Wat is Netflix?

Netflix kijken

Netflix is een streamingdienst waarmee onze klanten een breed scala aan bekroonde series, films, documentaires en meer kunnen kijken op duizenden apparaten met een internetverbinding. Met Netflix kun je onbeperkt content bekijken zonder ook maar één keer te worden gestoord door reclame. Er is altijd weer iets nieuws te ontdekken en elke maand komen er nieuwe series en films bij!

Ga naar Aan de slag met Netflix als je al lid bent en meer wilt weten over het gebruik van Netflix.

Gratis proefperiode

Probeer ons één maand gratis!* Als je tevreden bent over de proefperiode van Netflix, hoef je niets te doen. Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd zolang je lid wilt blijven.

Het Netflix-lidmaatschap is een maandabonnement en gaat in op de datum van registratie. Geen contract, geen annuleringskosten, geen verplichtingen. Altijd online op te zeggen, 24 uur per dag.

*De beschikbaarheid van gratis proefabonnementen verschilt per regio.

Lidmaatschap

Kies je prijs, kies je abonnement! Netflix biedt drie abonnementen om aan je wensen te voldoen. Het gekozen abonnement bepaalt hoeveel mensen tegelijkertijd Netflix-content kunnen streamen en of je kunt kijken in Standard Definition (SD), High Definition (HD) of Ultra High Definition (UHD):

• Basic: SD-abonnement voor één scherm (kijk op één apparaat tegelijk, in Standard Definition)

• Standaard: HD-abonnement voor twee schermen (kijk op twee apparaten tegelijk, in High Definition indien beschikbaar)

• Premium: HD/UHD 4K-abonnement voor vier schermen (kijk op vier apparaten tegelijk, in High Definition en Ultra High Definition indien beschikbaar)

• Dvd-abonnement (alleen beschikbaar in de VS): Klanten in de VS kunnen zich aanmelden voor een abonnement met alleen dvd's of dvd's toevoegen aan hun huidige streamingabonnement.

Voor nieuwe leden is de eerste maand gratis. Als je ervoor kiest om lid van Netflix te blijven, word je eenmaal per maand gefactureerd op de datum waarop je je oorspronkelijk hebt geregistreerd. Meer informatie vind je in het artikel over hoe Netflix kosten in rekening brengt.

Je kunt je abonnement wijzigen of upgraden wanneer je wilt op de pagina Account.

Series en films

Netflix-leden hebben in meer dan 190 landen direct toegang tot de beste content. Netflix heeft een uitgebreide wereldwijde bibliotheek met bijvoorbeeld bekroonde Netflix Originals, series, films en documentaires. Netflix-content kan per regio verschillen en kan in de loop der tijd veranderen.

Hoe meer je kijkt, des te beter wordt Netflix in het aanbevelen van series en films die aansluiten bij jouw smaak en interesses.

Je kunt content afspelen, pauzeren en hervatten en dat allemaal zonder reclame en zonder verplichtingen.

Daarnaast kun je je favoriete series downloaden naar je mobiele iOS- of Android-apparaat of naar je Windows 10-app. Met downloads kun je kijken als je onderweg bent of geen internetverbinding hebt. Dus laat het bingewatchen beginnen!

Streamingapparaten

Kijk altijd en overal, op duizenden apparaten. Met de Netflix-streamingsoftware kun je direct content vanaf Netflix kijken op een apparaat dat verbonden is met internet en waarop de Netflix-app is geïnstalleerd, zoals smart-tv's, gameconsoles, streaming mediaplayers, settopboxen, smartphones en tablets. Bekijk onze aanbevelingen voor internetsnelheid voor de optimale kijkervaring. Je kunt Netflix ook rechtstreeks streamen vanaf je computer of laptop. Wij raden je aan de systeemvereisten voor browsercompatibiliteit te raadplegen.

Op sommige apparaten is de Netflix-app al geïnstalleerd. In andere gevallen moet de Netflix-app door de gebruiker worden gedownload. De functionaliteit van de Netflix-app kan per apparaat verschillen. Bekijk onze gebruiksvoorwaarden voor beperkingen en gebruik.

Heb je hulp nodig bij het instellen? Zoek in ons Helpcentrum naar de fabrikant van het apparaat dat je gebruikt.

Aan de slag!

Volg deze simpele stappen om je vandaag nog aan te melden bij Netflix:

1. Kies het abonnement dat aansluit bij jouw wensen.

2. Maak een account door je e-mailadres in te voeren en een wachtwoord te verzinnen.

3. Vul een betaalmiddel in zodat je geen enkele aflevering hoeft te missen nadat je gratis proefperiode is afgelopen.

4. Dat was het. En nu: kijken maar!

Je kunt je gratis proefperiode altijd opzeggen tijdens de eerste 30 dagen zonder dat er kosten in rekening worden gebracht. Als je ervoor kiest niet op te zeggen, worden er geen kosten in rekening gebracht totdat de gratis proefperiode is beëindigd. We sturen je drie dagen voor het einde van de gratis proefperiode een e-mail ter herinnering om na te gaan of je nog steeds interesse hebt in Netflix.

Als lid van Netflix word je eenmaal per maand gefactureerd op de datum waarop je je oorspronkelijk hebt geregistreerd. Mocht je je Netflix-abonnement willen stopzetten, dan heb je altijd de mogelijkheid om online op te zeggen.

globe