Hvordan oppdaterer jeg Netflix-appen på en iPhone, iPad eller iPod touch?

For å oppdatere til den nyeste versjonen av Netflix-appen følger du trinnene nedenfor basert på hvilken versjon av iOS enheten din har.

iOS 13 og nyere

1. Hjem-skjermbildet (Home) trykker du på App Store-ikonet.

2. Trykk på Profil.

3. Finn Netflix.

4. Trykk på Oppdater (Update).

5. Skriv inn iTunes-passordet ditt hvis du blir bedt om det.

Hvis du får problemer med trinnene ovenfor, kan du gå til Apples kundestøtte.

iOS 12 og eldre

1. Hjem-skjermbildet (Home) trykker du på App Store-ikonet.

2. Trykk på Oppdateringer (Updates).

3. Finn Netflix.

4. Trykk på Oppdater (Update).

5. Skriv inn iTunes-passordet ditt hvis du blir bedt om det.

Hvis du får problemer med trinnene ovenfor, kan du gå til Apples brukerstøtte.