De taal op Netflix wijzigen

Je kunt de taal kiezen voor de tekst die je in Netflix ziet verschijnen en de opties aanpassen voor audio en ondertiteling.

Wijzig als volgt de taal waarin Netflix wordt weergegeven:

Op een iPhone, iPad, een Android-telefoon/-tablet

1. Tik in het startscherm van de Netflix-app op het profielpictogram of op Meer .

2. Tik op Profielen beheren.

3. Selecteer het profiel dat je wilt bewerken.

4. Tik op Weergavetaal.

5. Selecteer een weergavetaal. De nieuwe taal wordt automatisch opgeslagen.

Opmerking:
    Als je de bijgewerkte weergavetaal wilt zien op je apparaat, moet je mogelijk de app opnieuw starten.

Op alle overige apparaten

1. Log in op de Netflix-website op een computer of vanuit een mobiele browser.

2. Selecteer Account.

3. Selecteer een profiel.

4. Selecteer Taal.

5. Selecteer een weergavetaal.

6. Klik op Opslaan. Als de taalwijziging niet zichtbaar is op het apparaat, moet je mogelijk uitloggen en vervolgens weer inloggen.

Wijzig als volgt de taal van audio en ondertiteling:

Op een iPhone, iPad, een Android-telefoon/-tablet

1. Tik in het startscherm van de Netflix-app op het profielpictogram of op Meer .

2. Tik op Profielen beheren.

3. Selecteer het profiel dat je wilt bewerken.

4. Tik op Talen voor audio en ondertiteling.

5. Selecteer voorkeurstalen uit Talen voor audio en ondertiteling. De nieuwe talen worden automatisch opgeslagen.

Op alle overige apparaten

1. Log in op de Netflix-website op een computer of vanuit een mobiele browser.

2. Selecteer Account.

3. Selecteer een profiel.

4. Selecteer Taal.

5. Selecteer voorkeurstalen bij Talen voor series en films.

6. Klik op Opslaan.

Opmerking:
Netflix geeft op de meeste apparaten vijf tot zeven relevante talen weer op basis van je locatie- en taalinstellingen. Voor iPhone, iPad, iPod touch en computers zie je alle beschikbare talen voor een titel. Voor sommige titels zijn niet alle talen beschikbaar.