Wat is Netflix?

Netflix op verschillende apparaten

Netflix is een streaming-service waarop je je kunt abonneren om series en films zonder reclame te kijken op een apparaat met een internetverbinding.

Afhankelijk van je abonnement kun je ook series en films downloaden naar je iOS-, Android- of Windows 10-apparaat om zonder internetverbinding te kijken.

Ga naar Aan de slag met Netflix als je al lid bent en meer wilt weten over het gebruik van Netflix.

Series en films

Rijen beelden gezien vanuit een hoek met verschillende series en films op Netflix

Netflix-content kan per regio verschillen en kan in de loop der tijd veranderen. Je kunt allerlei bekroonde Netflix Originals, series, films, documentaires en nog veel meer kijken.

Hoe meer je kijkt, des te beter wordt Netflix in het aanbevelen van series en films.

Ondersteunde apparaten

Een aantal ondersteunde Netflix-apparaten, gezien van bovenaf

Je kunt Netflix kijken op een apparaat met een internetverbinding waarop de Netflix-app is geïnstalleerd, zoals een smart-tv, gameconsole, streaming mediaplayer, settopbox, smartphone of tablet. Je kunt Netflix ook kijken op je computer via een webbrowser. Je kunt de systeemvereisten voor compatibele webbrowsers bekijken of onze aanbevolen internetsnelheden voor optimale prestaties raadplegen.

Opmerking:
Een klein percentage apparaten wordt mogelijk niet ondersteund door alle abonnementen.

Heb je hulp nodig bij het instellen? Zoek in ons Helpcentrum naar de fabrikant van het apparaat dat je gebruikt.

Opmerking:
Op sommige apparaten is de Netflix-app al geïnstalleerd. In andere gevallen moet je de Netflix-app downloaden. De functionaliteit van de Netflix-app kan per apparaat verschillen.

Abonnementen en prijzen

Er zijn abonnementen waarmee je op 1, 2 of 4 schermen tegelijk kunt kijken

Met elk Netflix-abonnement bepaal je op hoeveel apparaten je Netflix tegelijk en of je in Standard Definition (SD), High Definition (HD) of Ultra High Definition (UHD) kunt kijken.

Je kunt je abonnement wijzigen en altijd online opzeggen.

Aan de slag!

Om Netflix te kunnen beginnen kijken:

1. Ga naar netflix.com/signup.

2. Kies een abonnement.

3. Maak een account door je e-mailadres in te voeren en een wachtwoord te verzinnen.

4. Voer een betaalmiddel in.

Als Netflix-lid word je eenmaal per maand gefactureerd op de datum waarop je je oorspronkelijk hebt geregistreerd.