Netflix gebruiken op je Mac-computer

Lees dit artikel als je meer wilt weten over Netflix-functies op je Mac-computer en over het instellen van en uitloggen bij je account.

Netflix instellen
Uitloggen bij Netflix
Netflix in Ultra HD
Netflix in HDR

Inloggen op je Netflix-account vanaf je Mac-computer:

1. Ga naar netflix.com.

2. Selecteer Inloggen en volg de instructies op het scherm.

Uitloggen bij je Netflix-account vanaf je Mac-computer:

1. Ga naar netflix.com.

2. Plaats de cursor rechtsboven op je profielnaam.

3. Selecteer Uitloggen bij Netflix.

Als je in Ultra HD (UHD) wilt kijken, heb je het volgende nodig:

• Een Mac-computer met een Apple-processor of Apple T2 Security-chip en ingebouwd UHD-scherm.

• waarop macOS 11.0 Big Sur of hoger is geïnstalleerd.

• De meest recente versie van de Safari-browser.

• Als je een of meer externe schermen aansluit, moet elk aangesloten scherm minimaal een vernieuwingsfrequentie van 60Hz, UHD-/4K-resolutie en zijn aangesloten via een HDCP 2.2-videokabel.

• Een Netflix-abonnement waarmee je in UHD kunt kijken.

• Een stabiele verbindingssnelheid van 15 megabits per seconde of hoger.

• Streamingkwaliteit ingesteld op Automatisch of Hoog.

Netflix ondersteunt twee HDR-video-indelingen (High Dynamic Range): Dolby Vision en HDR10. Als je Mac voldoet aan de onderstaande vereisten, wordt een HDR- of DV-pictogram weergegeven naast de beschrijving van series en films die beschikbaar zijn in HDR.

Als je HDR-content wilt afspelen op je Mac-computer, heb je het volgende nodig:

• De meest recente versie van de Safari-browser

• Een compatibel Mac-model met een HDR-scherm

• macOS Catalina 10.15.4 of hoger

• Kabels of adapters moeten HDR ondersteunen

• De instelling Apple XDR Display of het selectievakje High Dynamic Range is geselecteerd in Systeemvoorkeuren > Beeldschermen

• De optie Videostreaming bij batterijgebruik optimaliseren is uitgeschakeld in Systeemvoorkeuren > Batterij