Netflix sier at kontoen allerede er i bruk

Hvis du ser en av følgende meldinger:

Netflix-kontoen din er i bruk på en annen enhet.
For mange personer bruker kontoen din akkurat nå.
Netflix-kontoen din er i bruk på for mange enheter.

Følg feilsøkingstrinnene nedenfor.

Stopp strømming på andre enheter

Hvis du deler Netflix-kontoen din med andre, kan det hende at de bruker Netflix samtidig som du prøver å se. Antall personer som kan strømme samtidig, bestemmes av hvilket Netflix-abonnement du har.

For å løse dette problemet må du kontrollere at ingen andre bruker kontoen din før du prøver å se igjen.

Hvis du er usikker på hvilken annen enhet som strømmet, kan du sjekke strømmehistorikken. Hvis du ser noe du ikke kjenner igjen, kan du se hvordan du hindrer noen i å bruke kontoen din.

Hvis feilen vedvarer

Av og til tror Netflix-appen at den fremdeles spiller av noe, selv om den ikke gjør det.

For å løse dette problemet kan du prøve igjen senere. Feilmeldingen forsvinner av seg selv, men det kan ta opptil 2 timer.