Slik bruker du Netflix med Google Home og Google-assistenten

Du kan bruke Google Home og Google-assistenten til å styre tilkoblede Chromecast-enheter og utvalgte TV-er med innebygd Chromecast.

• TV-er med innebygd Chromecast krever Cast-versjon 1.21 eller nyere.

• Ikke alle TV-er med innebygd Chromecast er kompatible med Google Home-stemmekontroll.

Slik kobler du Netflix-kontoen til Google Assistent:

Koble først enhetene dinemed Google Home-appen. Koble så Netflix til Google-kontoen din:

1. Åpne Google Home-appen.

2. Velg Innstillinger .

3. Velg Videoer underTjenester .

4. Finn Netflix, trykk på Tilknytt, og velg Tilknytt kontoen.

5. Oppgi passordet og e-postadressen til Netflix, og velg Logg på og tilknytt.

6. Velg den Netflix-profilen du vil tilknytte Google Assistent.

Nå kan du styre Netflix på enheter som er tilkoblet Google Home med talekommandoer via Google-assistenten.

Slik endrer du hvilken Netflix-profil som er tilknyttet Google Assistent:

1. Åpne Google Home-appen.

2. Velg Innstillinger .

3. Velg Videoer underTjenester .

4. Finn Netflix, og trykk på Administrer.

5. Trykk på Endre profil, og velg den Netflix-profilen du vil tilknytte Google Assistent.

Slik fjerner du Netflix-kontoen som er tilknyttet Google Assistent:

1. Åpne Google Home-appen.

2. Velg Innstillinger .

3. Velg Videoer underTjenester .

4. Finn Netflix, trykk på Fjern tilknytningen, og velg Fjern tilknytningen til kontoen.

Netflix-kontoen er ikke lenger tilknyttet Google Assistent.

Merk:
Når du velger Logg av alle enheter på Konto-siden, fjernes også tilknytningen mellom Netflix-kontoen din og Google Assistent.