Hoe werkt Netflix?

Wat is Netflix?

Netflix is een streamingdienst waarmee onze klanten een breed scala aan bekroonde series, films, documentaires en meer kunnen kijken op duizenden apparaten met een internetverbinding. Met Netflix kun je onbeperkt content bekijken zonder ook maar één keer gestoord te worden door reclame. Er is altijd weer iets nieuws te ontdekken en elke maand komen er nieuwe series en films bij!

Gratis proefperiode

Probeer ons één maand gratis! Als je tevreden bent over de proefperiode van Netflix, hoef je niets te doen: je lidmaatschap wordt automatisch verlengd zolang je lid wilt blijven. De voorwaarden voor de gratis proefperiode kunnen variëren per regio.

Het Netflix-lidmaatschap is een maandabonnement en gaat in op de datum van registratie. Geen contract, geen annuleringskosten, geen verplichtingen. Je kunt altijd, 24 uur per dag, online opzeggen.

Een maand gratis lid

Lidmaatschap

Kies je prijs, kies je abonnement! Netflix biedt 3 abonnementen dus voor elk wat wils. Het gekozen abonnement bepaalt hoeveel mensen tegelijk content kunnen streamen vanaf Netflix en of je kunt kijken in Standard Definition (SD), High Definition (HD) of Ultra High Definition (UHD):

• Basic: SD-abonnement voor één scherm (kijken op één scherm tegelijk, in Standard Definition)
  • Standaard: HD-abonnement voor twee schermen (kijken op twee schermen tegelijk, in High Definition indien beschikbaar)
  • Premium: HD/UHD 4K-abonnement voor vier schermen (kijken op vier schermen tegelijk, in High Definition en Ultra High Definition indien beschikbaar)
  • Dvd-abonnement (alleen beschikbaar in de VS): Klanten in de VS kunnen zich aanmelden voor een abonnement met alleen dvd's of dvd's toevoegen aan hun huidige streamingabonnement.

Voor nieuwe leden is de eerste maand gratis. Als je ervoor kiest om lid van Netflix te blijven, word je eenmaal per maand gefactureerd op de datum waarop je je oorspronkelijk hebt geregistreerd. Ontdek hoe Netflix kosten voor je account in rekening brengt.

Je kunt je abonnement wijzigen of upgraden wanneer je wilt op de pagina Account.

Series en films

Met Netflix heb je in meer dan 190 landen direct toegang tot de beste content. Netflix heeft een uitgebreide wereldwijde bibliotheek met bekroonde Netflix Originals, films, documentaires, series en meer. Netflix-content kan variëren per regio en kan in de loop der tijd veranderen.

Hoe meer je kijkt, des te beter wordt Netflix in het aanbevelen van series en films die aansluiten bij jouw smaak en interesses.

Je kunt content afspelen, pauzeren en hervatten en dat allemaal zonder reclame en zonder verplichtingen.

Daarnaast kan je je favoriete series downloaden naar je iOS- of Android-apparaat, of Windows 10-computer of -tablet. Downloads geven je de mogelijkheid om onderweg te kijken, of wanneer je geen internetverbinding hebt. Dus laat het bingewatchen beginnen!

Streamingapparaten

Altijd en overal kijken op duizenden apparaten. Met de Netflix-streamingsoftware kun je direct content vanaf Netflix kijken via een apparaat dat verbonden is met internet en waarop de Netflix-app geïnstalleerd is, waaronder Smart TV's, gameconsoles, streaming mediaplayers, smartphones en tablets. Bekijk onze aanbevelingen voor internetsnelheid voor de optimale kijkervaring. Je kunt Netflix ook rechtstreeks streamen vanaf je computer of laptop. Wij raden je aan de systeemvereisten voor browsercompatibiliteit te raadplegen.

Op sommige apparaten is de Netflix-app al geïnstalleerd. In andere gevallen moet de Netflix-app door de gebruiker worden gedownload. De functionaliteit van de Netflix-app kan per apparaat verschillen. Bekijk onze gebruiksvoorwaarden voor beperkingen en gebruik.

Heb je hulp nodig bij het instellen? Zoek in ons Helpcentrum naar de fabrikant van het apparaat dat je gebruikt.

Aan de slag!

Volg deze simpele stappen om je vandaag nog aan te melden bij Netflix:

1. Kies het abonnement dat aansluit bij jouw wensen.
  2. Maak een account aan door je e-mailadres in te voeren en een wachtwoord te maken.
  3. Vul een betalingsmethode in zodat je geen enkele aflevering hoeft te missen nadat je gratis proefperiode is beëindigd.
  4. Dat was het. En nu: kijken maar!

Je kunt je gratis proefperiode altijd opzeggen tijdens de eerste 30 dagen zonder dat er kosten in rekening worden gebracht. Als je ervoor kiest niet op te zeggen, worden er geen kosten in rekening gebracht totdat de gratis proefperiode is beëindigd. We sturen je drie dagen voor het einde van de gratis proefperiode een herinneringsmail om na te gaan of je nog steeds interesse hebt in Netflix.

Als lid van Netflix word je eenmaal per maand gefactureerd op de datum waarop je je oorspronkelijk hebt geregistreerd. Mocht je je Netflix-abonnement toch willen stopzetten, dan heb je altijd de mogelijkheid om online op te zeggen.

Een maand gratis lid