Hvordan løser jeg inn en kampanje hos Netflix?

Netflix samarbeider med en rekke selskaper om å tilby kampanjetilbud til kundene deres.

Hvis du har mottatt en lenke eller URL fra en partner for innløsningen av en kampanje i stedet for en kode, følg partnerens instruksjoner for innløsning.

Hvis du har mottatt en kampanjekode fra Netflix, går du til netflix.com/redeem og oppgir koden for å komme i gang (enkelte kampanjetilbud fra tredjeparter kan ha andre begrensninger). Hvis du er ny hos Netflix, blir du bedt om å opprette en ny Netflix-konto under fanen Opprett ny konto (Create a new account). Hvis du allerede er kunde hos Netflix, men ikke er logget inn på kontoen din, blir du bedt om å logge inn under overskriften Allerede medlem? (Already A Member?) .

Spørsmål om Netflix-kampanjer

Hvordan løser jeg inn et kampanjetilbud på Netflix?

Hvis du har mottatt en lenke eller URL fra en partner for innløsningen av en kampanje i stedet for en kode, følg partnerens instruksjoner for innløsning.

Hvis du har mottatt en kampanjekode fra Netflix, går du til netflix.com/redeem og oppgir koden for å komme i gang (enkelte kampanjetilbud fra tredjeparter kan ha andre begrensninger). Hvis du er ny hos Netflix, blir du bedt om å opprette en ny Netflix-konto under fanen Opprett ny konto (Create a new account). Hvis du allerede er kunde hos Netflix, men ikke er logget inn på kontoen din, blir du bedt om å logge inn under overskriften Allerede medlem? (Already A Member?) .

Kan jeg løse inn et kampanjetilbud på Netflix med iTunes- eller Google Play-kontoen min?

Kampanjetilbud kan ikke brukes på en konto som faktureres via iTunes eller Google Play. Netflix-kampanjer kan innløses ved først å kansellere Netflix-faktureringen via iTunes eller Google Play og deretter løse inn kampanjen når det gamle abonnementet er avsluttet.

Hvordan vet jeg om kampanjen er lagt til kontoen min?

For å bekrefte at en kampanjekode har blitt lagt til kontoen kan du gå til netflix.com/YourAccount. Verdien på kampanjetilbudet vises under delen Medlemskap og fakturering (Membership & Billing).

Merk:
Du må kanskje oppdatere siden for at verdien skal vises.

Hvordan sjekker jeg saldoen på en kampanje?

Hvis du vil sjekke saldoen på kampanjetilbudet, kan du logge på netflix.com/YourAccount og velge Faktureringsinformasjon (Billing Details).

Hva skjer hvis jeg endrer abonnementet?

Kampanjetilbud legges til kontoer som pengebeløp. Det å oppgradere eller nedgradere et abonnement har innvirkning på hvor raskt saldoen på kampanjetilbudet forbrukes.

Endres abonnementet på kontoen min automatisk når jeg innløser et kampanjetilbud?

Nei, abonnementet på kontoen din endres ikke automatisk når du innløser et kampanjetilbud. Kampanjetilbud legges til kontoer som pengebeløp. Det å fortsette med det gjeldende abonnementet ditt, kan ha innvirkning på hvor raskt saldoen på kampanjetilbudet forbrukes.

Utløper Netflix-kampanjer?

Enkelte kampanjer kan ha en utløpsdato, så det er best å løse den inn så raskt som mulig.

Hva skjer når kampanjeperioden er omme?

Hvis du ikke har en annen betalingsmåte på kontoen din, avsluttes medlemskapet automatisk når kampanjetilbudet er omme. Hvis du la til betalingsopplysninger på Netflix-kontoen din i løpet av denne kampanjeperioden, vil kontoen forbli åpen, og vi fakturerer deg ganske enkelt én gang i måneden inntil du avslutter kontoen.

Hva skjer når saldoen på kampanjetilbudet ikke er stor nok til å betale for en hel måned?

Du kan strømme filmer og TV-serier så lenge det er noe igjen av saldoen på kampanjetilbudet. Vi sender deg en påminnelse når saldoen begynner å nærme seg null. Når saldoen er oppbrukt, må du legge til et nytt gavekort eller en betalingsmåte på kontoen for å kunne fortsette å benytte tjenesten. Dette kan dessuten ha innvirkning på fakturadatoen. Du kan se faktureringsdatoen ved å logge inn på netflix.com/YourAccount og velge Faktureringsinformasjon (Billing Details).

Hva skjer hvis jeg avslutter kontoen før saldoen på kampanjetilbudet er oppbrukt?

Du kan avslutte kontoen når som helst, og du vil fortsatt kunne strømme helt til den gjenværende verdien av kampanjetilbudet er brukt opp.

Kan jeg få igjen penger for kampanjetilbud?

Nei, du kan ikke få igjen penger for kampanjetilbud. Når en kampanje er innløst, er det ikke mulig å annullere kampanjetilbudet og få igjen pengene.

Kan jeg få en gratis prøveperiode sammen med et kampanjetilbud?

Nei, en konto som er opprettet med kampanjetilbud har ikke tilgang til en gratis prøveperiode.

Kan jeg løse inn et kampanjetilbud hvis kontoen min er sperret?

Ja. Kampanjetilbudet må ha en verdi som er større enn det som belastes per måned.

Kan jeg løse inn et kampanjetilbud hvis kontoen min er tilknyttet en partner- eller servicepakke?

Du kan ikke løse inn et kampanjetilbud hvis kontoen din er tilknyttet en partner- eller servicepakke. Du kan bruke dette kampanjetilbudet med en ny konto eller en annen Netflix-konto.

Kan jeg bruke kampanjetilbudet til månedlige DVD-belastninger når jeg har en hybridkonto? (Kun for USA)

Ja, saldoen på kampanjetilbudet kan brukes både til den månedlige strømmebelastningen og til den månedlige DVD-belastningen, selv når de belastes på forskjellige dager.

Ikke det du så etter? Sjekk artikkelen vår om Gavekort fra Netflix.