Slik vurderer du serier og filmer

For at du skal få bedre forslag for serier og filmer du kanskje kommer til å like, kan du vurdere det du har sett med en tommel opp eller tommel ned.

Netflix får en bedre forståelse av hva du liker ved å se på ting som:

• sjangrene til serier og filmer

• dine tidligere vurderinger

• strømmehistorikken din

• vurderinger fra Netflix-medlemmer som har lignende smak som deg

Prosentandelen ved siden av tittelen viser hvor godt vi tror den passer til den spesifikke profilen du bruker.

Vurderingene dine hjelper oss også med å anbefale populære serier og filmer på Netflix. Seriene og filmene med de høyeste vurderingene vises med en Mest likt-etikett på Android-telefoner og -nettbrett, TV-er og nettlesere.

Slik kan du se tidligere vurderinger:

1. Gå til Konto-siden i en nettleser.

2. Åpne innstillingene for Profil og foreldrekontroll for den aktuelle profilen.

3. Åpne Bedømmelser. En liste over alle bedømmelsene dine vises.

Merk:
Noen eldre enheter kan vise stjerner i stedet for tommel opp eller tommel ned. Gå til Netflix.com eller bruk Netflix-appen til å lagre tommel opp/ned-vurderingene dine.