Slik bruker du Netflix på Apple TV

Finn ut mer om Netflix-funksjoner på Apple TV, deriblant hvordan du kan konfigurere og logge ut av kontoen din. Hvis du ikke vet om Netflix fungerer på enheten din, kan du følge trinnene i delen Konfigurer Netflix.

Netflix-funksjoner
Konfigurere Netflix
Logge ut av Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Netflix er tilgjengelig på Apple TV (2. generasjon) og nyere.

Oppløsning
De fleste enheter kan strømme Netflix med høy oppløsning gjennom raske Internett-tilkoblinger og vil spille av Netflix med maksimal støttet oppløsning.

Foreldrekontroll
Netflix lar deg bruke foreldrekontroll på individuelle profiler.

Undertekster og alternativ lyd
Lær hvordan du bruker undertekster, teksting for hørselshemmede and alternativ lyd (inkludert 5.1 surroundlyd), som er tilgjengelig for mange serier og filmer. For å sjekke om enheten din støtter 5.1-lyd, kan du gå til hvilken som helst Netflix-originalserie og se om den har et alternativ for 5.1-lyd. Hvis ikke, støtter ikke enheten denne funksjonen. Mange enheter lar deg tilpasse utseendet på undertekster og teksting. Enkelte enheter vil enten vise undertekster og teksting i standardvisningen, eller ikke være konfigurert for å vise undertekster.

På enkelte enheter kan du også strømme utvalgte titler med Dolby Atmos-lyd, inkludert modellene nedenfor. Du finner mer informasjon om Dolby Atmos i artikkelen bruke Dolby Atmos på Netflix.

Enhetsserier

Oppløsning

Undertekster og lyd

Apple TV (2. generasjon)

720p HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 surroundlyd

Apple TV (3. generasjon)

1080p HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 surroundlyd

Apple TV HD (4. generasjon)

1080p HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 surroundlyd

Apple TV 4K (1. generasjon)

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 surroundlyd, Dolby Atmos

Merk:
Dolby Atmos krever tvOS versjon 12 eller nyere

Apple TV 4K (2. generasjon)

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 surroundlyd, Dolby Atmos

Apple TV 4K (3. generasjon)

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 surroundlyd, Dolby Atmos

Apple TV (2. og 3. generasjon)

For å koble en Apple TV til Netflix-kontoen din må du først være på hovedskjermbildet og følge trinnene nedenfor.

1. Velg Netflix fra hovedmenyen på Apple-TV.

2. Velg Allerede medlem? Logg på.

Merk:
    Hvis du ikke er medlem ennå, kan du registrere deg for et medlemskap på Netflix.com i nettleseren på en datamaskin eller en mobil enhet.
  3. Oppgi e-postadresse og passordet for Netflix.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din.

Apple TV HD eller Apple TV 4K

For å koble en Apple TV til Netflix-kontoen din må du først være på hovedskjermbildet og følge trinnene nedenfor.

Installer Netflix-appen

1. Velg App Store på hovedskjermbildet

2. Søk etter Netflix i App Store for å finne appen, og velg deretter Kjøp (Get) for å starte installasjonen.

3. Når installasjonen er ferdig, vises Netflix-appen på hovedskjermbildet.

Logg på Netflix

1. Åpne Netflix-appen.

2. Velg Logg inn for å bruke en eksisterende Netflix-konto.

Merk:
    Hvis du ikke er medlem ennå, kan du registrere deg for et medlemskap på Netflix.com i nettleseren på en datamaskin eller en mobil enhet.
  3. Når du har valgt Logg på (Sign In), oppgir du e-postadressen og passordet for Netflix.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din.

Apple TV (2. og 3. generasjon)

Følg disse trinnene for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.

2. Hvis kontoen din har profiler, velger du Bytt profil (Switch Profiles).

• Hvis kontoen din ikke har profiler, velger du Logg ut (Sign Out).

3. Velg Logg ut (Sign Out).

Så snart enheten er ferdig deaktivert, kan du koble deg til som en annen bruker.

Apple TV HD eller Apple TV 4K

Følg disse trinnene for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

1. Åpne Netflix-appen, og trykk på Meny-knappen på fjernkontrollen.

2. Velg Innstillinger (Settings).

3. Velg Logg ut (Sign Out).

Så snart enheten er ferdig deaktivert, kan du koble deg til som en annen bruker.

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på enkelte Apple TV-strømmespillere. For å strømme i Ultra HD trenger du:

• En TV som er kompatibel med strømming i Ultra HD fra Netflix, koblet til Apple TV via en HDMI-port som støtter HDCP 2.2 eller nyere (vanligvis HDMI 1-porten).

• Et Netflix-abonnement som støtter strømming i Ultra HD.

• En stabil internett-tilkoblingshastighet på 15 megabit per sekund eller raskere.

• Strømmekvaliteten er satt til Høy.

De følgende Apple TV-modellene støtter for øyeblikket Netflix i Ultra HD:

• Apple TV 4K (1. generasjon)

• Apple TV 4K (2. generasjon)

• Apple TV 4K (3. generasjon)

Netflix er tilgjengelig i Dolby Vision og HDR på utvalgte Apple TV-modeller. For å strømme i Dolby Vision eller HDR trenger du:

• Et Netflix-abonnement som støtter strømming i Ultra HD.

• En strømmeenhet som støtter enten Dolby Vision eller HDR og Netflix.

• En smart-TV som støtter enten Dolby Vision eller HDR10, koblet til enheten via en HDMI-port som støtter HDCP 2.2 eller nyere (vanligvis HDMI1-porten).

• En stabil internett-tilkoblingshastighet på 15 megabit per sekund eller raskere.

• Strømmekvaliteten er satt til Høy.

Følgende Apple TV-modeller støtter for øyeblikket Netflix i Dolby Vision- og HDR10-format:

• Apple TV 4K (1. generasjon)

• Apple TV 4K (2. generasjon)

• Apple TV 4K (3. generasjon)