Feilsøke strømmeproblemer på en Android-enhet

Hvis du ikke kan strømme Netflix på en Android-telefon eller -nettbrett, kan du følge disse trinnene for å prøve å løse problemet:

Start Android-telefonen eller -nettbrettet på nytt

1. Slå av Android-telefonen eller -nettbrettet ved å holde inne av-/på-knappen.

2. Bekreft at du vil slå av Android-enheten.

3. Trykk deretter på av-/på-knappen på nytt for å slå Android-enheten på igjen.

4. Når Android-enheten er slått på igjen, kan du prøve Netflix på nytt.

Fjern Netflix-appdataene

Merk:
Hvis du sletter appdata, slettes også eventuelle titler du har lastet ned til enheten.
  1. Fra hovedskjermbildet på enheten går du til Innstillinger (Settings).

2. Velg Generelt (General).

• Hvis du ikke ser Generelt (General), fortsetter du til neste trinn.

3. Velg Apper (Apps) eller Programmer (Applications).

4. Velg Administrer applikasjoner (Manage Applications), Applikasjonsbehandler (Application Manager) eller Administrer alle apper (Manage All Apps).

• Hvis du ikke ser disse valgene, fortsetter du til neste trinn.

5. Rull ned og velg Netflix.

• Hvis du ikke ser Netflix, sjekk fanen Nedlastet.

6. Velg Lagring (Storage).

• Hvis du ikke ser Lagringsfunksjon (Storage), fortsetter du til neste trinn

7. Velg Tøm data eller Tøm lagring, og velg OK.

8. Prøv Netflix på nytt.

Merk:
Enkelte Android-enheter har ikke muligheten til å fjerne Netflix-appdata. Hvis du ikke kan fullføre disse trinnene, fortsett med feilsøkingen under.

Installer Netflix-appen på nytt

1. Trykk på Play Butikk-appen.

2. Søk etter Netflix.

3. Når du befinner deg på Netflix-siden i Play Store, velger du Avinstaller (Uninstall)

Merk:
    Hvis du avinstallerer Netflix-appen, slettes også eventuelle titler du har lastet ned til enheten.
  4. Klikk på OK for å bekrefte.

5. Når avinstalleringen er fullført, velger du Installer (Install).

6. Når installeringen er fullført, velger du Åpne (Open).

7. Prøv Netflix på nytt.

Start hjemmenettverket på nytt

I dette trinnet må du sørge for å slå av og trekke ut støpselet til enheten og alt utstyr på hjemmenettverket ditt og la det være avslått i 30 sekunder før du kobler til hver enhet igjen, én etter én.

1. Slå av mobilenheten.

2. Koble modemet (og den trådløse ruteren hvis dette er en separat enhet) fra strømuttaket i 30 sekunder.

3. Koble til modemet igjen og vent til ingen nye lamper blinker. Hvis ruteren er atskilt fra modemet, koble den til og vent til ingen nye lamper blinker.

4. Slå på enheten igjen, og prøv Netflix på nytt.

Forbedre Wi-Fi-signalet ditt

Hvis du kobler til via Wi-Fi (trådløst nettverk) og trinnene over ikke hjelper, kan du prøve disse forslagene for å forbedre den trådløse tilkoblingen:

• Flytt ruteren til et annet sted for å oppnå sterkere signal. Du vil vanligvis få bedre mottak i hjemmet ditt hvis ruteren befinner seg på et sentralt sted.

• Flytt trådløse enheter, som trådløse telefoner og mikrobølgeovner, bort fra ruteren. Trådløse forstyrrelser fra disse enhetene kan skape problemer når du prøver å koble til via Wi-Fi.

• Få ruteren opp i høyden. En ruter oppå en bokhylle eller et skrivebord gir deg bedre mottak enn en ruter som er plassert bak eller under et møbel.

Prøv en annen Internettilkobling

Hvis det er mulig, kobler du den mobile enheten til et annet tilgangspunkt for Internett for å utelukke mulige problemer med konfigurasjonen av hjemmenettverket. Noen eksempler:

• Prøv å koble til et annet Wi-Fi-nettverk innenfor enhetens rekkevidde.

• Ta med enheten til en nabo eller hjem til en venn og forsøk å strømme derfra.

• Hvis du har muligheten til å koble deg på et mobildatanettverk med enheten din, kan du prøve å bruke dette til å koble deg til Netflix. Selv om vi vanligvis ikke anbefaler strømming over et datanettverk som en løsning, kan det brukes for å se om det er et problem med hjemmenettverkskonfigurasjonen som gjør at strømmingen ikke fungerer som den skal.

Hvis du klarer å strømme ved hjelp av en annen Internettilkobling, anbefaler vi at du hører med den som installerte hjemmenettverket for å se om vedkommende kan løse et eventuelt problem med måten nettverket er konfigurert på.

Hva gjør jeg nå?

Hvis du har forsøkt fremgangsmåten over, men fortsatt ikke er i stand til å koble til Netflix, kan du søke i brukerstøtten etter feilkoden eller problemet du opplever (f.eks. "ui-1111" eller "kan ikke koble til Netflix").