Netflix-feil F7121-3078

Du kan få feilkoden F7121-3078 med meldingen:

Unnskyld avbrytelsen
Det ser ut til at denne versjonen av nettleseren din ikke støttes lenger. Installer den nyeste versjonen for å fortsette å se.

Denne feilmeldingen betyr at Firefox-versjonen din ikke lenger er støttet og at den må oppdateres for å fungere med Netflix.

Følg trinnene for enheten din for å løse problemet.

Mac

Hvis datamaskinen din har macOS 10.15 (Catalina) eller nyere installert:

Oppdater Firefox
  1. Klikk på Mer mer-knappøverst til høyre i nettleseren.

2. Klikk på Innstillinger, og rull ned til Firefox-oppdateringer.

3. Klikk på Start på nytt for å oppdatere Firefox. Hvis du ser meldingen "Firefox er oppdatert", har du allerede den nyeste versjonen av nettleseren.

4. Prøv Netflix på nytt.

Hvis du har problemer med å oppdatere Firefox, eller får feilmeldingen Oppdateringen mislyktes, følger du Mozillas fremgangsmåte for å løse problemer med programvareoppdatering.

Hvis datamaskinen din har en eldre versjon enn macOS 10.15 installert:

Datamaskinen din kan ikke oppdatere til den nyeste nettleserversjonen som kreves for å spille av Netflix.

Du må bruke en Netflix-støttet enhet for å bruke Netflix.

Windows

Hvis datamaskinen din har Windows 8 eller nyere installert:

Oppdater Firefox
  1. Klikk på Mer mer-knappøverst til høyre i nettleseren.

2. Klikk på Innstillinger, og rull ned til Firefox-oppdateringer.

3. Klikk på Start på nytt for å oppdatere Firefox. Hvis du ser meldingen "Firefox er oppdatert", har du allerede den nyeste versjonen av nettleseren.

4. Prøv Netflix på nytt.

Hvis du har problemer med å oppdatere Firefox, eller får feilmeldingen Oppdateringen mislyktes, følger du Mozillas fremgangsmåte for å løse problemer med programvareoppdatering.

Hvis datamaskinen din har Windows Vista, Windows XP eller Windows 7 installert:

Datamaskinen din kan ikke oppdatere til den nyeste nettleserversjonen som kreves for å spille av Netflix.

Du må bruke en Netflix-støttet enhet for å bruke Netflix.

Linux

Oppdater Firefox
  1. Klikk på Mer mer-knappøverst til høyre i nettleseren.

2. Klikk på Innstillinger, og rull ned til Firefox-oppdateringer.

3. Klikk på Start på nytt for å oppdatere Firefox. Hvis du ser meldingen "Firefox er oppdatert", har du allerede den nyeste versjonen av nettleseren.

4. Prøv Netflix på nytt.

Hvis du har problemer med å oppdatere Firefox, eller får feilmeldingen Oppdateringen mislyktes, følger du Mozillas fremgangsmåte for å løse problemer med programvareoppdatering.

Merk:
På grunn av de mange forskjellige konfigurasjonene av Linux kan vi ikke garantere at Netflix fungerer på enheter med Linux OS, og du kan oppleve problemer. Netflix kundestøtte kan ikke hjelpe til med å feilsøke problemer på Linux OS-enheter.