Hoe verberg ik titels in mijn kijkactiviteit?

Als je titels verbergt in je kijkactiviteit, worden ze niet langer weergegeven op Netflix als titel die je hebt gekeken. Ook gebruiken we deze titels niet meer voor aanbevelingen, tenzij je ze opnieuw bekijkt. Als je titels verbergt in je kijkactiviteit, worden ze ook verwijderd uit de rij Verderkijken (Continue Watching).

Volg de onderstaande stappen als je titels wilt verbergen in je kijkactiviteit.

  1. Meld je aan bij de Netflix-website.

  2. Selecteer het profiel waarvoor je de kijkgeschiedenis wilt bewerken.

  3. Klik op de optie Account.

  4. Selecteer onder Mijn profiel (My Profile) de optie Kijkactiviteit (Viewing activity).

  5. Klik op de pagina Mijn activiteit (My activity) op het pictogram naast de aflevering of titel die je wilt verbergen. (Als je een aflevering verbergt, wordt je gevraagd of je de volledige serie wilt verbergen.)

    • Als je je volledige kijkactiviteit wilt verbergen, klik je onderaan de pagina op de optie Alles verbergen (Hide all). Je wordt gevraagd of je je volledige kijkgeschiedenis wilt verbergen.

Het kan tot 24 uur duren voordat de verborgen titel volledig is verwijderd van al je apparaten. Titels in Kids-profielen kunnen niet worden verborgen.

Raadpleeg onze Help-pagina Privacy en beveiliging voor meer informatie over andere onderwerpen.