Netflix-fout O7121-3078

Je ziet misschien de foutcode O7121-3078 met de melding:

Onze excuses voor de onderbreking
Het lijkt erop dat deze versie van je browser niet meer wordt ondersteund. Installeer de nieuwste versie om te blijven kijken.

Dit betekent dat je versie van Opera niet meer wordt ondersteund en moet worden bijgewerkt om met Netflix te werken.

Volg de stappen op je apparaat om het probleem op te lossen.

Je browser bijwerken

Ga naar browsers die door Netflix worden ondersteund om je webbrowser bij te werken of een andere browser te downloaden.

Als je een computer met Windows XP, Windows Vista of Windows 7 hebt:

Je computer kan niet worden bijgewerkt naar de nieuwste browserversie die nodig is om Netflix af te spelen.

Als je Netflix wilt kijken, moet je een door Netflix ondersteund apparaat gebruiken.

Opera bijwerken

Opera kan alleen worden bijgewerkt naar een ondersteunde versie als je een computer met macOS 10.15 (Catalina) of hoger hebt.

Controleer als volgt je Mac-versie:

1. Selecteer linksboven in het scherm het Apple-pictogram.

2. Selecteer Over deze Mac (About this Mac) om je versie weer te geven.

3. Als je versie macOS 10.15 of hoger is, moet je je Opera-browser bijwerken.

Als je een computer met een oudere versie dan macOS 10.15 hebt:

Je computer kan niet worden bijgewerkt naar de nieuwste browserversie die nodig is om Netflix af te spelen.

Als je Netflix wilt kijken, moet je een door Netflix ondersteund apparaat gebruiken.