Slik vurderer du serier og filmer

For at du skal få bedre forslag for serier og filmer du kanskje kommer til å like, kan du vurdere det du har sett med en tommel opp eller tommel ned.

Det blir lettere å forstå hva du liker når vi ser på ting som:

• sjangrene til serier og filmer

• dine tidligere vurderinger

• strømmehistorikken din

• vurderinger fra Netflix-medlemmer som har lignende smak som deg

Prosentandelen ved siden av tittelen viser hvor godt vi tror den passer til den spesifikke profilen du bruker.

Slik ser du tidligere vurderinger:

1. Gå til Konto-siden i en nettleser.

2. Åpne innstillingene for Profil og foreldrekontroll for den aktuelle profilen.

3. Åpne Bedømmelser. En liste over alle bedømmelsene dine vises.

Merk:
Noen eldre enheter kan vise stjerner i stedet for tommel opp eller tommel ned. For å lagre tommel opp/ned-vurderingene dine kan du gå til Netflix.com eller bruke Netflix-appen.