Netflix tror jeg er i et annet land

Hvis filmer og serier ikke er tilgjengelige på språket ditt, eller hvis du mangler innhold som andre i området ditt kan se, kan det hende Netflix tror du befinner deg i et annet land enn det du er i. Prøv å slå av VPN-tjenester eller proxy hvis du bruker dette.

Merk:
Hvis du registrerte deg for Netflix i et land som er medlem av EU, men ser på Netflix i et annet EU-medlemsland, kan du finne ut mer om hvordan du bruker Netflix utenfor hjemmet.

Hvis du fortsatt har problemer, følger du disse trinnene:

Sjekk om en VPN er slått på

Hvis du bruker en VPN, kan du prøve å slå den av.

Følg fremgangsmåten nedenfor hvis du er usikker på om VPN er slått på.

Merk:
Enkelte antivirusprogrammer leveres med en VPN som kanskje er aktivert. Ta kontakt med leverandøren av antivirusprogrammet for å få mer informasjon eller hjelp.
  1. Åpne en nettleser på en datamaskin eller mobil enhet som er tilkoblet samme nettverk som enheten med problemer.

2. Gå til fast.com. Netflix starter en tilkoblingstest.

3. Når testen stopper, trykker du på Vis mer informasjon.

4. Noter deg landet ved siden av Klient.

5. Hvis landet ikke stemmer med stedet du befinner deg, betyr det at enheten eller nettverket har en aktiv VPN-tjeneste. Prøv å slå den av, og prøv deretter Netflix på nytt. Kontakt VPN-leverandøren din for å få hjelp til å slå av VPN.

Netflix kundeservice kan ikke hjelpe til med å slå av en VPN-tjeneste fordi fremgangsmåten er forskjellig for hver VPN-app eller -tjeneste.

Hvis det ikke hjelper å slå av VPN, eller stedet på fast.com stemmer med stedet du befinner deg, går du til de neste trinnene.

Tilbakestill nettverksinnstillingene

Det kan ha oppstått et problem med nettverksinnstillinger på enheten, modemet eller ruteren din.

Prøv disse trinnene. Prøv Netflix på nytt etter hvert trinn.

Merk:
Du må kanskje ta kontakt med selskapet som produserte enheten, Internett-leverandøren eller VPN-leverandøren din for å få hjelp til å gjennomføre disse trinnene.
  1. Hvis du bruker en VPN, kan du prøve å slå den av.

2. Tilbakestill nettverksinnstillingene på enheten med problemet.

3. Tilbakestill modemet eller ruteren til standardinnstillingene.

Kontakt Internett-leverandøren din

Hvis du har fulgt fremgangsmåten og fortsatt har problemer, må du kontakte Internett-leverandøren din for å få hjelp til å løse problemet.

Før du kontakter Internett-leverandøren

Internett-leverandøren din trenger litt informasjon om nettverket ditt når du kontakter dem:

1. Åpne en nettleser på en datamaskin eller mobil enhet som er tilkoblet samme nettverk som enheten med problemer.

2. Gå til fast.com. Netflix starter en tilkoblingstest.

3. Når testen stopper, trykker du på Vis mer informasjon.

4. Noter deg landet og IP-adressen som står oppført ved siden av Klient.

Merk:
    IP-adressen din er en rekke tall og/eller bokstaver som har et punktum (.) eller et kolon (:) mellom seg.

Når du kontakter Internett-leverandøren

1. Fortell dem om problemene du opplever, og feilsøkingstrinnene du har utført så langt.

2. Del landet og IP-adressen du noterte tidligere, og få dem til å bekrefte at de stemmer med plasseringen og IP-adressen som er tilordnet hjemmet ditt.

• Hvis informasjonen stemmer, må Internett-leverandøren samarbeide direkte med Netflix for å løse problemet. Be dem om å kontakte kundeserviceteamet vårt.

• Hvis informasjonen ikke stemmer, må du be Internett-leverandøren om å bekrefte at tilkoblingen din bruker DNS-serveren deres.

• Hvis den bruker DNS-serveren deres, må de samarbeide direkte med Netflix for å løse problemet. Be dem om å kontakte kundeserviceteamet vårt.

• Hvis den ikke bruker DNS-serveren deres, må du be dem om hjelp til å bytte til DNS-serveren deres. Deretter starter du Netflix-appen på nytt og prøver igjen.