Netflix-feil 2.119

Det oppsto et problem med avspilling av video. Prøv på nytt. (2.119)

Denne feilen betyr at nedlastingen ikke kan spilles av på grunn av en endring på Android-enheten din. Du kan løse problemet ved å koble til et Wi-Fi- eller mobilnettverk og laste ned serien eller filmen på nytt.

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

3. Trykk på Nedlastinger og deretter på en serie eller film.

4. Trykk på ikonet for nedlastingsstatus ved siden av en nedlasting .

5. Trykk på Slett nedlasting .

6. Gå tilbake til serien eller filmen og last den ned på nytt.