Slik bruker du Netflix på Tesla-skjermen

Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix på Tesla-berøringsskjermer og hvordan du konfigurerer og logger ut av kontoen.

• Netflix er tilgjengelig via berøringsskjermen i dashbordet når kjøretøyet er parkert.

• Netflix er tilgjengelig over hele verden bortsett fra Hongkong og områder der tjenesten ikke er tilgjengelig.

Konfigurer Netflix
Logg av Netflix

For å koble til Netflix-kontoen går du til delen Underholdning i dashbordet og følger trinnene nedenfor.

1. Velg Netflix.

2. I Netflix-appen velger du Logg inn og følger instruksjonene på skjermen.

Følg disse trinnene for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp. > Logg ut > Ja.

Merk:
    Hvis du ikke ser Få hjelp, kan du gå opp og velge Innstillinger innstillingsikon.
Merk:
Oppløsningen for strømming er begrenset til 720p. For Tesla-berøringsskjermer som har en vertikal orientering, vises Netflix-spilleren horisontalt med svarte felter over og under spilleren.