Hoe werkt Netflix?

Wat is Netflix?

Netflix is een streamingdienst waarmee onze klanten een breed scala aan bekroonde series, films, documentaires en meer kunnen kijken op duizenden apparaten met een internetverbinding. Met Netflix kun je onbeperkt content bekijken zonder ook maar één keer gestoord te worden door reclame. Er is altijd weer iets nieuws te ontdekken en elke maand komen er nieuwe series en films bij!

Gratis proefperiode

Probeer ons één maand gratis! Als je tevreden bent over de proefperiode van Netflix, hoef je niets te doen: je lidmaatschap wordt automatisch verlengd zolang je lid wilt blijven.

Het Netflix-lidmaatschap is een maandabonnement en gaat in op het moment van registratie. Geen contract, geen annuleringskosten, geen verplichtingen. Je kunt altijd, 24 uur per dag, online opzeggen.

Een maand gratis lid

Lidmaatschap

Kies je prijs, kies je abonnement! Netflix biedt 3 abonnementen dus voor elk wat wils. Het gekozen abonnement bepaalt hoeveel mensen tegelijkertijd content kunnen streamen vanaf Netflix en of je kunt kijken in Standard Definition (SD), High Definition (HD) of Ultra High Definition (UHD):

• Basic: SD-abonnement voor één scherm (streamen op één apparaat tegelijkertijd, in Standard Definition)
  • Standard: HD-abonnement voor twee schermen (streamen op twee apparaten tegelijkertijd, in High Definition indien beschikbaar)
  • Premium: HD/UHD 4K-abonnement voor vier schermen (streamen op vier apparaten tegelijkertijd, in High Definition en Ultra High Definition indien beschikbaar)

Voor nieuwe leden is de eerste maand gratis. Als je ervoor kiest om lid van Netflix te blijven, word je eenmaal per maand gefactureerd op de datum waarop je je oorspronkelijk hebt geregistreerd. Ontdek hoe Netflix kosten voor je account in rekening brengt.

Je kunt je abonnement altijd aanpassen of upgraden op de pagina Mijn Account.

Series en films

Met Netflix heb je direct toegang tot de beste content. Netflix heeft een uitgebreide wereldwijde bibliotheek met bekroonde Netflix Originals, films, documentaires, series en meer.

Hoe meer je kijkt, des te beter wordt Netflix in het aanbevelen van series en films die aansluiten bij jouw smaak en interesses.

Je kunt content afspelen, pauzeren en hervatten en dat allemaal zonder reclame en zonder verplichtingen.

Bovendien kun je je favoriete series downloaden naar je mobiele iOS- of Android-apparaat zodat je ook onderweg of zonder internetverbinding kunt kijken. Dus laat het bingewatchen beginnen!

Streamingapparaten

Altijd en overal kijken op duizenden apparaten. Met de Netflix-streamingsoftware kun je direct content vanaf Netflix kijken via een apparaat dat verbonden is met internet en waarop de Netflix-app geïnstalleerd is, waaronder Smart TV's, gameconsoles, streaming mediaplayers, smartphones en tablets. Bekijk onze aanbevelingen voor internetsnelheid voor de optimale kijkervaring. Je kunt Netflix ook rechtstreeks streamen vanaf je computer of laptop. Wij raden je aan de Systeemvereisten voor browsercompatibiliteit te raadplegen.

Netflix is beschikbaar in meer dan 190 landen. Netflix-content kan variëren per regio en kan in de loop der tijd veranderen.

Op sommige apparaten is de Netflix-app al geïnstalleerd. In andere gevallen moet de Netflix-app door de gebruiker worden gedownload. De functionaliteit van de Netflix-app kan per apparaat verschillen. Bekijk onze Gebruiksvoorwaarden voor beperkingen en gebruik.

Aan de slag!

Volg deze simpele stappen om je vandaag nog aan te melden bij Netflix:

1. Kies het abonnement dat aansluit bij jouw wensen.
  2. Maak een account aan door je e-mailadres in te voeren en creëer een wachtwoord.
  3. Vul een betalingsmethode in zodat je geen enkele aflevering hoeft te missen nadat je gratis proefperiode is beëindigd.
  4. Dat was het. En nu: kijken maar!

Je kunt je gratis proefperiode altijd opzeggen tijdens de eerste 30 dagen zonder dat er kosten in rekening worden gebracht. Als je ervoor kiest niet te annuleren, worden er geen kosten in rekening gebracht totdat de gratis proefperiode is beëindigd. We sturen je drie dagen voor het einde van de gratis proefperiode een herinneringsmail om na te gaan of je nog steeds interesse hebt in Netflix.

Als lid van Netflix word je eenmaal per maand gefactureerd op de datum waarop je je oorspronkelijk hebt geregistreerd. Mocht je je Netflix-abonnement toch willen stopzetten, dan heb je altijd de mogelijkheid om online op te zeggen.

Een maand gratis lid