Netflix geeft de verkeerde taal weer.

Als je geluid, ondertiteling of Netflix-profiel in de verkeerde taal wordt weergegeven, wijst dit meestal op een probleem met de instellingen in je profiel of op je apparaat. Volg de onderstaande instructies om de instellingen voor taal aan te passen.

De taal voor geluid wijzigen

Apple TV 2 of Apple TV 3

Als de audio niet in je voorkeurstaal wordt afgespeeld:

1. Selecteer Instellingen (Settings) in het startmenu van je Apple TV.

2. Selecteer Audio en taal (Audio & Language).

3. Selecteer je voorkeurstaal.

4. Ga terug naar Netflix en speel de serie of film opnieuw af.

Als de titel nog steeds niet wordt afgespeeld in je voorkeurstaal, is alternatieve audio voor de betreffende titel mogelijk niet beschikbaar in jouw taal.

Alle overige apparaten

Als de optie voor je voorkeurstaal voor geluid niet wordt vermeld:

1. Ga op de Netflix-website naar het gedeelte Account.

2. Selecteer onder Mijn profiel (My Profile) de optie Taal (Language).

3. Selecteer je voorkeurstaal voor geluid.

4. Probeer de serie of film opnieuw af te spelen met geluid in je voorkeurstaal.

Als de titel nog steeds niet wordt afgespeeld in je voorkeurstaal, is alternatieve audio voor de betreffende titel mogelijk niet beschikbaar in jouw taal.

Als je je instellingen voor geluid telkens wanneer je probeert te kijken opnieuw moet instellen, speel dan een titel af met een leeftijdsclassificatie voor tieners of hoger die is ingesteld op jouw voorkeurstaal voor geluid. Hierdoor worden je instellingen opgeslagen voor als je later wilt kijken.

De taal voor ondertiteling wijzigen

Als de optie voor je voorkeurstaal voor ondertiteling niet wordt vermeld:

1. Ga op de Netflix-website naar het gedeelte Account.

2. Selecteer onder Mijn profiel (My Profile) de optie Taal (Language).

3. Selecteer je voorkeurstaal voor ondertiteling.

4. Probeer de serie of film opnieuw af te spelen met je voorkeurstaal voor ondertiteling.

Als nog altijd niet de juiste ondertiteling wordt weergegeven, kun je Waarom is ondertiteling niet beschikbaar in mijn taal? raadplegen voor meer informatie. Als je je instellingen voor ondertiteling telkens wanneer je probeert te kijken opnieuw moet instellen, speel dan een titel af met een leeftijdsclassificatie voor tieners of hoger die is ingesteld op jouw voorkeurstaal voor ondertiteling. Hierdoor worden je instellingen opgeslagen voor als je later wilt kijken.

De taal voor je Netflix-profiel wijzigen

Wijzig als volgt de taal voor je Netflix-profiel:

1. Meld je aan bij de Netflix-website via een computer of mobiele browser en selecteer je gewenste profiel.

2. Ga naar Netflix.com/LanguagePreferences.

3. Selecteer je voorkeurstaal.

• Als je voorkeurstaal al is geselecteerd, kies dan Nederlands en meld je af. Herhaal daarna de bovenstaande steppen.

4. Ga terug naar het apparaat waarop het probleem optreedt, en meld je af en weer aan om deze instelling op te slaan.

Als je de taal voor je profiel wijzigt, wijzig je ook de opties voor ondertiteling en nasynchronisatie. Je voorkeurstaal wordt als eerste weergegeven voor beschikbare titels.

In bepaalde landen is een gewijzigde taalvoorkeur van invloed op de content die je ziet op de website en je apparaten. Zo zorgen we ervoor dat je alleen titels ziet met geluid, ondertiteling of nasynchronisatie in de geselecteerde taal. Deze functie is beschikbaar in Indonesië, Thailand, Israël, Turkije, België, Griekenland, Luxemburg, Polen, Roemenië, Zwitserland en op de Nederlandse Antillen.