Hvordan løser jeg inn en kampanje hos Netflix?

Netflix samarbeider med en rekke selskaper om å tilby kampanjetilbud til kundene deres.

Hvis du har mottatt en lenke eller URL fra en partner for innløsningen av en kampanje i stedet for en kode, følg partnerens instruksjoner for innløsning.

Hvis du har mottatt en kampanjekode fra Netflix, går du til netflix.com/redeem og oppgir koden for å komme i gang (enkelte kampanjetilbud fra tredjeparter kan ha andre begrensninger). Hvis du er ny hos Netflix, blir du bedt om å opprette en ny Netflix-konto under fanen Opprett ny konto (Create a new account). Hvis du allerede er kunde hos Netflix, men ikke er logget inn på kontoen din, blir du bedt om å logge inn under overskriften Allerede medlem? (Already A Member?) .

Spørsmål om Netflix-kampanjer:

Hvordan løser jeg inn et kampanjetilbud på Netflix?

Hvis du har mottatt en lenke eller URL fra en partner for innløsningen av en kampanje i stedet for en kode, følg partnerens instruksjoner for innløsning.

Hvis du har mottatt en kampanjekode fra Netflix, går du til netflix.com/redeem og oppgir koden for å komme i gang (enkelte kampanjetilbud fra tredjeparter kan ha andre begrensninger). Hvis du er ny hos Netflix, blir du bedt om å opprette en ny Netflix-konto under fanen Opprett ny konto (Create a new account). Hvis du allerede er kunde hos Netflix, men ikke er logget inn på kontoen din, blir du bedt om å logge inn under overskriften Allerede medlem? (Already A Member?) .

Kan jeg løse inn et kampanjetilbud på Netflix med iTunes- eller Google Play-kontoen min?

Kampanjetilbud kan ikke brukes på en konto som faktureres via iTunes eller Google Play. Netflix-kampanjer kan innløses ved først å kansellere Netflix-faktureringen via iTunes eller Google Play og deretter løse inn kampanjen når det gamle abonnementet er avsluttet.

Hvordan vet jeg om kampanjen er lagt til kontoen min?

For å bekrefte at en kampanjekode har blitt lagt til kontoen kan du gå til netflix.com/YourAccount. Verdien på kampanjetilbudet vises under delen Medlemskap og fakturering (Membership & Billing).

Merk:
Du må kanskje oppdatere siden for at verdien skal vises.

Hvordan sjekker jeg saldoen på en kampanje?

Hvis du vil sjekke saldoen på kampanjetilbudet, kan du logge på netflix.com/YourAccount og velge Faktureringsinformasjon (Billing Details).

Hva skjer hvis jeg endrer abonnementet?

Kampanjetilbud legges til kontoer som pengebeløp. Det å oppgradere eller nedgradere et abonnement har innvirkning på hvor raskt saldoen på kampanjetilbudet forbrukes.

Endres abonnementet på kontoen min automatisk når jeg innløser et kampanjetilbud?

Nei, abonnementet på kontoen din endres ikke automatisk når du innløser et kampanjetilbud. Kampanjetilbud legges til kontoer som pengebeløp. Det å fortsette med det gjeldende abonnementet ditt, kan ha innvirkning på hvor raskt saldoen på kampanjetilbudet forbrukes.

Utløper Netflix-kampanjer?

Enkelte kampanjer kan ha en utløpsdato, så det er best å løse den inn så raskt som mulig.

Hva skjer når kampanjeperioden er omme?

Hvis du ikke har en annen betalingsmåte på kontoen din, avsluttes medlemskapet automatisk når kampanjetilbudet er omme. Hvis du la til betalingsopplysninger på Netflix-kontoen din i løpet av denne kampanjeperioden, vil kontoen forbli åpen, og vi fakturerer deg ganske enkelt én gang i måneden inntil du avslutter kontoen.

Hva skjer når saldoen på kampanjetilbudet ikke er stor nok til å betale for en hel måned?

Du kan strømme filmer og TV-serier så lenge det er noe igjen av saldoen på kampanjetilbudet. Vi sender deg en påminnelse når saldoen begynner å nærme seg null. Når saldoen er oppbrukt, må du legge til et nytt gavekort eller en betalingsmåte på kontoen for å kunne fortsette å benytte tjenesten. Dette kan dessuten ha innvirkning på fakturadatoen. Du kan se faktureringsdatoen ved å logge inn på netflix.com/YourAccount og velge Faktureringsinformasjon (Billing Details).

Hva skjer hvis jeg avslutter kontoen før saldoen på kampanjetilbudet er oppbrukt?

Du kan avslutte kontoen når som helst, og du vil fortsatt kunne strømme helt til den gjenværende verdien av kampanjetilbudet er brukt opp.

Kan jeg få igjen penger for kampanjetilbud?

Nei, du kan ikke få igjen penger for kampanjetilbud. Når en kampanje er innløst, er det ikke mulig å annullere kampanjetilbudet og få igjen pengene.

Kan jeg få en gratis prøveperiode sammen med et kampanjetilbud?

Nei, en konto som er opprettet med kampanjetilbud har ikke tilgang til en gratis prøveperiode.

Kan jeg løse inn et kampanjetilbud hvis kontoen min er sperret?

Ja. Kampanjetilbudet må ha en verdi som er større enn det som belastes per måned.

Feilsøking:

Jeg prøvde å løse inn en kampanjekode, men fikk feilmeldingen "ugyldig kode".

Dette betyr at ett eller flere av tegnene du oppga i innløsningsruten, er feil. Sjekk at du oppgir koden nøyaktig slik den vises.

Jeg prøvde å løse inn et kampanjetilbud, men fikk feilmeldingen "dette kampanjetilbudet er allerede innløst".

Dette kampanjetilbudet er allerede innløst. Du kan sjekke at kampanjetilbudet er tatt i bruk på kontoen din, ved å logge på netflix.com/YourAccount og velge Faktureringsinformasjon (Billing Details). Du må kanskje oppdatere siden for å kunne se kampanjetilbud som er tatt i bruk nylig. Hvis verdien på kampanjetilbudet fortsatt ikke er lagt til på Netflix-kontoen din, må du kontakte Netflix' kundeservice.

Jeg prøvde å løse inn et kampanjetilbud, men fikk feilmeldingen "kampanjekoden er utløpt".

I kampanjevilkårene ser du hvor lenge kampanjer varer. Enkelte kampanjer varer frem til en bestemt dato, så det er best å ta dem i bruk så raskt som mulig.

Jeg har innløst kampanjetilbudet, men beløpet ble ikke lagt til Netflix-kontoen min.

Husk å sjekke saldoen på kontoen din. Logg på netflix.com/YourAccount, og velg Faktureringsinformasjon (Billing Details). Det kan hende at skjermbildet må oppdateres for at du skal se kampanjetilbud som nettopp er tatt i bruk. Hvis verdien på kampanjetilbudet fortsatt ikke er lagt til på Netflix-kontoen din, må du kontakte Netflix' kundeservice.

Ikke det du så etter? Sjekk artikkelen vår om gavekort fra Netflix.