Netflix-feil M7121-3078

Det kan hende du får feilkode M7121-3078 på datamaskinen med følgende melding:

Unnskyld avbrytelsen
Det ser ut til at nettleseren din ikke støttes lenger. Installer den nyeste versjonen eller prøv en annen nettleser.

Denne feilmeldingen betyr at du må oppdatere Chrome-nettleseren til en versjon som støttes av Netflix.

Slik løser du problemet:

Oppdater Google Chrome
  1. Klikk på Mer øverst til høyre i nettleseren.

2. Klikk på Hjelp > Om Google Chrome.

3. Vent mens Chrome automatisk ser etter nye oppdateringer.

4. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, klikker du på Start på nytt.

5. Prøv Netflix på nytt.

Hvis du har problemer med å oppdatere Chrome, følger du fremgangsmåten fra Google for å løse mislykkede oppdateringer eller kontrollerer du at enheten oppfyller Chrome-systemkravene.

Hvis du får denne feilen i en annen nettleser enn Google Chrome, betyr det at nettleseren din ikke støttes. Du må bruke en støttet nettleser for å fortsette å se på Netflix.