Kan niet inloggen bij Netflix

Als je je e-mailadres en wachtwoord voor inloggen bij Netflix bent vergeten of hiertoe geen toegang hebt, kun je je wachtwoord resetten.

Raadpleeg de stappen voor probleemoplossing in Kan niet inloggen bij Netflix met Facebook als je Facebook gebruikt om in te loggen.

Volg de onderstaande stappen als je het e-mailadres en wachtwoord van je Netflix-account weet, maar niet kunt inloggen.

Kan niet inloggen op apparaten

Als je dit bericht ziet terwijl je probeert in te loggen op een bestaand account:

We kunnen geen account met dit e-mailadres vinden. Probeer het opnieuw of maak een nieuw account.

Volg deze stappen:

1. Ga naar netflix.com/loginhelp.

2. Selecteer Ik weet mijn e-mailadres of telefoonnummer niet meer en vul het formulier in.

• Als deze optie niet wordt weergegeven, is accountherstel via factureringsgegevens niet beschikbaar in jouw regio.

3. Selecteer Account zoeken.

Als je wordt gefactureerd via een ander bedrijf of je hebt Netflix als onderdeel van een pakket, zoek dan de naam van de serviceprovider in het Helpcentrum. Selecteer het artikel over facturering en ga naar het gedeelte 'Ik kan niet inloggen bij Netflix'.

Kan niet inloggen bij een bepaald apparaat

Blu-rayspeler

Inloggen met een webbrowser

Je kunt bij Netflix inloggen met een ander apparaat dan een afstandsbediening.

1. Open de Netflix-app op je tv en kies Inloggen.

2. Kies Inloggen vanaf web voordat je je e-mailadres of wachtwoord van Netflix invoert.

Opmerking:
    Als je deze optie niet ziet, kun je het apparaat niet op deze manier inloggen.
  3. Met een computer of mobiel apparaat:

• Richt de camera van je telefoon of tablet op de QR-code op het tv-scherm en tik op de banner die verschijnt.

• Of open een webbrowser ga naar netflix.com/tv8.

4. Voer de inlogcode in die je op je tv ziet.

5. Klik op Voer code in om door te gaan.

6. Voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in als dat wordt gevraagd en klik op Beginnen met kijken.

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je opnieuw probeert in te loggen. Als je je afstandsbediening gebruikt om in te loggen, ga je terug naar het scherm waar je het e-mailadres invoert. Hier kun je deze gegevens dan controleren of bijwerken. Kun je nog steeds niet inloggen? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten te klikken en de optie voor tekstberichten (sms) te selecteren.

Kun je nog steeds niet inloggen nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Druk op de aan-uitknop terwijl de stekker nog uit het stopcontact is om het apparaat te ontladen.

• Als je geen toegang hebt tot de aan/uit-knop of als je apparaat er geen heeft, laat de stekker van je apparaat dan minstens drie minuten uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Zet het apparaat aan.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel de blu-rayspeler uit of haal de stekker uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel de blu-rayspeler in en probeer Netflix opnieuw.

Je wifi-signaal verbeteren

Als je via wifi verbinding maakt en de bovenstaande stappen niets oplossen, volg dan deze suggesties:

• Verplaats de router om de signaalsterkte te verbeteren. De ontvangst is het best als je de router op een centraal punt plaatst.

• Zet draadloze apparaten, zoals draadloze telefoons en magnetrons, verder weg van je router.

• Plaats de router niet op de vloer. Als de router op een boekenplank of bureau staat, is de ontvangst beter dan wanneer de router achter of onder meubels staat.

Je standaardverbindingsinstellingen herstellen

• Als je aangepaste instellingen gebruikt op je streamingapparaat, herstel dan de standaardinstellingen van je internetprovider en probeer Netflix opnieuw.

• Als je verbinding maakt met een VPN (Virtual Private Network) of proxyservice, schakel deze dan uit en maak rechtstreeks verbinding met je thuisinternet.

• Als je een aangepaste DNS-instelling op je apparaat gebruikt, stel je apparaat dan zo in dat DNS automatisch wordt opgehaald.

Neem contact op met de apparaatfabrikant als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van de verbindingsinstellingen.

Verdere stappen

Als je deze stappen hebt uitgevoerd maar het probleem aanhoudt, neem dan contact op met je internetprovider. Deze kan je helpen bepalen of je router correct is ingesteld.

Computer

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je opnieuw probeert in te loggen. Als je je afstandsbediening gebruikt om in te loggen, ga je terug naar het scherm waar je het e-mailadres invoert. Hier kun je deze gegevens dan controleren of bijwerken. Kun je nog steeds niet inloggen? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

De Netflix-cookie wissen

1. Ga naar netflix.com/clearcookies. Hiermee word je uitgelogd bij je account.

2. Selecteer Inloggen en voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten te klikken en de optie voor tekstberichten (sms) te selecteren.

Kun je nog steeds niet inloggen nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Schakel cookies in de webbrowser in

Stappen voor Windows

Chrome
  1. Selecteer rechtsboven in de browser de optie Menu Chrome-menupictogramen vervolgens Instellingen.

2. Selecteer in het linkermenu Privacy en beveiliging .

3. Selecteer Cookies en andere gegevens van sites.

4. Controleer of de instelling Cookies en sitegegevens wissen wanneer je Chrome sluit is uitgeschakeld.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Edge
  1. Selecteer ... in de rechterbovenhoek van de browser.

2. Selecteer Instellingen (Settings).

3. Selecteer onder Geavanceerde instellingen, (Advanced settings) de optie Geavanceerde instellingen weergeven (View advanced settings).

4. Zorg ervoor dat onder Cookies de optie Cookies niet blokkeren (Don't block cookies) is geselecteerd.

5. Klik ergens op het scherm om het menu te sluiten.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Firefox

1. Selecteer rechtsboven het menupictogram.

2. Selecteer Opties (Options).

3. Selecteer Privacy in het menu links.

4. Onder Geschiedenis (History) ga je naar het uitklapmenu Firefox zal: (Firefox will) en selecteer je Geschiedenis onthouden (Remember history).

5. Sluit het tabblad en probeer Netflix opnieuw.

Internet Explorer
  1. Selecteer in het menu Extra (Tools) Internetopties (Internet Options).

2. Selecteer Privacy.

3. Selecteer Geavanceerd (Advanced).

4. Schakel het selectievakje Automatische cookieverwerking opheffen (Override automatic cookie handling) in.

5. Selecteer onder Directe cookies (First-party Cookies) Accepteren (Accept).

6. Selecteer in het venster Geavanceerde privacyinstellingen (Advanced Privacy Settings) OK.

7. Selecteer in het venster Internetopties (Internet Options) OK.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Opera
  1. Selecteer Menu in de linkerbovenhoek van je browser.

2. Selecteer Instellingen (Settings).

3. Scrol omlaag naar Cookies.

4. Selecteer de optie Toestaan dat lokaal gegevens worden ingesteld (aanbevolen) (Allow local data to be set (recommended)).

5. Sluit het tabblad Instellingen om de nieuwe instellingen op te slaan.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Stappen voor Mac

Chrome
  1. Selecteer rechtsboven in de browser de optie Menu Chrome-menupictogramen vervolgens Instellingen.

2. Selecteer in het linkermenu Privacy en beveiliging .

3. Selecteer Cookies en andere gegevens van sites.

4. Controleer of de instelling Cookies en sitegegevens wissen wanneer je Chrome sluit is uitgeschakeld.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Firefox

1. Ga naar het Firefox-menu en selecteer Voorkeuren (Preferences).

2. Selecteer Privacy.

3. Selecteer onder Firefox zal: (Firefox will:) de optie Geschiedenis onthouden (Remember History).

4. Sluit Voorkeuren (Preferences) om de nieuwe privacyinstelling op te slaan.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Opera

1. Ga naar het Opera-menu en selecteer Voorkeuren (Preferences).

2. Scrol omlaag naar Cookies.

3. Controleer of de optie Toestaan dat lokaal gegevens worden ingesteld (Allow local data to be set (recommended)) is geselecteerd.

4. Sluit het tabblad Voorkeuren (Preferences) om de nieuwe instellingen op te slaan.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Safari

1. In het menu van Safari selecteer je Voorkeuren (Preferences).

2. Selecteer Privacy.

3. Selecteer onder Cookies en websitegegevens (Cookies and website data) de optie Toestaan van websites die ik bezoek (Allow from websites I visit).

4. Sluit Voorkeuren (Preferences) om de nieuwe privacyinstelling op te slaan.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Je browser updaten

Werk de browser bij naar de meest recente versie of gebruik een andere browser.

Mobiele telefoon of tablet

Android-telefoon of -tablet

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Controleer of het e-mailadres en wachtwoord juist zijn voordat je opnieuw probeert in te loggen. Mogelijk moet je opnieuw proberen selecteren om deze informatie te verifiëren of bij te werken. Kun je nog steeds niet inloggen? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Gebruik je mobiele browser om in te loggen bij de Netflix-website

Als je bij de Netflix-website kunt inloggen via je browser:

1. Controleer of je de registratieprocedure hebt voltooid.

2. Open de Netflix-app en probeer opnieuw in te loggen.

Als je niet bij de Netflix-website kunt inloggen via je browser:

1. Controleer of het e-mailadres correct is ingevoerd. Zo niet, voer het dan opnieuw in en probeer nog eens in te loggen.

2. Ga naar netflix.com/clearcookies, open de Netflix-app en probeer opnieuw in te loggen.

3. Kun je nog steeds niet inloggen? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten te klikken en de optie voor tekstberichten (sms) te selecteren.

Kun je nog steeds niet inloggen nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Wachtwoordbeheerders uitschakelen

Probeer je inloggegevens voor Netflix te verwijderen uit toepassingen voor wachtwoordmanager die je gebruikt.

Als je wachtwoorden met Google beheert:

1. Ga naar Instellingen > Google > Je Google-account beheren

2. Tik bovenaan op Beveiliging.

3. Scrol omlaag naar het gedeelte Inloggen op andere sites en tik daarna op Wachtwoordmanager.

4. Zoek en tik op Netflix in de lijst en tik daarna op Verwijderen.

Als je Samsung Pass gebruikt:

1. Ga naar Instellingen > Biometrie en beveiligingSamsung Pass.

Opmerking:
    Je wordt mogelijk gevraagd om je Samsung-wachtwoord in te voeren.
  2. Tik onder ID's en wachtwoorden op Apps.

3. Zoek en tik op Netflix in de lijst,

4. Tik rechtsonder op Verwijderen en tik daarna opnieuw op Verwijderen om dit te bevestigen.

Gegevens in de Netflix-app wissen

Opmerking:
Als je de app-gegevens wist, worden alle gedownloade series en films op het apparaat ook verwijderd.
  1. Ga in het startscherm van je apparaat naar Instellingen.

2. Selecteer Algemeen (General).

• Ga door met de volgende stap als je Algemeen (General) niet ziet staan.

3. Selecteer Apps of Toepassingen (Applications).

4. Selecteer Applicaties beheren (Manage Applications), Applicatiebeheer (Application Manager) of Alle apps beheren (Manage All Apps).

• Ga door met de volgende stap als je deze keuzes niet ziet staan.

5. Scrol omlaag en selecteer Netflix.

• Als je Netflix niet ziet, controleer dan het tabblad Gedownload (Downloaded).

6. Selecteer Opslag (Storage).

• Ga door met de volgende stap als je Opslag (Storage) niet ziet staan.

7. Selecteer Gegevens wissen (Clear Data) of Opslag wissen (Clear Storage) en dan OK.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Verdere stappen

Als je nog steeds niet kunt inloggen nadat je de bovenstaande stappen hebt gevolgd, neem dan contact op met de klantenservice van Netflix voor hulp.

iPhone, iPad of iPod touch

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Controleer of het e-mailadres en wachtwoord juist zijn voordat je opnieuw probeert in te loggen. Mogelijk moet je opnieuw proberen selecteren om deze informatie te verifiëren of bij te werken. Kun je nog steeds niet inloggen? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Opgeslagen wachtwoorden verwijderen uit iCloud-sleutelhanger

Als je de functie Sleutelhanger van iCloud gebruikt om wachtwoorden op te slaan naar je Apple-account, moet je mogelijk ook je Netflix-inloggegevens uit Sleutelhanger verwijderen. Neem contact op met Apple Support als je niet weet hoe je dit moet doen.

Start je iPhone, iPad of iPod touch opnieuw op

1. Houd de knop aan de zijkant en een van de volumeknoppen tegelijkertijd ingedrukt totdat de schuifbalken verschijnen. Sleep de bovenste schuifbalk en schakel je apparaat volledig uit.

• Als de schuifbalken niet verschijnen, houd de knop voor de sluimerstand dan ingedrukt totdat de rode schuifbalk verschijnt. Sleep vervolgens de schuifbalk.

2. Druk na 10 seconden op de knop voor de sluimerstand.

3. Probeer Netflix opnieuw nadat het apparaat opnieuw is opgestart.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten te klikken en de optie voor tekstberichten (sms) te selecteren.

Kun je nog steeds niet inloggen nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Verdere stappen

Als je nog steeds niet kunt inloggen nadat je de bovenstaande stappen hebt gevolgd, neem dan contact op met de klantenservice van Netflix voor hulp.

Settopbox of streaming mediaspeler

Als je een foutmelding ziet die begint met ATV, zoek dan in het Helpcentrum van Netflix naar de volledige foutcode om te kijken of er een artikel voor probleemoplossing is.

Inloggen met een webbrowser

Je kunt bij Netflix inloggen met een ander apparaat dan een afstandsbediening.

1. Open de Netflix-app op je tv en kies Inloggen.

2. Kies Inloggen vanaf web voordat je je e-mailadres of wachtwoord van Netflix invoert.

Opmerking:
    Als je deze optie niet ziet, kun je het apparaat niet op deze manier inloggen.
  3. Met een computer of mobiel apparaat:

• Richt de camera van je telefoon of tablet op de QR-code op het tv-scherm en tik op de banner die verschijnt.

• Of open een webbrowser ga naar netflix.com/tv8.

4. Voer de inlogcode in die je op je tv ziet.

5. Klik op Voer code in om door te gaan.

6. Voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in als dat wordt gevraagd en klik op Beginnen met kijken.

Bevestig je e-mailadres en wachtwoord

Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je opnieuw probeert in te loggen. Als je je afstandsbediening gebruikt om in te loggen, ga je terug naar het scherm waar je het e-mailadres invoert. Hier kun je deze gegevens dan controleren of bijwerken. Kun je nog steeds niet inloggen? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten te klikken en de optie voor tekstberichten (sms) te selecteren.

Kun je nog steeds niet inloggen nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Druk op de aan-uitknop terwijl de stekker nog uit het stopcontact is om het apparaat te ontladen.

• Als je geen toegang hebt tot de aan/uit-knop of als je apparaat er geen heeft, laat de stekker van je apparaat dan minstens drie minuten uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Zet het apparaat aan.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit.

2. Haal de stekker van je modem en je router uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht tot er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen.

4. Sluit je router weer aan en wacht tot er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen.

5. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Je wifi-signaal verbeteren

Als je via wifi verbinding maakt en de bovenstaande stappen niets oplossen, volg dan deze suggesties:

• Verplaats de router om de signaalsterkte te verbeteren. De ontvangst is het best als je de router op een centraal punt plaatst.

• Zet draadloze apparaten, zoals draadloze telefoons en magnetrons, verder weg van je router.

• Plaats de router niet op de vloer. Als de router op een boekenplank of bureau staat, is de ontvangst beter dan wanneer de router achter of onder meubels staat.

Standaardinstellingen herstellen

• Als je aangepaste instellingen gebruikt op je streamingapparaat, herstel dan de standaardinstellingen van je internetprovider en probeer Netflix opnieuw.

• Als je verbinding maakt met een VPN (Virtual Private Network) of proxyservice, schakel deze dan uit en maak rechtstreeks verbinding met je thuisinternet.

• Als je een aangepaste DNS-instelling op je apparaat gebruikt, stel je apparaat dan zo in dat DNS automatisch wordt opgehaald.

Neem contact op met de apparaatfabrikant als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van de verbindingsinstellingen.

Verdere stappen

Als je deze stappen hebt uitgevoerd maar het probleem aanhoudt, neem dan contact op met je internetprovider. Deze kan je helpen bepalen of je router correct is ingesteld.

Smart-tv

Inloggen met een webbrowser

Je kunt bij Netflix inloggen met een ander apparaat dan een afstandsbediening.

1. Open de Netflix-app op je tv en kies Inloggen.

2. Kies Inloggen vanaf web voordat je je e-mailadres of wachtwoord van Netflix invoert.

Opmerking:
    Als je deze optie niet ziet, kun je het apparaat niet op deze manier inloggen.
  3. Met een computer of mobiel apparaat:

• Richt de camera van je telefoon of tablet op de QR-code op het tv-scherm en tik op de banner die verschijnt.

• Of open een webbrowser ga naar netflix.com/tv8.

4. Voer de inlogcode in die je op je tv ziet.

5. Klik op Voer code in om door te gaan.

6. Voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in als dat wordt gevraagd en klik op Beginnen met kijken.

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je opnieuw probeert in te loggen. Als je je afstandsbediening gebruikt om in te loggen, ga je terug naar het scherm waar je het e-mailadres invoert. Hier kun je deze gegevens dan controleren of bijwerken. Kun je nog steeds niet inloggen? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten te klikken en de optie voor tekstberichten (sms) te selecteren.

Kun je nog steeds niet inloggen nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Druk op de aan-uitknop terwijl de stekker nog uit het stopcontact is om het apparaat te ontladen.

• Als je geen toegang hebt tot de aan/uit-knop of als je apparaat er geen heeft, laat de stekker van je apparaat dan minstens drie minuten uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Zet het apparaat aan.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit.

2. Haal de stekker van je modem en je router uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht tot er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen.

4. Sluit je router weer aan en wacht tot er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen.

5. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Je wifi-signaal verbeteren

Als je via wifi verbinding maakt en de bovenstaande stappen niets oplossen, volg dan deze suggesties:

• Verplaats de router om de signaalsterkte te verbeteren. De ontvangst is het best als je de router op een centraal punt plaatst.

• Zet draadloze apparaten, zoals draadloze telefoons en magnetrons, verder weg van je router.

• Plaats de router niet op de vloer. Als de router op een boekenplank of bureau staat, is de ontvangst beter dan wanneer de router achter of onder meubels staat.

Je standaardverbindingsinstellingen herstellen

• Als je aangepaste instellingen gebruikt op je streamingapparaat, herstel dan de standaardinstellingen van je internetprovider en probeer Netflix opnieuw.

• Als je verbinding maakt met een VPN (Virtual Private Network) of proxyservice, schakel deze dan uit en maak rechtstreeks verbinding met je thuisinternet.

• Als je een aangepaste DNS-instelling op je apparaat gebruikt, stel je apparaat dan zo in dat DNS automatisch wordt opgehaald.

Neem contact op met de apparaatfabrikant als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van de verbindingsinstellingen.

Verdere stappen

Als je deze stappen hebt uitgevoerd maar het probleem aanhoudt, neem dan contact op met je internetprovider. Deze kan je helpen bepalen of je router correct is ingesteld.

Videogameconsole

PlayStation 3

Inloggen met een webbrowser

Je kunt bij Netflix inloggen met een ander apparaat dan een afstandsbediening.

1. Open de Netflix-app op je tv en kies Inloggen.

2. Kies Inloggen vanaf web voordat je je e-mailadres of wachtwoord van Netflix invoert.

Opmerking:
    Als je deze optie niet ziet, kun je het apparaat niet op deze manier inloggen.
  3. Met een computer of mobiel apparaat:

• Richt de camera van je telefoon of tablet op de QR-code op het tv-scherm en tik op de banner die verschijnt.

• Of open een webbrowser ga naar netflix.com/tv8.

4. Voer de inlogcode in die je op je tv ziet.

5. Klik op Voer code in om door te gaan.

6. Voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in als dat wordt gevraagd en klik op Beginnen met kijken.

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je opnieuw probeert in te loggen. Als je je afstandsbediening gebruikt om in te loggen, ga je terug naar het scherm waar je het e-mailadres invoert. Hier kun je deze gegevens dan controleren of bijwerken. Kun je nog steeds niet inloggen? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten te klikken en de optie voor tekstberichten (sms) te selecteren.

Kun je nog steeds niet inloggen nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Inloggen bij PlayStation Network

Als je wordt gevraagd om een inlog-ID, moet je inloggen bij het PlayStation Network voordat je kunt inloggen bij Netflix.

Neem contact op met PlayStation voor hulp als je je inloggegevens van PlayStation Network bent vergeten.

Verdere stappen

Als je nog steeds niet kunt inloggen nadat je de bovenstaande stappen hebt gevolgd, neem dan contact op met de klantenservice van Netflix voor hulp.

PlayStation 4

Inloggen met een webbrowser

Je kunt bij Netflix inloggen met een ander apparaat dan een afstandsbediening.

1. Open de Netflix-app op je tv en kies Inloggen.

2. Kies Inloggen vanaf web voordat je je e-mailadres of wachtwoord van Netflix invoert.

Opmerking:
    Als je deze optie niet ziet, kun je het apparaat niet op deze manier inloggen.
  3. Met een computer of mobiel apparaat:

• Richt de camera van je telefoon of tablet op de QR-code op het tv-scherm en tik op de banner die verschijnt.

• Of open een webbrowser ga naar netflix.com/tv8.

4. Voer de inlogcode in die je op je tv ziet.

5. Klik op Voer code in om door te gaan.

6. Voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in als dat wordt gevraagd en klik op Beginnen met kijken.

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je opnieuw probeert in te loggen. Als je je afstandsbediening gebruikt om in te loggen, ga je terug naar het scherm waar je het e-mailadres invoert. Hier kun je deze gegevens dan controleren of bijwerken. Kun je nog steeds niet inloggen? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten te klikken en de optie voor tekstberichten (sms) te selecteren.

Kun je nog steeds niet inloggen nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Verdere stappen

Als je nog steeds niet kunt inloggen nadat je de bovenstaande stappen hebt gevolgd, neem dan contact op met de klantenservice van Netflix voor hulp.

Xbox 360

Inloggen met een webbrowser

Je kunt bij Netflix inloggen met een ander apparaat dan een afstandsbediening.

1. Open de Netflix-app op je tv en kies Inloggen.

2. Kies Inloggen vanaf web voordat je je e-mailadres of wachtwoord van Netflix invoert.

Opmerking:
    Als je deze optie niet ziet, kun je het apparaat niet op deze manier inloggen.
  3. Met een computer of mobiel apparaat:

• Richt de camera van je telefoon of tablet op de QR-code op het tv-scherm en tik op de banner die verschijnt.

• Of open een webbrowser ga naar netflix.com/tv8.

4. Voer de inlogcode in die je op je tv ziet.

5. Klik op Voer code in om door te gaan.

6. Voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in als dat wordt gevraagd en klik op Beginnen met kijken.

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je opnieuw probeert in te loggen. Als je je afstandsbediening gebruikt om in te loggen, ga je terug naar het scherm waar je het e-mailadres invoert. Hier kun je deze gegevens dan controleren of bijwerken. Kun je nog steeds niet inloggen? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten te klikken en de optie voor tekstberichten (sms) te selecteren.

Kun je nog steeds niet inloggen nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Verdere stappen

Als je nog steeds niet kunt inloggen nadat je de bovenstaande stappen hebt gevolgd, neem dan contact op met de klantenservice van Netflix voor hulp.

Xbox One

Inloggen met een webbrowser

Je kunt bij Netflix inloggen met een ander apparaat dan een afstandsbediening.

1. Open de Netflix-app op je tv en kies Inloggen.

2. Kies Inloggen vanaf web voordat je je e-mailadres of wachtwoord van Netflix invoert.

Opmerking:
    Als je deze optie niet ziet, kun je het apparaat niet op deze manier inloggen.
  3. Met een computer of mobiel apparaat:

• Richt de camera van je telefoon of tablet op de QR-code op het tv-scherm en tik op de banner die verschijnt.

• Of open een webbrowser ga naar netflix.com/tv8.

4. Voer de inlogcode in die je op je tv ziet.

5. Klik op Voer code in om door te gaan.

6. Voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in als dat wordt gevraagd en klik op Beginnen met kijken.

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je opnieuw probeert in te loggen. Als je je afstandsbediening gebruikt om in te loggen, ga je terug naar het scherm waar je het e-mailadres invoert. Hier kun je deze gegevens dan controleren of bijwerken. Kun je nog steeds niet inloggen? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten te klikken en de optie voor tekstberichten (sms) te selecteren.

Kun je nog steeds niet inloggen nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Verdere stappen

Als je nog steeds niet kunt inloggen nadat je de bovenstaande stappen hebt gevolgd, neem dan contact op met de klantenservice van Netflix voor hulp.

Xbox Series X/S

Inloggen met een webbrowser

Je kunt bij Netflix inloggen met een ander apparaat dan een afstandsbediening.

1. Open de Netflix-app op je tv en kies Inloggen.

2. Kies Inloggen vanaf web voordat je je e-mailadres of wachtwoord van Netflix invoert.

Opmerking:
    Als je deze optie niet ziet, kun je het apparaat niet op deze manier inloggen.
  3. Met een computer of mobiel apparaat:

• Richt de camera van je telefoon of tablet op de QR-code op het tv-scherm en tik op de banner die verschijnt.

• Of open een webbrowser ga naar netflix.com/tv8.

4. Voer de inlogcode in die je op je tv ziet.

5. Klik op Voer code in om door te gaan.

6. Voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in als dat wordt gevraagd en klik op Beginnen met kijken.

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je opnieuw probeert in te loggen. Als je je afstandsbediening gebruikt om in te loggen, ga je terug naar het scherm waar je het e-mailadres invoert. Hier kun je deze gegevens dan controleren of bijwerken. Kun je nog steeds niet inloggen? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten te klikken en de optie voor tekstberichten (sms) te selecteren.

Kun je nog steeds niet inloggen nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Verdere stappen

Als je nog steeds niet kunt inloggen nadat je de bovenstaande stappen hebt gevolgd, neem dan contact op met de klantenservice van Netflix voor hulp.

Als je nog steeds niet kunt inloggen nadat je de bovenstaande stappen hebt gevolgd, neem dan contact op met de klantenservice van Netflix voor hulp.