD hvis Internett-forbindelsen støtter 5 megabit per sekund eller mer.

Undertekster og alternativ lyd:
Start en film eller serie, og velg ikonet Lyd og undertekster (Audio and subtitles) for å slå på undertekster hvis det er tilgjengelig. Utvalgte titler vil også være tilgjengelig for avspilling i Dolby Digital Plus 5.1 surroundlyd på dette skjermbildet, hvis Internett-hastigheten din er 5 mbps eller høyere.

Du kan også strømme utvalgte titler med Dolby Atmos-lyd. Gå til artikkelen om å bruke Dolby Atmos med Netflix for å få mer informasjon.

Xbox One S

Netflix-strømmefunksjoner på støttede enheter inkluderer:

Støttede regioner:
Netflix er tilgjengelig på Xbox One S i alle regioner som har både Netflix- og Xbox Live-tjenesten.

Navigering:
Rull opp og ned for å bla gjennom sjangere som er skreddersydd for deg. Hvis du har Xbox Kinect på Xbox One, kan du si "Xbox" for å se en liste over talekommandoer.

• Søk: Trykk på Y på Xbox One S-fjernkontrollen når du er i Netflix-appen, så kommer du til søkesiden.

• Profiler, Kids-område, logge ut: Trykk på B inne i Netflix-appen for å komme til Netflix-menyen. Her kan du endre profiler, bytte til Kids-området, eller gå til Innstillinger der du kan logge ut av Netflix-kontoen din.

Oppløsning:
Strømmer filmer i opptil 4k. Titler med et Ultra HD-symbol strømmes i Ultra HD hvis Internett-forbindelsen støtter 25 megabit per sekund eller mer.

Undertekster og alternativ lyd:
Start en film eller serie, og velg ikonet Lyd og undertekster (Audio and subtitles) for å slå på undertekster hvis det er tilgjengelig. Utvalgte titler vil også være tilgjengelig for avspilling i Dolby Digital Plus 5.1 surroundlyd på dette skjermbildet, hvis Internett-hastigheten din er 5 mbps eller høyere.

Du kan også strømme utvalgte titler med Dolby Atmos-lyd. Gå til artikkelen om å bruke Dolby Atmos med Netflix for å få mer informasjon.

Xbox One X

Netflix-strømmefunksjoner på støttede enheter inkluderer:

Støttede regioner:
Netflix er tilgjengelig på Xbox One X i alle regioner som har både Netflix- og Xbox Live-tjenesten.

Navigering:
Rull opp og ned for å bla gjennom sjangere som er skreddersydd for deg. Hvis du har Xbox Kinect på Xbox One, kan du si "Xbox" for å se en liste over talekommandoer.

• Søk: Trykk på Y på Xbox One X-kontrolleren når du er i Netflix-appen, for å åpne søkesiden.

• Profiler, Kids-område, logge ut: Trykk på B inne i Netflix-appen for å komme til Netflix-menyen. Her kan du endre profiler, bytte til Kids-området, eller gå til Innstillinger der du kan logge ut av Netflix-kontoen din.

Oppløsning:
Strømmer filmer i opptil 4k. Titler med et Ultra HD-symbol strømmes i Ultra HD hvis Internett-forbindelsen støtter 25 megabit per sekund eller mer.

Undertekster og alternativ lyd:
Start en film eller serie, og velg ikonet Lyd og undertekster (Audio and subtitles) for å slå på undertekster hvis det er tilgjengelig. Utvalgte titler vil også være tilgjengelig for avspilling i Dolby Digital Plus 5.1 surroundlyd på dette skjermbildet, hvis Internett-hastigheten din er 5 mbps eller høyere.

Du kan også strømme utvalgte titler med Dolby Atmos-lyd. Gå til artikkelen om å bruke Dolby Atmos med Netflix for å få mer informasjon.

For å koble en Xbox til Netflix-kontoen din må du kontrollere at du er logget inn på Xbox LIVE-kontoen din, og så følger du trinnene for din enhet nedenfor. Gå til Microsofts nettsted for brukerstøtte hvis du trenger hjelp til å koble deg til en Xbox LIVE-konto.

Xbox 360

Last ned Netflix-appen

Før du begynner med stegene nedenfor, må du sørge for at du er logget på din Xbox Live konto. Hvis du trenger ytterligere hjelp med dette, kan du gå til Microsofts nettsted for kundestøtte.

1. Gå til Xbox 360-dashbordet og derfra til Apper (Apps).

2. Velg delen Netflix for å begynne å laste ned appen.

Når nedlastingen er fullført, kan du fortsette med trinnene nedenfor.

Logg på Netflix

1. Gå til Xbox 360-dashbordet og derfra til delen Apper (Apps). Velg så delen Netflix.

2. Velg Logg inn (Sign In).

• Hvis du ikke ser Logg inn (Sign In), velg Ja for Er du Netflix-medlem? (Are you a member of Netflix?) skjerm.

• Hvis du ikke er medlem ennå, kan du registrere deg for et medlemskap.

3. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

4. Velg Logg inn (Sign In).

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Har du problemer med å laste ned Netflix?

Hvis du har problemer med å laste ned Netflix-appen til enheten din, kan årsaken være et problem med Internett-forbindelsen. Gå til Feilsøke problemer med nettverkstilkobling for å få hjelp til å løse problemet.

Hvis du ser en feilmelding når du prøver å laste ned Netflix til enheten din, kan det hende du må ta kontakt med produsenten av enheten for å få mer hjelp.

Xbox One

Last ned Netflix-appen

Legg merke til at Netflix kun er tilgjengelig på Xbox One i regioner som har både Netflix- og Xbox Live-tjenesten.

1. Begynn fra skjermbildet Hjem (Home) på Xbox One.

2. Rull til høyre for å komme inn i Store.

3. På området Apper (Apps), velger du Netflix.

Merk:
    Hvis du ikke ser Netflix, velger du Søk i alle apper (Search all apps) for å søke etter Netflix.
  4. Velg Installer (Install).

5. Når appen er lastet ned, velger du Start (Launch) for å logge på Netflix.

Når nedlastingen er fullført, kan du fortsette med trinnene nedenfor.

Logg på Netflix

1. Velg Netflix fra skjermbildet Hjem (Home).

2. Velg Pålogging for medlemmer (Member Sign In).

3. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

4. Velg Logg inn (Sign In).

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Har du problemer med å laste ned Netflix?

Hvis du har problemer med å laste ned Netflix-appen til enheten din, kan årsaken være et problem med Internett-forbindelsen. Gå til Feilsøke problemer med nettverkstilkobling for å få hjelp til å løse problemet.

Hvis du ser en feilmelding når du prøver å laste ned Netflix til enheten din, kan det hende du må ta kontakt med produsenten av enheten for å få mer hjelp.

Xbox One S

Last ned Netflix-appen

Merk at Netflix kun er tilgjengelig på Xbox One S i regioner som har både Netflix- og Xbox Live-tjenesten.

1. Begynn fra skjermbildet Hjem (Home) på Xbox One S.

2. Rull til høyre for å komme inn i Store.

3. På området Apper (Apps), velger du Netflix.

Merk:
    Hvis du ikke ser Netflix, velger du Søk i alle apper (Search all apps) for å søke etter Netflix.
  4. Velg Installer (Install).

5. Når appen er lastet ned, velger du Start (Launch) for å logge på Netflix.

Når nedlastingen er fullført, kan du fortsette med trinnene nedenfor.

Logg på Netflix

1. Velg Netflix fra skjermbildet Hjem (Home).

2. Velg Pålogging for medlemmer (Member Sign In).

3. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

4. Velg Logg inn (Sign In).

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Har du problemer med å laste ned Netflix?

Hvis du har problemer med å laste ned Netflix-appen til enheten din, kan årsaken være et problem med Internett-forbindelsen. Gå til Feilsøke problemer med nettverkstilkobling for å få hjelp til å løse problemet.

Hvis du ser en feilmelding når du prøver å laste ned Netflix til enheten din, kan det hende du må ta kontakt med produsenten av enheten for å få mer hjelp.

Xbox One X

Last ned Netflix-appen

Vær oppmerksom på at Netflix bare er tilgjengelig på Xbox One X i regioner der både Netflix- og Xbox Live-tjenesten er tilgjengelig.

1. Start fra startsiden (Home) på Xbox One X.

2. Rull til høyre for å komme inn i Store.

3. På området Apper (Apps), velger du Netflix.

Merk:
    Hvis du ikke ser Netflix, velger du Søk i alle apper (Search all apps) for å søke etter Netflix.
  4. Velg Installer (Install).

5. Når appen er lastet ned, velger du Start (Launch) for å logge på Netflix.

Når nedlastingen er fullført, kan du fortsette med trinnene nedenfor.

Logg på Netflix

1. Velg Netflix fra skjermbildet Hjem (Home).

2. Velg Pålogging for medlemmer (Member Sign In).

3. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

4. Velg Logg inn (Sign In).

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Har du problemer med å laste ned Netflix?

Hvis du har problemer med å laste ned Netflix-appen til enheten din, kan årsaken være et problem med Internett-forbindelsen. Gå til Feilsøke problemer med nettverkstilkobling for å få hjelp til å løse problemet.

Hvis du ser en feilmelding når du prøver å laste ned Netflix til enheten din, kan det hende du må ta kontakt med produsenten av enheten for å få mer hjelp.

Følg trinnene nedenfor for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

Xbox 360

Din Netflix-konto er tilknytted med alle Xbox gamertager som har brukt tjenesten. Bruk ett av følgende alternativer til å assosiere gamertagen din med en annen Netflix-konto:

Logge av Netflix
  1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.

2. Naviger opp og velg Innstillinger (Settings) eller tannhjulikonet tannhjulikon.

3. Velg Logg ut (Sign Out).

4. Velg Ja (Yes) for å bekrefte.

5. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Hvis du ikke finner Innstillinger (Settings) eller tannhjul-ikonet:

1. Gå til Netflix-appen, og bruk pilene på fjernkontrollen til å angi følgende sekvens:
    Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Tilbakestill (Reset).

3. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Hvis du vil koble Netflix-kontoen fra alle gamertags som er tilknyttet abonnementet, kan du koble alle enheter fra Netflix-nettstedet.

Xbox One

Logge av Netflix
  1. Start Netflix-appen fra hovedskjermbildet på Xbox One.

2. Når du er i Netflix-appen, finner du menyraden eller trykker på B-knappen på kontrolleren.

3. Velg tannhjulikonet () til høyre fra menyen på skjermen.

4. Velg Logg ut (Log Out).

5. Logg på igjen og prøv Netflix på nytt.

Hvis du ikke finner tannhjulikonet:

1. Mens du er i Netflix-appen, bruker du pilene på fjernkontrollen til å angi følgende sekvens:

• Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Tilbakestill (Reset).

3. Logg på igjen og prøv Netflix på nytt.

Xbox One S

Logge av Netflix
  1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.

2. Naviger opp og velg Innstillinger (Settings) eller tannhjulikonet tannhjulikon.

3. Velg Logg ut (Sign Out).

4. Velg Ja (Yes) for å bekrefte.

5. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Hvis du ikke finner Innstillinger (Settings) eller tannhjul-ikonet:

1. Gå til Netflix-appen, og bruk pilene på fjernkontrollen til å angi følgende sekvens:
    Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Tilbakestill (Reset).

3. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Xbox One X

Logge av Netflix
  1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.

2. Naviger opp og velg Innstillinger (Settings) eller tannhjulikonet tannhjulikon.

3. Velg Logg ut (Sign Out).

4. Velg Ja (Yes) for å bekrefte.

5. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Hvis du ikke finner Innstillinger (Settings) eller tannhjul-ikonet:

1. Gå til Netflix-appen, og bruk pilene på fjernkontrollen til å angi følgende sekvens:
    Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Tilbakestill (Reset).

3. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på Xbox One S og Xbox One X. For å strømme i Ultra HD trenger du: