Flytte med Netflix

Flytte innenfor landets grenser

Hvis du flytter innenfor landet du befinner deg i nå, må du kanskje oppdatere Netflix-husholdningen for å fortsette å se på Netflix med den samme opplevelsen.

Flytte til et annet land

Hvis du flytter til et annet land, er det et par ting du må være obs på:

• Priser, belastningsvaluta og tilgjengelige betalingsmåter varierer avhengig av land.

• Du belastes fortsatt prisen for Netflix-abonnementet i valutaen som gjelder i det landet der du registrerte deg.

• Slik endrer du land for kontoen din:

1. Avslutt kontoen.

Merk:
        Vi lagrer strømmehistorikken din i ti måneder etter at kontoen er avsluttet, slik at du kan starte der du slapp når du registrerer deg på nytt. Anbefalingene, vurderingene og kontoopplysningene dine lagres også i 10 måneder.
      2. Vent til slutten av faktureringsperioden.

3. Start kontoen din på nytt (Merk: du må befinne deg i landet du flyttet til når du starter kontoen din på nytt).

• Utvalget av serier og filmer kan endres. Alternativer for strømming og nedlasting varierer avhengig av land.

• Alternativer for lyd og undertekster kan variere.

• Aldersgrenser varierer etter land. Innstillingene for foreldrekontroll må kanskje oppdateres.

• Du kan følge fremgangsmåten ovenfor for å endre land for kontoen din for å oppdatere profilens aldersgrensen til å samsvare med aldersgrensene i landet du flyttet til.

• Hvis kontoen din ble konfigurert med aldersbekreftelse, følger du fremgangsmåten ovenfor for å endre land for kontoen din.

• Hvis du mottar e-post for Hva du ser på eller Anbefalinger med mer og du flytter til et annet land, kommer e-postene fortsatt til å vise serier og filmer for landet du ble medlem i. Du kan melde deg av disse e-postene under Varslingsinnstillinger.

Du kan ikke endre land for kontoen din med mindre du har flyttet nylig.

Gå til Netflix tror jeg er i et annet land hvis du har spørsmål om feilsøking.