Netflix geeft de melding 'Update vereist'

De volgende meldingen kunnen verschijnen wanneer je naar Netflix.com gaat:

Update vereist
Voer een paar updates uit

Dit betekent dat je browser, besturingssysteem of apparaat moet worden bijgewerkt of dat Netflix dit niet ondersteunt.

Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen. Neem contact met ons op voor verdere hulp als je nog steeds geen toegang hebt tot Netflix of wijzigingen wilt aanbrengen in je account.

Je browser bijwerken

Gebruik de onderstaande links voor stappen voor het bijwerken van je browser:

Opmerking:
Netflix ondersteunt geen andere browsers, maar het kan helpen als je updates hiervoor installeert. Als de update het probleem niet oplost, moet je een ondersteunde browser installeren om de Netflix-website te kunnen gebruiken.

Volg de volgende stappen voor het bijwerken van je apparaat als er geen browserupdates beschikbaar zijn of het probleem hiermee niet is opgelost.

Je apparaat bijwerken

Selecteer hieronder een optie voor stappen voor het bijwerken van je mobiele apparaat of het besturingssysteem van je computer.

Computers

Windows

Gebruik de links hieronder voor de stappen voor het controleren op updates voor je versie van Windows en probeer Netflix opnieuw.

Computers waarop Windows XP of Vista wordt uitgevoerd, kunnen niet worden bijgewerkt naar een versie die Netflix ondersteunt. Je kunt het beste een computer met Windows 10 of hoger gebruiken.

Mac

Volg de stappen van Apple om updates en upgrades voor macOS te installeren. Probeer vervolgens Netflix opnieuw.

Chromebook

Volg de stappen van Google om het besturingssysteem van je Chromebook bij te werken en probeer Netflix opnieuw.

Linux

Omdat de stappen voor het bijwerken van een Linux-apparaat per Linux-distributie kan verschillen, kan de klantenservice van Netflix niet helpen met de stappen voor je apparaat.

Mobiele telefoons en tablets

Android-telefoon of -tablet

1. Open de app Instellingen.

2. Tik op Systeem > Systeemupdate.

3. Controleer op beschikbare updates en installeer deze.

4. Probeer Netflix opnieuw.

iPhone of iPad

Volg de stappen van Apple om je apparaat bij te werken naar de nieuwste versie en probeer Netflix dan opnieuw.

Als je updates hebt geïnstalleerd voor je mobiele apparaat of computer, kan je browser nu mogelijk worden bijgewerkt naar een recentere versie. Je moet mogelijk de stappen voor het bijwerken van je browser opnieuw volgen om het probleem te verhelpen.