Netflix sier: "Beklager, dette tilbudet kan ikke løses inn på denne Netflix-kontoen."

Hvis du får feilmeldingen

Beklager, dette tilbudet kan ikke løses inn på denne Netflix-kontoen (Sorry, this offer cannot be redeemed on this Netflix account).

Det betyr at du allerede har innløst maksimalt antall av akkurat dette tilbudet i denne Netflix-kontoen. For å løse dette kan du bruke kampanjen på en annen eller en ny Netflix-konto.