Slik forhindrer du at andre bruker kontoen din

Hvis noen bruker kontoen din uten tillatelse, kan du gjøre følgende for å forhindre videre bruk av kontoen:

1. Endre Netflix-passordet ditt.

Vi anbefaler at du bruker et passord som er:

• unikt for Netflix og ikke i bruk for andre nettsteder eller apper

• bestående av minst 8 tegn

• en kombinasjon av bokstaver, sifre, symboler og små og store bokstaver

• vanskelig å gjette, ikke "passord," "12345" eller personopplysninger (navn, fødselsdato, adresse)

Et passordprogram kan gjøre det enklere å holde orden på unike passord.

2. Logg ut av enheter du ikke gjenkjenner.

Merk:
    Når du logger av alle enheter, fjernes alle enhetene som er koblet til kontoen din. Du må logge inn igjen med det nye passordet på alle enhetene du vil bruke.
  3. Se Slik holder du kontoen din trygg for å få tips om flere ting du kan gjøre for å beskytte kontoen din.

Hvis du ikke kan tilbakestille passordet ditt, eller hvis du fortsatt ser mistenkelig aktivitet på kontoen etter å ha fullført trinnene ovenfor, kan du kontakte oss.