Wat is Netflix?

Netflix is een streaming-service waarop je je kunt abonneren om series en films zonder reclame te kijken op een apparaat met een internetverbinding.

Je kunt ook series en films downloaden naar je iOS-, Android- of Windows 10-apparaat om zonder internetverbinding te kijken.

Ga naar Aan de slag met Netflix als je al lid bent en meer wilt weten over het gebruik van Netflix.

Series en films

Netflix-content kan per regio verschillen en kan in de loop der tijd veranderen. Je kunt allerlei bekroonde Netflix Originals, series, films, documentaires en nog veel meer kijken.

Hoe meer je kijkt, des te beter wordt Netflix in het aanbevelen van series en films die aansluiten bij jouw smaak en interesses.

Voordat je je registreert, kun je een paar titels kijken die Netflix te bieden heeft!

Ondersteunde apparaten

Je kunt Netflix kijken op een apparaat met een internetverbinding waarop de Netflix-app is geïnstalleerd, zoals een smart-tv, gameconsole, streaming mediaplayer, settopbox, smartphone of tablet. Je kunt Netflix ook kijken op je computer via een webbrowser. Je kunt de systeemvereisten voor compatibele webbrowsers bekijken of onze aanbevolen internetsnelheden voor optimale prestaties raadplegen.

Heb je hulp nodig bij het instellen? Zoek in ons Helpcentrum naar de fabrikant van het apparaat dat je gebruikt.

Opmerking:
Op sommige apparaten is de Netflix-app al geïnstalleerd. In andere gevallen moet je de Netflix-app downloaden. De functionaliteit van de Netflix-app kan per apparaat verschillen.

Abonnementen en prijzen

Met elk Netflix-abonnement bepaal je op hoeveel apparaten je Netflix tegelijk wilt kijken en of je liever in Standard Definition (SD), High Definition (HD) of Ultra High Definition (UHD) kijkt.

Vergelijk onze abonnementen en prijzen en bepaal welk abonnement het best bij je past. Je kunt eenvoudig je abonnement wijzigen en altijd online opzeggen.

Aan de slag!

Volg deze simpele stappen om vandaag nog Netflix te kijken:

1. Ga naar netflix.com/signup.

2. Kies het abonnement dat aansluit bij jouw wensen.

3. Maak een account door je e-mailadres in te voeren en een wachtwoord te verzinnen.

4. Voer een betaalmiddel in. Als Netflix-lid word je eenmaal per maand gefactureerd op de datum waarop je je oorspronkelijk hebt geregistreerd.

Dat was het. Veel plezier met Netflix!