Noen bruker Netflix-kontoen min uten min tillatelse.

Dersom du tror noen har brukt Netflix-kontoen din uten din tillatelse, kan du sjekke strømmehistorikken din for å se hvilke titler som ble sett på. Du kan også sjekke siden Se seneste kontotilgang som viser dato og klokkeslett for tilgangen, i tillegg til landet, delstaten og IP-adressen innholdet ble strømmet fra, samt typen enhet som ble brukt til å strømme. Legg merke til at stedsinformasjonen er omtrentlig og bestemmes av hvor den påviste IP-adressen er registrert.

Hvis du ser uventet strømmeaktivitet på Netflix-kontoen din og ikke er blitt frastjålet noen enheter, anbefaler vi at du endrer Netflix-passordet slik at ingen andre får tilgang til kontoen din uten din tillatelse. Du kan også logge deg ut av alle enheter som er koblet til kontoen din for å koble fra eventuelle uautoriserte enheter. Denne deaktiveringsmetoden vil koble fra alle enheter som er koblet til Netflix-kontoen, og det kan ta opptil åtte timer før dette er fullført. Denne metoden fjerner også stedsdataene som er tilknyttet enhetene dine. Du bør ikke deaktivere enhetene dine på denne måten hvis du tror at du har blitt frastjålet enheten din.