Netflix geeft de verkeerde taal weer.

Deze informatie is niet beschikbaar voor article.defaultCountry.

Netflix geeft de verkeerde taal weer.

Als je geluid, ondertiteling of Netflix-profiel volledig in de verkeerde taal wordt weergegeven of als een voorkeurstaal voor een titel ontbreekt, wijst dit meestal op een probleem met de instellingen in je profiel of op je apparaat. Volg de onderstaande instructies om de instellingen voor taal aan te passen.

De taal voor je Netflix-profiel wijzigen

Wijzig als volgt de taal voor je Netflix-profiel:

1. Meld je aan bij de Netflix-website via een computer of mobiele browser.

2. Selecteer het gewenste profiel.

3. Raadpleeg Netflix.com/LanguagePreferences.

4. Selecteer je voorkeurstaal.

• Als je voorkeurstaal al is geselecteerd, kies dan Nederlands en meld je af. Herhaal daarna de bovenstaande steppen.

5. Ga terug naar het apparaat waarop het probleem optreedt, en meld je af en weer aan om deze instelling op te slaan.

De taal voor ondertiteling wijzigen

Omdat er erg veel talen beschikbaar zijn, geeft Netflix alleen de vijf tot zeven talen weer die het meest relevant worden geacht voor jou tijdens het kijken. Gedownloade titels geven alleen de twee talen weer die het meest relevant zijn voor jou.

Als de optie voor je voorkeurstaal voor ondertiteling niet wordt vermeld:

1. Ga op de Netflix-website naar het gedeelte Account.

2. Selecteer onder Mijn profiel (My Profile) de optie Taal (Language).

3. Selecteer je voorkeurstaal voor ondertiteling.

4. Probeer de serie of film opnieuw af te spelen met je voorkeurstaal voor ondertiteling.

Als nog altijd niet de juiste ondertiteling wordt weergegeven, kun je Waarom is ondertiteling niet beschikbaar in mijn taal? raadplegen voor meer informatie. Als je je instellingen voor ondertiteling telkens wanneer je probeert te kijken opnieuw moet instellen, speel dan een titel af met een leeftijdsclassificatie voor tieners of hoger die is ingesteld op jouw voorkeurstaal voor ondertiteling. Hierdoor worden je instellingen opgeslagen voor als je later wilt kijken.

De taal voor geluid wijzigen

Omdat er erg veel talen beschikbaar zijn, geeft Netflix alleen de vijf tot zeven talen weer die het meest relevant worden geacht voor jou tijdens het kijken. Gedownloade titels geven alleen de twee talen weer die het meest relevant zijn voor jou. Selecteer hieronder de gewenste optie om de audiotaal te wijzigen.

Apple TV 2 of Apple TV 3

Als de audio niet in je voorkeurstaal wordt afgespeeld:

1. Selecteer Instellingen (Settings) in het startmenu van je Apple TV.

2. Selecteer Audio en taal (Audio & Language).

3. Selecteer je voorkeurstaal.

4. Ga terug naar Netflix en speel de serie of film opnieuw af.

Als de titel nog steeds niet wordt afgespeeld in je voorkeurstaal, is alternatieve audio voor de betreffende titel mogelijk niet beschikbaar in jouw taal.

Alle overige apparaten

Als de optie voor je voorkeurstaal voor geluid niet wordt vermeld:

1. Ga op de Netflix-website naar het gedeelte Account.

2. Selecteer onder Mijn profiel (My Profile) de optie Taal (Language).

3. Selecteer je voorkeurstaal voor geluid.

4. Probeer de serie of film opnieuw af te spelen met geluid in je voorkeurstaal.

Als de titel nog steeds niet wordt afgespeeld in je voorkeurstaal, is alternatieve audio voor de betreffende titel mogelijk niet beschikbaar in jouw taal.

Als je je instellingen voor geluid telkens wanneer je probeert te kijken opnieuw moet instellen, speel dan een titel af met een leeftijdsclassificatie voor tieners of hoger die is ingesteld op jouw voorkeurstaal voor geluid. Hierdoor worden je instellingen opgeslagen voor als je later wilt kijken.