Streaming-abonnementen van Netflix

Netflix biedt drie streaming-abonnementen om aan je wensen te voldoen. Het abonnement dat je kiest, bepaalt op hoeveel apparaten tegelijk je Netflix kunt kijken. Welk abonnement je ook kiest, je kunt de Netflix-app op elk gewenst aantal apparaten installeren en genieten van zoveel series en films als je wilt. Altijd en overal.

• Met ons Basic-abonnement kun je op één apparaat tegelijk series en films van Netflix kijken in Standard Definition (SD). Met dit abonnement kun je ook titels downloaden naar één telefoon of tablet.

• Met ons Standaard-abonnement kun je op twee apparaten tegelijk series en films van Netflix kijken in High Definition (HD), indien beschikbaar. Met dit abonnement kun je ook titels downloaden naar twee telefoons of tablets.

• Met ons Premium-abonnement kun je op vier apparaten tegelijk series en films van Netflix kijken in High Definition (HD) en Ultra High Definition (Ultra HD), indien beschikbaar. Met dit abonnement kun je ook titels downloaden naar vier telefoons of tablets.

Bekijk onze huidige abonnementsprijzen en kies het abonnement dat aansluit bij jouw wensen. Als je al een abonnement hebt, kun je je abonnement altijd aanpassen of upgraden in het gedeelte Abonnementsgegevens (Plan Details) van de pagina Account.