Netflix geeft de verkeerde taal weer.

Als je geluid, ondertiteling of Netflix-profiel in de verkeerde taal wordt weergegeven, wijst dit meestal op een probleem met de instellingen in je profiel of op je apparaat. Volg de onderstaande instructies om de instellingen voor taal aan te passen.

Wijzig de taal voor geluid

Als de optie voor je voorkeurstaal voor geluid niet wordt vermeld:

1. Ga op de Netflix-website naar het gedeelte Account.

2. Selecteer onder Mijn profiel (My Profile) de optie Taal (Language).

3. Selecteer je voorkeurstaal voor geluid.

4. Probeer de serie of film opnieuw af te spelen met geluid in je voorkeurstaal.

Als de titel nog steeds niet wordt afgespeeld in je voorkeurstaal, is alternatieve audio voor de betreffende titel mogelijk niet beschikbaar in jouw taal.

Als je je instellingen voor geluid telkens wanneer je probeert te kijken opnieuw moet instellen, speel dan een titel af met een leeftijdsclassificatie voor tieners of hoger die is ingesteld op jouw voorkeurstaal voor geluid. Hierdoor worden je instellingen opgeslagen voor als je later wilt kijken.

Wijzig de taal voor ondertiteling

Als de optie voor je voorkeurstaal voor ondertiteling niet wordt vermeld:

1. Ga op de Netflix-website naar het gedeelte Account.

2. Selecteer onder Mijn profiel (My Profile) de optie Taal (Language).

3. Selecteer je voorkeurstaal voor ondertiteling.

4. Probeer de serie of film opnieuw af te spelen met je voorkeurstaal voor ondertiteling.

Als de titel nog steeds niet wordt afgespeeld met de juiste ondertiteling, is ondertiteling voor de betreffende titel mogelijk niet beschikbaar in jouw taal. Je kunt op netflix.com/subtitles bekijken welke series en films zijn ondertiteld in je voorkeurstaal. Als ondertiteling in je voorkeurstaal beschikbaar is voor de titel, maar niet wordt weergegeven op je apparaat, probeer de titel dan op een ander apparaat af te spelen. Mogelijk ondersteunt de Netflix-app geen ondertitels voor niet-Latijnse alfabetten op apparaten die zijn geproduceerd voor 2014. Op nieuwere apparaten worden talen die deze alfabetten gebruiken echter wel ondersteund.

Als je je instellingen voor ondertiteling telkens wanneer je probeert te kijken opnieuw moet instellen, speel dan een titel af met een leeftijdsclassificatie voor tieners of hoger die is ingesteld op jouw voorkeurstaal voor ondertiteling. Hierdoor worden je instellingen opgeslagen voor als je later wilt kijken.

Wijzig de taal voor je Netflix-profiel

Wijzig als volgt de taal voor je Netflix-profiel:

1. Meld je aan bij de Netflix-website.

2. Selecteer Profielen beheren (Manage Profiles).

3. Selecteer het gewenste profiel.

4. Selecteer je voorkeurstaal in het vervolgkeuzemenu.

• Als je voorkeurstaal al is geselecteerd, kies dan Nederlands en meld je af. Herhaal daarna de bovenstaande steppen.

5. Meld je af en weer aan om de instelling op te slaan.

Als je de taal voor je profiel wijzigt, wijzig je ook de opties voor ondertiteling en nasynchronisatie. Je voorkeurstaal wordt als eerste weergegeven voor beschikbare titels.

In bepaalde landen is een gewijzigde taalvoorkeur van invloed op de content die je ziet op de website en je apparaten. Zo zorgen we ervoor dat je alleen titels ziet met geluid, ondertiteling of nasynchronisatie in de geselecteerde taal. Deze functie is beschikbaar in Thailand, België, Zwitserland en Luxemburg en op de Nederlandse Antillen.

globe