Se serier og filmer via VPN

Du kan bruke VPN (virtuelle private nettverk) slik at det ser ut som om enheten eller nettverket ditt kobler til Netflix fra et annet sted enn der du faktisk befinner deg. Når du bruker Netflix via en VPN-tjeneste, viser vi deg bare filmene og seriene som vi har rettighetene til verden over, for eksempel Squid Game eller Stranger Things.

Hvis du ikke ser filmer og serier som er tilgjengelig for landet ditt, må du kanskje slå av VPN.

Merk:
Det er ikke tillatt å se på Netflix med en VPN-tjeneste hvis du har et abonnement med reklame. Direktesendte begivenheter på Netflix kan ikke ses med VPN.

Slik sjekker du om en VPN-tjeneste er slått på

Slik sjekker du at en VPN-tjeneste er slått på:

1. Åpne en nettleser på en datamaskin eller mobil enhet.

2. Gå til fast.com. Netflix starter en tilkoblingstest.

3. Når testen stopper, trykker du på Vis mer informasjon.

4. Noter deg landet ved siden av Klient.

Hvis landet ikke stemmer med stedet du befinner deg, betyr det at enheten eller nettverket har en aktiv VPN-tjeneste.

Slik slår du av en VPN-tjeneste

Ta kontakt med VPN-leverandøren, internett-leverandøren eller nettverksadministratoren for å finne ut trinnene for hvordan du slår av en VPN-tjeneste.

Netflix kundeservice kan ikke hjelpe til med å slå av en VPN-tjeneste fordi fremgangsmåten er forskjellig for hver VPN eller tjeneste.