Netflix sier at kontoen allerede er i bruk

Hvis du får feilkoden E123 eller en av disse meldingene når du ser på en serie eller film:

For mange personer bruker kontoen din akkurat nå.
Netflix-kontoen din er i bruk på en annen enhet.
Netflix-kontoen din er i bruk på for mange enheter.

Meldingen betyr at du har nådd maksimalt antall enheter som kan se samtidig med Netflix-kontoen din. Netflix-abonnementet ditt avgjør hvor mange enheter som kan spille av Netflix samtidig med kontoen din.

Slik løser du problemet:

• Avslutt avspillingen av Netflix eller lukk Netflix-appen på en annen enhet som bruker kontoen din. Hvis du er usikker på hvilken enhet som brukes til å avspille Netflix samtidig, kan du sjekke hvilke enheter du nylig har brukt til å se på Netflix.

Merk:
    Etter å ha avsluttet Netflix på en annen enhet, kan det hende du må vente i 5–10 minutter før du kan se på Netflix-innhold på enheten din.
  • Eller du kan oppgradere Netflix-abonnementet ditt for å kunne se Netflix på flere enheter samtidig (opptil 4 med Premium-abonnementet).

Hvis Netflix-kontoen din blir brukt uten tillatelse, kan du forhindre at andre bruker kontoen din.