Belastet etter at Netflix ble avsluttet

Hvis du har avsluttet kontoen din, men fortsatt blir belastet, kan det hende at du eller noen som brukte kontoen din, har startet den på nytt ved et uhell. Hvis du ikke kan fullføre trinnene nedenfor, kan du ta kontakt med oss.

Logg inn på netflix.com og gjør følgende:

1. Avslutt kontoen din.

• Gå til netflix.com/cancelplan.

• Velg Fullfør avslutning. Kontoen din avsluttes når den nåværende faktureringsperioden utløper, og du blir ikke belastet på nytt.

2. Endre passordet ditt for å forhindre at noen andre starter kontoen din på nytt.

• Gå til netflix.com/password og endre passordet ditt.

• Sørg for å merke av i boksen hvor det står Logg av alle enheter. Det nåværende passordet blir endret, og alle enheter som kontoen din fremdeles er logget inn på, blir logget av.

Ikke akkurat det du leter etter? Se også Ukjente eller uautoriserte belastninger fra Netflix eller Dobbeltbelastning fra Netflix.