De taal op Netflix wijzigen

Met taalinstellingen kun je regelen welke tekst je op Netflix ziet. Ook kunnen we daarmee opties voor audio en ondertiteling aanpassen.

De weergavetaal wijzigen:

1. Log in op de Netflix-website op een computer of vanuit een mobiele browser.

2. Selecteer Account.

3. Selecteer een profiel.

4. Selecteer Taal.

5. Selecteer een weergavetaal.

6. Klik op Opslaan (Save).

Opmerking:
Als je de taalwijziging niet op het apparaat ziet, moet je mogelijk uit- en weer inloggen.

Voorkeurstalen voor series en films wijzigen:

1. Log in op de Netflix-website op een computer of vanuit een mobiele browser.

2. Selecteer Account.

3. Selecteer een profiel.

4. Selecteer Taal.

5. Selecteer voorkeurstalen bij Talen voor series en films.

6. Klik op Opslaan (Save).

Opmerking:
Netflix geeft vijf tot zeven relevante talen weer op basis van je locatie- en taalinstellingen. Voor sommige titels zijn niet alle talen beschikbaar.