Hvordan fungerer Netflix-profiler for spill?

De samme profilene du bruker til å se på Netflix, brukes også til Netflix Games.

Når du starter et spill, velger du en profil. Spillprogresjonen lagres under den valgte profilen.

Enkelte spill bruker skylagring slik at du kan fortsette der du slapp med den samme kontoen og profilen på en hvilken som helst enhet. Hvis du vil vite mer, kan du se Hvordan fungerer lagrede spilldata på Netflix?

Hvis du sletter en profil, mister du både lagret spilldata og informasjon om hva du har sett eller lagret i Min liste for den profilen.