Slik laster du ned Netflix-appen

Netflix er tilgjengelig på mange enheter. Det kan hende Netflix-appen er forhåndsinstallert, eller det kan hende du må laste den ned og installere den selv.

Skaff deg Netflix-appen på en telefon eller et nettbrett

For å installere Netflix, følger du lenken for enheten din fra smarttelefonen eller nettbrettet.

Skaff deg Netflix-appen på en datamaskin

Netflix-appen er tilgjengelig for enkelte datamaskiner. Følg koblingen for datamaskinen din nedenfor for å installere Netflix.

Du kan se Netflix uten appen ved å gå til netflix.com med en støttet nettleser.

Skaff deg Netflix-appen på en smart-TV, mediespiller, spillkonsoll, mottaker eller Blu-ray-spiller

De fleste enheter har Netflix som forhåndsinstallert app som du får tilgang til via hovedmenyen, eller via en Netflix-knapp på fjernkontrollen din. Hvis du ikke finner Netflix fra hovedmenyen eller fjernkontrollen, er det mulig at enheten din har en app-butikk der du kan laste ned Netflix-appen. Hvis du ikke finner app-butikken eller ikke finner Netflix i app-tilbudet, bør du ta kontakt med produsenten av enheten for å finne ut hvordan du kan få tilgang til Netflix.