Kijkgeschiedenis en apparaatactiviteit bekijken

Je kunt nagaan welke series en films zijn gekeken via elk profiel binnen je account.

1. Ga vanuit een webbrowser naar de pagina Account.

2. Selecteer in het gedeelte Profiel en ouderlijk toezicht het profiel dat je wilt bekijken.

• Selecteer voor sommige accounts de optie Profielen en kies een profiel.

3. Open Kijkactiviteit.

4. Gebruik de knop Meer weergeven als je een lijst met beperkte titels ziet.

Selecteer Alles downloaden onderaan de pagina als je een lijst wilt downloaden in de vorm van een spreadsheet. Het gedownloade bestand kan worden geopend in elke spreadsheetsoftware waarin de bestandsindeling CSV wordt ondersteund.

Opmerking:
Als je account niet meer actief is, moet je een kopie van je gegevens downloaden om je kijkgeschiedenis te kunnen zien.

Je kunt ook bekijken welke apparaten onlangs zijn gebruikt in je account.