Feilsøke strømmeproblemer på en Android-enhet

Hvis du ikke kan strømme Netflix på en Android-enhet, kan du følge disse trinnene for å prøve å løse problemet:

Start Android-telefonen eller -nettbrettet på nytt
  1. Slå av Android-telefonen eller -nettbrettet ved å holde inne av-/på-knappen.

2. Bekreft at du vil slå av Android-enheten.

3. Trykk deretter på av-/på-knappen på nytt for å slå Android-enheten på igjen.

4. Når Android-enheten er slått på igjen, kan du prøve Netflix på nytt.

Fjern Netflix-appdataene
  1. Fra hovedskjermbildet på enheten går du til Innstillinger (Settings).

2. Velg Generelt (General).

• Hvis du ikke ser Generelt (General), fortsetter du til neste trinn.

3. Velg Apper (Apps) eller Programmer (Applications).

4. Velg Administrer applikasjoner (Manage Applications), Applikasjonsbehandler (Application Manager) eller Administrer alle apper (Manage All Apps).

• Hvis du ikke ser disse valgene, fortsetter du til neste trinn.

5. Rull ned og velg Netflix.

• Hvis du ikke ser Netflix, sjekk fanen Nedlastet.

6. Velg Lagring (Storage).

• Hvis du ikke ser Lagringsfunksjon (Storage), fortsetter du til neste trinn

7. Velg Tøm data (Clear data) og deretter OK.

8. Prøv Netflix på nytt.

Merk:
Enkelte Android-enheter har ikke muligheten til å slette applikasjonsdata. Hvis du ikke kan fullføre disse trinnene, fortsett med feilsøkingen under.
Installer Netflix-appen på nytt
  1. Trykk på Play Butikk-appen.

2. Søk etter Netflix.

3. Når du befinner deg på Netflix-siden i Play Store, velger du Avinstaller (Uninstall)

Merk:
    Hvis du sletter Netflix-appen, slettes også eventuelle titler du har lastet ned til enheten.
  4. Klikk på OK for å bekrefte.

5. Når avinstalleringen er fullført, velger du Installer (Install).

6. Når installeringen er fullført, velger du Åpne (Open).

7. Prøv Netflix på nytt.

Feilsøk problemer med nettverkstilkoblingen

Hvis du fremdeles ikke kan koble til Netflix, kan du prøve følgende trinn for å løse problemer med nettverkstilkoblingen.

Hva gjør jeg nå?

Hvis du har forsøkt fremgangsmåten over, men fortsatt ikke er i stand til å koble til Netflix, kan du søke i brukerstøtten etter feilkoden eller problemet du opplever (f.eks. "ui-1111" eller "kan ikke koble til Netflix").