Direktesendte begivenheter på Netflix

Se komediespesialer, gjenforeninger og andre begivenheter som strømmes direkte mens de skjer på Netflix. Du kan når som helst spole tilbake, spille av og sette direktesendte begivenheter på pause under livestrømmen, og du kan også se dem senere.

Du kan se direkte på de fleste enheter, inkludert

• Smart-TV-er

• Strømmespillere

• Android-telefoner og -nettbrett

• iPhone, iPad, og iPod touch

• Nettlesere på datamaskiner

• Spillkonsoller

Kontroller at enheten kjører den nyeste versjonen av Netflix-appen for å kunne se direkte.

Hvis enheten din ikke støtter livestrømming, kan du se disse begivenhetene et par dager senere på samme måte som andre titler.

Abonnementene våre uten reklame er uten reklameavbrudd i titler som strømmes, men de kan inneholde begrenset kommersielt innhold, deriblant merkevareinnhold og sponsing. Vi kan også gi alle medlemmene våre muligheten til å dra nytte av tilleggsfunksjoner som direktesendte begivenheter eller spesialarrangementer. Medlemmer med abonnementer kan få reklameavbrudd og andre typer kommersielle budskap på slikt innhold eller slike tilleggsfunksjoner.

Kommende og nylig direktesendte begivenheter

Kommende begivenheter:

Hvis du vil varsles når den direktesendte begivenheten eller episoden er tilgjengelig, kan du bruke funksjonen Påminnelse. Når du velger å få en påminnelse, vises tittelen også i Min liste når den blir tilgjengelig og kan ses direkte. Du kan også søke etter tittelen når det er tid for å se direkte eller følge livestrømmen.

Nylig direktesendte begivenheter:

Kan ikke finne en direktesendt begivenhet

Noen direktesendte begivenheter kan være utilgjengelige på grunn av språkinnstillingene på profilen din.

Direktesendte begivenheter kan ses i dagene etter livestrømmen, når undertekstene er klare og tilgjengelige på språket ditt.

Enheter som støttes

De fleste nyere enheter støttes.

• Hvis du får en melding om at appen må oppdateres, kan det også være lurt å sjekke at operativsystemet også er oppdatert.

• Hvis du får en melding om at enheten din ikke støtter livestrømming, må du bruke en annen enhet for å se direkte.

• Deling til skjerm via strømming eller skjermspeiling fra en mobil enhet eller Chrome-nettleser støttes ikke under direktesendinger. Du kan fortsatt se livestrømmen på en mobilenhet som støttes, eller i en Chrome-nettleser.

TV-er, spillkonsoller og strømmespillere som kobles til TV-er
Sørg for at enheten er oppdatert. Hvis du er usikker på hvordan du oppdaterer enhetens systemprogramvare, kan du lese i brukerhåndboken eller ta kontakt med produsenten.

Android-telefoner og -nettbrett
Krever Android 7 eller nyere og den nyeste versjonen av Netflix-appen fra Google Play Butikk. Se Slik oppdaterer du Netflix-appen på en Android-enhet.

iPhone, iPad eller iPod touch
Krever iOS/iPadOS 15 eller nyere og den nyeste versjonen av Netflix-appen fra App Store. Se Slik oppdaterer du Netflix-appen på iPhone, iPad, eller iPod touch.

Datamaskiner
Du kan se direkte i nettleseren din. Se Nettlesere som støttes av Netflix for å kontrollere at du har den nyeste versjonen av nettleseren.

Støttes ikke:

• 1. til 3. generasjons Apple TV (men Apple TV HD og 4K-modeller støttes med tvOS 16.1 eller nyere og den nyeste versjonen av Netflix-appen fra App Store)

• 1. til 3. generasjons Chromecast og Ultra (men Chromecast med Google TV-modeller støttes)

• Netflix-appen på datamaskiner og nettbrett med Windows (men du kan spille av i en nettleser)

• Spillkonsoll PlayStation 3

Et lite antall enheter som ikke er angitt ovenfor, støtter ikke direktesendinger. Dette skyldes vanligvis at Netflix-appen eller programvaren på enheten ikke kan oppdateres til en versjon som støtter livestrømming, eller ikke lenger støttes aktivt.

Hvis du ikke har en støttet enhet, vil direktesendte begivenheter vanligvis bli tilgjengelige et par dager etter livestrømmen slik at du kan se dem på samme måte som andre titler på Netflix. Du vil se en melding om at enheten din ikke støtter livestrømming frem til det.

Merk:
Tittelen blir ikke alltid umiddelbart tilgjengelig etter en livestrøm hvis innstillingene for profilspråket ditt er forskjellige fra den direktesendte begivenhetens originalspråk. Du kan se tittelen når undertekstene er klare og tilgjengelige på visningsspråket ditt.