Slik bruker du Netflix på Xbox

Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din. Hvis du ikke vet om enheten din støtter Netflix, kan du følge trinnene i delen Konfigurere Netflix.

Netflix-funksjoner
Konfigurere Netflix
Logge av Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Netflix er tilgjengelig på Xbox-spillkonsoller. Strømmefunksjoner for Netflix på Xbox omfatter:

Xbox 360

Navigasjon
Rull for å bla gjennom sjangre. Trykk Y hvis du vil søke etter en bestemt tittel. Hvis du har Xbox Kinect på din Xbox 360, kan du si "Xbox" for å se en liste over talekommandoer.

Oppløsning
Strøm filmer i opptil 720p. Titler med et HD symbol strømmes i HD hvis Internett-forbindelsen støtter 5 megabit per sekund eller mer.

Undertekster og alternativ lyd
Start avspillingen og velg deretter ikonet Lyd og undertekster for å slå på undertekster hvis dette er tilgjengelig for filmen eller serien. Utvalgte titler er også tilgjengelige for avspilling i Dolby Digital Plus 5.1 surroundlyd fra denne skjermen hvis hastigheten på Internett-tilkoblingen din er 5 MB/s eller raskere.

Xbox One, Xbox One S og Xbox One X

Støttede regioner
Netflix er tilgjengelig på Xbox One i alle regioner som har både Netflix og Xbox Live-tjenesten.

Navigering
Rull oppover og nedover for å bla gjennom sjangere som er skreddersydd for deg. Hvis du har Xbox Kinect på Xbox One, kan du si "Xbox" for å se en liste over talekommandoer.

• Søk: Trykk på Y på Xbox One-fjernkontrollen når du er i Netflix-appen, så kommer du til søkesiden.

• Profiler, Kids-område, logge ut: Trykk på B inne i Netflix-appen for å komme til Netflix-menyen. Her kan du endre profiler, bytte til Kids-området, eller gå til Innstillinger der du kan logge ut av Netflix-kontoen din.

Oppløsning
Strøm filmer i opptil 1080p på Xbox One. Titler med et HD symbol strømmes i HD hvis Internett-forbindelsen støtter 5 megabit per sekund eller mer.

Strøm filmer med opptil 4K Ultra HD på Xbox One S og Xbox One X. Titler med et Ultra HD-symbol strømmes i Ultra HD hvis Internett-forbindelsen støtter 15 megabit per sekund eller raskere.

Undertekster og alternativ lyd
Start en film eller serie og velg ikonet Lyd og undertekster for å slå på undertekster hvis de er tilgjengelige. Utvalgte titler vil også være tilgjengelig for avspilling i Dolby Digital Plus 5.1 surroundlyd på dette skjermbildet, hvis Internett-hastigheten din er 5 mbps eller høyere.

På enkelte enheter kan du også strømme utvalgte titler med Dolby Atmos-lyd, inkludert modellene nedenfor. Du finner mer informasjon om Dolby Atmos i artikkelen bruke Dolby Atmos på Netflix.

Xbox Series X og Xbox Series S

Støttede regioner
Netflix er tilgjengelig på Xbox Series X/S i alle regioner som har både Netflix og Xbox Live-tjenesten.

Navigering
Rull oppover og nedover for å bla gjennom sjangere som er skreddersydd for deg.

• Søk: Trykk på Y på Xbox Series X/S-fjernkontrollen når du er i Netflix-appen, så kommer du til søkesiden.

• Profiler, Barn-område, logge ut: Trykk på B i Netflix-appen for å komme til Netflix-menyen. Her kan du endre profiler, bytte til Kids-området, eller gå til Innstillinger der du kan logge ut av Netflix-kontoen din.

Oppløsning
Strøm filmer i opptil 4k. Titler med et Ultra HD-symbol strømmes i Ultra HD hvis Internett-forbindelsen støtter 15 megabit per sekund eller raskere.

Undertekster og alternativ lyd
Start en film eller serie og velg ikonet Lyd og undertekster for å slå på undertekster hvis de er tilgjengelige. Utvalgte titler vil også være tilgjengelig for avspilling i Dolby Digital Plus 5.1 surroundlyd på dette skjermbildet, hvis Internett-hastigheten din er 5 mbps eller høyere.

På enkelte enheter kan du også strømme utvalgte titler med Dolby Atmos-lyd, inkludert modellene nedenfor. Du finner mer informasjon om Dolby Atmos i artikkelen bruke Dolby Atmos på Netflix.

For å koble en Xbox til Netflix-kontoen din må du kontrollere at du er logget inn på Xbox LIVE-kontoen din, og så følger du trinnene for din enhet nedenfor. Gå til Microsofts nettsted for brukerstøtte hvis du trenger hjelp til å koble deg til en Xbox LIVE-konto.

Xbox 360

Last ned Netflix-appen

Før du begynner med stegene nedenfor, må du sørge for at du er logget på din Xbox Live konto. Hvis du trenger ytterligere hjelp med dette, kan du gå til Microsofts nettsted for brukerstøtte.

1. Gå til Xbox 360-dashbordet og derfra til Apper (Apps).

2. Velg delen Netflix for å begynne å laste ned appen.

Når nedlastingen er fullført, kan du fortsette med trinnene nedenfor.

Logg på Netflix

1. Gå til Xbox 360-dashbordet og derfra til delen Apper (Apps). Velg så delen Netflix.

2. Velg Logg inn.

• Hvis du ikke ser Logg inn (Sign In), velg Ja for Er du Netflix-medlem? (Are you a member of Netflix?) skjermen.

• Hvis du ikke er medlem ennå, kan du registrere deg for et medlemskap.

3. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

4. Velg Logg inn.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din.

Xbox One, Xbox One S og Xbox One X

Last ned Netflix-appen

Legg merke til at Netflix kun er tilgjengelig på Xbox One i regioner som har både Netflix- og Xbox Live-tjenesten.

1. Begynn fra skjermbildet Hjem (Home) på Xbox One.

2. Rull til høyre for å komme inn i Store.

3. På området Apper (Apps), velger du Netflix.

Merk:
    Hvis du ikke ser Netflix, velger du Søk i alle apper (Search all apps) for å søke etter Netflix.
  4. Velg Installer (Install).

5. Når appen er lastet ned, velger du Start (Launch) for å logge på Netflix.

Når nedlastingen er fullført, kan du fortsette med trinnene nedenfor.

Logg på Netflix

1. Velg Netflix fra skjermbildet Hjem (Home).

2. Velg Pålogging for medlemmer (Member Sign In).

3. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

4. Velg Logg inn (Sign In).

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din.

Xbox Series X og Xbox Series S

Last ned Netflix-appen

Vær oppmerksom på at Netflix bare er tilgjengelig på Xbox Series X/S i regioner der både Netflix- og Xbox Live-tjenesten er tilgjengelig.

1. Start fra startsiden (Home) på Xbox Series X/S.

2. Rull til høyre for å komme inn i Store.

3. På området Apper (Apps), velger du Netflix.

Merk:
    Hvis du ikke ser Netflix, velger du Søk i alle apper (Search all apps) for å søke etter Netflix.
  4. Velg Installer (Install).

5. Når appen er lastet ned, velger du Start (Launch) for å logge på Netflix.

Når nedlastingen er fullført, kan du fortsette med trinnene nedenfor.

Logg på Netflix

1. Velg Netflix fra skjermbildet Hjem (Home).

2. Velg Pålogging for medlemmer (Member Sign In).

3. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

4. Velg Logg inn.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din.

Følg disse trinnene for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

Xbox 360

Din Netflix-konto er tilknytted med alle Xbox gamertager som har brukt tjenesten. Slik tilknytter du gamertagen din til en annen Netflix-konto:

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå til bunnen av menyen, og deretter til høyre og velg Få hjelp.

3. Velg Logg ut (Sign out).

4. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis enheten din viser en feilmeldingsskjerm:

1. Velg Mer informasjon (More Details).

2. Velg Logg ut (Sign out) eller Tilbakestill (Reset).

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis du ikke finner Få hjelp eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

Hvis du vil koble Netflix-kontoen fra alle gamertager som er tilknyttet abonnementet, kan du koble alle enheter fra Netflix-nettstedet.

Xbox One, Xbox One S og Xbox One X

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå til bunnen av menyen, og deretter til høyre og velg Få hjelp.

3. Velg Logg ut (Sign out).

4. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis enheten din viser en feilmeldingsskjerm:

1. Velg Mer informasjon (More Details).

2. Velg Logg ut (Sign out) eller Tilbakestill (Reset).

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis du ikke finner Få hjelp eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

Xbox Series X og Xbox Series S

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå til bunnen av menyen, og deretter til høyre og velg Få hjelp.

3. Velg Logg ut (Sign out).

4. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis enheten din viser en feilmeldingsskjerm:

1. Velg Mer informasjon (More Details).

2. Velg Logg ut (Sign out) eller Tilbakestill (Reset).

3. Logg deg på igjen, og prøv Netflix på nytt.

Hvis du ikke finner Få hjelp eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på utvalgte Xbox-spillkonsoller. For å strømme i Ultra HD trenger du:

Du kan se på Netflix i Ultra HD på følgende Xbox-modeller:

• Xbox One S

• Xbox One X

• Xbox Series S

• Xbox Series X

Merk:
Bekreft at oppløsningsinnstillingene på enheten din kan sende 4K for å sørge for at Xbox-en din kan strømme i Ultra HD.

Netflix er tilgjengelig i Dolby Vision og HDR på utvalgte Xbox-spillkonsoller. For å strømme i Dolby Vision eller HDR trenger du:

• Et Netflix-abonnement som støtter strømming i Ultra HD.

• En strømmeenhet som støtter enten Dolby Vision eller HDR og Netflix.

• En smart-TV som støtter enten Dolby Vision eller HDR10, koblet til enheten via en HDMI-port som støtter HDCP 2.2 eller nyere (vanligvis HDMI1-porten).

• En stabil internett-tilkoblingshastighet på 15 megabit per sekund eller raskere.

• Strømmekvaliteten er satt til Høy.

Du kan se på Netflix i Dolby Vision og HDR på følgende Xbox-modeller:

• Xbox One S

• Xbox One X

• Xbox Series S

• Xbox Series X