Netflix viser meldingen "Kan ikke spille av tittelen. Prøv igjen senere. (AVF:11800;OS:16041;)"

Hvis du på en iPhone, iPad eller iPod touch får feilmeldingen:

Kan ikke spille av tittelen. Prøv igjen senere.
(AVF:11800;OS:16041;)

Dette betyr vanligvis at enheten din trenger en oppdatering fra Apple. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Se etter oppdateringer for iOS-versjoner

Følg fremgangsmåten fra Apple for å oppdatere enheten til den nyeste versjonen, og prøv deretter Netflix på nytt.

Hva gjør jeg nå?

Vi undersøker dette problemet. Du kan kontakte oss for å hjelpe oss med å undersøke problemet.