Hoe verberg ik titels in mijn kijkactiviteit?

Volg de onderstaande stappen als je titels wilt verbergen in je kijkactiviteit.

1. Meld je aan bij Netflix.com.

2. Selecteer het profiel waarvoor je de kijkgeschiedenis wilt bewerken.

3. Klik op de optie Account.

4. Klik onder Mijn profiel (My Profile) op Kijkactiviteit (Viewing activity).

5. Klik op de pagina Mijn activiteit (My activity) op het pictogram naast de aflevering of titel die je wilt verbergen. (Als je een aflevering verbergt, wordt je gevraagd of je de volledige serie wilt verbergen.)

• Als je je volledige kijkactiviteit wilt verbergen, klik je onderaan de pagina op de optie Alles verbergen (Hide all). Je wordt gevraagd of je je volledige kijkgeschiedenis wilt verbergen.

Nadat je een titel hebt verborgen in je kijkactiviteit, wordt deze niet meer weergegeven als titel die je hebt gekeken. Je kunt de titel alleen weer toevoegen door deze opnieuw te kijken. Het kan tot 24 uur duren voordat de verborgen titel volledig is verwijderd van al je apparaten. Titels in Kids-profielen kunnen niet worden verborgen.

Raadpleeg onze Help-pagina Privacy en beveiliging voor meer informatie over andere onderwerpen.