Ik kan me niet aanmelden bij Netflix

Als je je niet kunt aanmelden bij je Netflix-account, wijst dit meestal op een eerdere, deels voltooide aanmeldingspoging of op gegevens van een inactief account die zijn opgeslagen op je apparaat. Volg de onderstaande stappen voor je apparaat om het probleem op te lossen.

Als je je e-mailadres en wachtwoord voor aanmelding bij Netflix bent vergeten of hiertoe geen toegang meer hebt, kun je in het artikel Wachtwoord of aanmeldingsgegevens van Netflix vergeten nalezen hoe je de accountgegevens reset en weer toegang tot je account krijgt.

Android-telefoon of -tablet

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Mogelijk heb je het onjuiste e-mailadres of wachtwoord ingevoerd of je e-mailadres of wachtwoord verkeerd getypt. Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je je opnieuw probeert aan te melden. Mogelijk moet je opnieuw proberen selecteren om deze informatie te verifiëren of bij te werken. Kun je je nog steeds niet aanmelden? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Gebruik je mobiele browser om je aan te melden bij Netflix.com

Als je je bij Netflix.com kunt aanmelden via je browser:

1. Controleer of je de registratieprocedure hebt voltooid.

2. Open de Netflix-app en probeer je opnieuw aan te melden.

Als je je niet bij Netflix.com kunt aanmelden via je browser:

1. Controleer of het ingevoerde e-mailadres juist is.
    Zo niet, voer het adres dan nogmaals in en probeer je opnieuw aan te melden.

2. Ga naar netflix.com/clearcookies, open de Netflix-app en probeer je opnieuw aan te melden.

3. Ga hieronder verder met de probleemoplossing als je je nog niet kunt aanmelden.

Google Smart Lock uitschakelen voor Netflix

Als je de functie Smart Lock van Google gebruikt om wachtwoorden op te slaan naar je Google-account, moet je mogelijk Smart Lock uitschakelen voor de Netflix-app. Raadpleeg het ondersteuningsartikel van Google als je niet weet hoe je dit moet doen.

Gegevens in de Netflix-app wissen

Opmerking:
Als je de app-gegevens wist, worden alle gedownloade titels op het apparaat ook verwijderd.
  1. Ga in het startscherm van je apparaat naar Instellingen (Settings).

2. Selecteer Algemeen (General).

• Ga door met de volgende stap als je Algemeen (General) niet ziet staan.

3. Selecteer Apps of Toepassingen (Applications).

4. Selecteer Applicaties beheren (Manage Applications), Applicatiebeheer (Application Manager) of Alle apps beheren (Manage All Apps).

• Ga door met de volgende stap als je deze keuzes niet ziet staan.

5. Scrol omlaag en selecteer Netflix.

• Als je Netflix niet ziet, controleer dan het tabblad Gedownload (Downloaded).

6. Selecteer Opslag (Storage).

• Ga door met de volgende stap als je Opslag (Storage) niet ziet staan.

7. Selecteer Gegevens wissen (Clear Data) of Opslag wissen (Clear Storage) en dan OK.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten (Forgot password) te klikken en tekstbericht (sms) te selecteren.

Als je Laat alle apparaten opnieuw aanmelden met een nieuw wachtwoord (Require all devices to sign in again with new password) selecteert tijdens het resetproces, kan het tot acht uur duren voordat alle apparaten zijn aangemeld bij je account.

Kun je je nog steeds niet aanmelden nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Een andere internetverbinding proberen

Verbind zo mogelijk je mobiele apparaat met een ander internettoegangspunt om potentiële configuratieproblemen van je thuisnetwerk uit te sluiten. Enkele voorbeelden:

• Probeer verbinding te maken met een ander wifi-netwerk binnen het bereik van het apparaat.

• Breng het apparaat naar het huis van de buren of een vriend en probeer daar een titel te streamen.

• Heb je op je apparaat toegang tot een mobiel datanetwerk? Probeer het apparaat dan via dit netwerk te verbinden met Netflix. In het algemeen adviseren we niet om titels te streamen via een datanetwerk, maar het is een goede manier om te bepalen of je niet goed titels kunt streamen door een probleem in de configuratie van het thuisnetwerk.

Als je titels kunt streamen via een andere internetverbinding, kun je het beste degene die het thuisnetwerk heeft ingesteld om hulp vragen bij potentiële problemen met de netwerkconfiguratie.

Wat moet ik nu doen?

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Apple TV

In ons Helpcentrum naar de foutcode zoeken

Als de foutmelding vergezeld gaat van een foutcode die begint met ATV, zoek dan in ons Helpcentrum naar de volledige foutcode om te kijken of we een specifiek artikel voor probleemoplossing hebben.

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Mogelijk heb je het onjuiste e-mailadres of wachtwoord ingevoerd of je e-mailadres of wachtwoord verkeerd getypt. Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je je opnieuw probeert aan te melden. Mogelijk moet je met je afstandsbediening terug naar het scherm waarop je je e-mailadres invoert. Hier kun je deze gegevens dan controleren of bijwerken. Kun je je nog steeds niet aanmelden? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten (Forgot password) te klikken en tekstbericht (sms) te selecteren.

Als je Laat alle apparaten opnieuw aanmelden met een nieuw wachtwoord (Require all devices to sign in again with new password) selecteert tijdens het resetproces, kan het tot acht uur duren voordat alle apparaten zijn aangemeld bij je account.

Kun je je nog steeds niet aanmelden nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Wat moet ik nu doen?

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Blu-rayspeler

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Mogelijk heb je het onjuiste e-mailadres of wachtwoord ingevoerd of je e-mailadres of wachtwoord verkeerd getypt. Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je je opnieuw probeert aan te melden. Mogelijk moet je met je afstandsbediening terug naar het scherm waarop je je e-mailadres invoert. Hier kun je deze gegevens dan controleren of bijwerken. Kun je je nog steeds niet aanmelden? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten (Forgot password) te klikken en tekstbericht (sms) te selecteren.

Als je Laat alle apparaten opnieuw aanmelden met een nieuw wachtwoord (Require all devices to sign in again with new password) selecteert tijdens het resetproces, kan het tot acht uur duren voordat alle apparaten zijn aangemeld bij je account.

Kun je je nog steeds niet aanmelden nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Netflix resetten

1. Selecteer in het foutscherm in de Netflix-app Meer informatie (More Info) of Meer details (More Details) en ga door naar stap 2. Ga hieronder verder als je Meer informatie (More Info) of Meer details (More Details) niet ziet.

• Ga omhoog en selecteer Instellingen (Settings) of het tandwielpictogram en ga door naar stap 2. Ga hieronder verder als je Instellingen (Settings) of het tandwielpictogram niet ziet.

• Geef het deactiveringsscherm weer door de volgende reeks in te voeren met de pijlknoppen op de afstandsbediening van het apparaat:

• Omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog

2. Selecteer Herstel (Reset).

• Als je Resetten (Reset) niet ziet, selecteer je Afmelden (Sign Out) of Deactiveren (Deactivate).

3. Meld je weer aan nadat je bent afgemeld en probeer Netflix opnieuw.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Druk op de aan-uitknop terwijl de stekker nog uit het stopcontact is om het apparaat te ontladen.

• Als je geen toegang hebt tot de aan-uitknop, of als je apparaat er geen heeft, laat je de stekker van je apparaat ten minste drie minuten uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Zet het apparaat aan.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

Trek voor deze stap de stekker van je blu-rayspeler en alle apparaten in het thuisnetwerk uit het stopcontact en sluit de apparaten na 30 seconden weer één voor één aan.

1. Schakel de blu-rayspeler uit of haal de stekker uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van het modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router (als je een aparte router hebt).

4. Schakel de blu-rayspeler in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Je wifi-signaal verbeteren

Als je via wifi verbinding maakt en de bovenstaande stappen niets oplossen, volg dan deze suggesties om je draadloze verbinding te verbeteren:

• Verplaats de router naar een nieuwe locatie om de signaalsterkte te verbeteren. Meestal heb je overal in je huis een betere ontvangst als je de router op een centraal punt plaatst.

• Verplaats draadloze apparaten zoals draadloze telefoons of magnetrons bij je router vandaan. Draadloze interferentie van deze apparaten kan problemen veroorzaken wanneer je via wifi verbinding probeert te maken.

• Plaats de router niet op de vloer. Als de router boven op een boekenplank of bureau staat, heb je een betere ontvangst dan wanneer de router achter of onder meubels staat.

Sluit je blu-rayspeler rechtstreeks aan op je modem

Maak je verbinding via een draadloze router die is aangesloten op je modem en kun je nog steeds geen verbinding maken nadat je je netwerk opnieuw hebt opgestart, probeer dan je router te omzeilen. Zodoende kun je bepalen wat het probleem is door problemen met je router of draadloze verbinding uit te sluiten als mogelijke oorzaak.

1. Schakel de blu-rayspeler uit.

2. Sluit de blu-rayspeler rechtstreeks op het modem aan via een Ethernet-kabel.

3. Trek de stekker van het modem uit het stopcontact en wacht minstens 30 seconden. Sluit het modem weer aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen.

4. Schakel de blu-rayspeler in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Als je na deze stap weer titels kunt streamen:

• Als je de router hebt omzeild en rechtstreeks met Netflix verbinding hebt gemaakt via het modem, wordt het probleem waarschijnlijk veroorzaakt door de router.

• Door de router te omzeilen, kun je nu streamen, maar deze configuratie is geen ideale oplossing. Je kunt beter contact opnemen met degene die het thuisnetwerk heeft ingesteld en vragen hoe je de routerinstellingen opnieuw moet instellen of configureren.

Als je nog altijd geen titels kunt streamen;

• Als je rechtstreeks bent verbonden met het modem en nog altijd geen titels van Netflix kunt streamen, kun je het beste bij de leverancier van het apparaat navragen of het modem en de internetservice werken zoals bedoeld.

Als je deze stap niet kunt voltooien:

• We adviseren je ten zeerste om zo mogelijk de blu-rayspeler rechtstreeks op het modem aan te sluiten. Hiermee sluit je volledig uit dat de draadloze router problemen met de netwerkverbinding veroorzaakt. Ga echter door met de onderstaande probleemoplossing als het niet mogelijk is om het apparaat rechtstreeks op je modem aan te sluiten.

Je standaardverbindingsinstellingen herstellen

Als je je streamingapparaat hebt gewijzigd voor aangepaste verbindingsinstellingen, herstel dan de standaardinstellingen van je internetprovider en probeer Netflix opnieuw. Aangepaste verbindingsinstellingen zijn bijvoorbeeld:

• Als je verbinding maakt met een Virtual Private Network of proxyservice, schakel deze dan uit en maak rechtstreeks verbinding met je thuisinternet.

• Stel je streamingapparaat zo in dat DNS automatisch wordt opgehaald als je het apparaat hebt gewijzigd in een aangepaste DNS-instelling.

Als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van deze verbindingsinstellingen, kun je contact opnemen met de apparaatfabrikant.

Wat moet ik nu doen?

Als je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd maar nog steeds geen verbinding met Netflix kunt maken, kun je het beste contact opnemen met je internetprovider. Deze kan je helpen problemen met de netwerkverbinding op te lossen door te bepalen of je router correct is ingesteld voor communicatie met de overige apparaten in je thuisnetwerk.

iPhone, iPad of iPod touch

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Mogelijk heb je het onjuiste e-mailadres of wachtwoord ingevoerd of je e-mailadres of wachtwoord verkeerd getypt. Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je je opnieuw probeert aan te melden. Mogelijk moet je opnieuw proberen selecteren om deze informatie te verifiëren of bij te werken. Kun je je nog steeds niet aanmelden? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Opgeslagen wachtwoorden uit iCloud-sleutelhanger verwijderen

Als je de functie Sleutelhanger van iCloud gebruikt om wachtwoorden op te slaan naar je Apple-account, moet je mogelijk ook je Netflix-aanmeldgegevens uit Sleutelhanger verwijderen. Neem contact op met Apple Support als je niet weet hoe je dit moet doen.

Start je iPhone, iPad of iPod touch opnieuw op

1. Houd de knop voor de sluimerstand ingedrukt totdat de rode schuifbalk wordt weergegeven.

2. Sleep de schuifbalk en schakel je apparaat volledig uit.

3. Druk na 10 seconden op de knop voor de sluimerstand om het apparaat weer in te schakelen.

4. Probeer Netflix opnieuw nadat het apparaat opnieuw is opgestart.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten (Forgot password) te klikken en tekstbericht (sms) te selecteren.

Als je Laat alle apparaten opnieuw aanmelden met een nieuw wachtwoord (Require all devices to sign in again with new password) selecteert tijdens het resetproces, kan het tot acht uur duren voordat alle apparaten zijn aangemeld bij je account.

Kun je je nog steeds niet aanmelden nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

Trek voor deze stap de stekker van het apparaat en alle apparaten in het thuisnetwerk uit het stopcontact en sluit de apparaten na 30 seconden weer één voor één aan.

1. Schakel je mobiele apparaat uit.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht tot er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel je apparaat weer in en probeer Netflix opnieuw.

Je wifi-signaal verbeteren

Als je via wifi verbinding maakt en de bovenstaande stappen niets oplossen, volg dan deze suggesties om je draadloze verbinding te verbeteren:

• Verplaats de router naar een nieuwe locatie om de signaalsterkte te verbeteren. Meestal heb je overal in je huis een betere ontvangst als je de router op een centraal punt plaatst.

• Verplaats draadloze apparaten zoals draadloze telefoons of magnetrons bij je router vandaan. Draadloze interferentie van deze apparaten kan problemen veroorzaken wanneer je via wifi verbinding probeert te maken.

• Plaats de router niet op de vloer. Als de router boven op een boekenplank of bureau staat, heb je een betere ontvangst dan wanneer de router achter of onder meubels staat.

Een ander netwerk proberen

Sluit je iOS-apparaat indien mogelijk aan op een ander netwerk om configuratieproblemen van je thuisnetwerk als oorzaak van jouw probleem uit te sluiten. Kies als volgt een ander draadloos netwerk:

1. Druk op het apparaat op de knop Home.

2. Selecteer Instellingen (Settings).

3. Selecteer Wifi (Wi-Fi).

4. Selecteer een ander netwerk en maak hiermee verbinding.

• Neem contact op met je internetprovider voor verdere hulp als je geen andere internetverbinding kunt gebruiken.

5. Probeer Netflix opnieuw nadat je verbinding hebt.

Ga door met de volgende stappen voor probleemoplossing als het probleem niet is opgelost door een andere internetverbinding te gebruiken.

Als het probleem is opgelost door een andere internetverbinding te gebruiken terwijl de nieuwe verbinding niet je voorkeursnetwerk is, kun je het beste contact opnemen met je internetprovider voor verdere hulp.

Je standaardverbindingsinstellingen herstellen

Als je je streamingapparaat hebt gewijzigd voor aangepaste verbindingsinstellingen, herstel dan de standaardinstellingen van je internetprovider en probeer Netflix opnieuw. Aangepaste verbindingsinstellingen zijn bijvoorbeeld:

• Als je verbinding maakt met een Virtual Private Network of proxyservice, schakel deze dan uit en maak rechtstreeks verbinding met je thuisinternet.

• Stel je streamingapparaat zo in dat DNS automatisch wordt opgehaald als je het apparaat hebt gewijzigd in een aangepaste DNS-instelling.

Als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van deze verbindingsinstellingen, kun je contact opnemen met de apparaatfabrikant.

Wat moet ik nu doen?

Als je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd maar nog steeds geen verbinding met Netflix kunt maken, kun je het beste contact opnemen met je internetprovider. Deze kan je helpen problemen met de netwerkverbinding op te lossen door te bepalen of je router correct is ingesteld voor communicatie met de overige apparaten in je thuisnetwerk.

Nintendo Wii U

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Mogelijk heb je het onjuiste e-mailadres of wachtwoord ingevoerd of je e-mailadres of wachtwoord verkeerd getypt. Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je je opnieuw probeert aan te melden. Mogelijk moet je met je afstandsbediening terug naar het scherm waarop je je e-mailadres invoert. Hier kun je deze gegevens dan controleren of bijwerken. Kun je je nog steeds niet aanmelden? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten (Forgot password) te klikken en tekstbericht (sms) te selecteren.

Als je Laat alle apparaten opnieuw aanmelden met een nieuw wachtwoord (Require all devices to sign in again with new password) selecteert tijdens het resetproces, kan het tot acht uur duren voordat alle apparaten zijn aangemeld bij je account.

Kun je je nog steeds niet aanmelden nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Wat moet ik nu doen?

Als je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd maar je nog steeds niet kunt aanmelden bij je account, neem dan contact met ons op voor verdere hulp.

PlayStation 3

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Mogelijk heb je het onjuiste e-mailadres of wachtwoord ingevoerd of je e-mailadres of wachtwoord verkeerd getypt. Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je je opnieuw probeert aan te melden. Mogelijk moet je met je afstandsbediening terug naar het scherm waarop je je e-mailadres invoert. Hier kun je deze gegevens dan controleren of bijwerken. Kun je je nog steeds niet aanmelden? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten (Forgot password) te klikken en tekstbericht (sms) te selecteren.

Als je Laat alle apparaten opnieuw aanmelden met een nieuw wachtwoord (Require all devices to sign in again with new password) selecteert tijdens het resetproces, kan het tot acht uur duren voordat alle apparaten zijn aangemeld bij je account.

Kun je je nog steeds niet aanmelden nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Aanmelden bij PlayStation Network

Als je wordt gevraagd om een Aanmeld-ID, moet je je aanmelden bij het PlayStation Network voordat je je kunt aanmelden bij Netflix.

Neem contact op met PlayStation voor hulp als je je aanmeldgegevens van PlayStation Network bent vergeten.

PlayStation 4

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Mogelijk heb je het onjuiste e-mailadres of wachtwoord ingevoerd of je e-mailadres of wachtwoord verkeerd getypt. Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je je opnieuw probeert aan te melden. Mogelijk moet je met je afstandsbediening terug naar het scherm waarop je je e-mailadres invoert. Hier kun je deze gegevens dan controleren of bijwerken. Kun je je nog steeds niet aanmelden? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten (Forgot password) te klikken en tekstbericht (sms) te selecteren.

Als je Laat alle apparaten opnieuw aanmelden met een nieuw wachtwoord (Require all devices to sign in again with new password) selecteert tijdens het resetproces, kan het tot acht uur duren voordat alle apparaten zijn aangemeld bij je account.

Kun je je nog steeds niet aanmelden nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Wat moet ik nu doen?

Als je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd maar je nog steeds niet kunt aanmelden bij je account, neem dan contact met ons op voor verdere hulp.

Roku

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Mogelijk heb je het onjuiste e-mailadres of wachtwoord ingevoerd of je e-mailadres of wachtwoord verkeerd getypt. Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je je opnieuw probeert aan te melden. Mogelijk moet je met je afstandsbediening terug naar het scherm waarop je je e-mailadres invoert. Hier kun je deze gegevens dan controleren of bijwerken. Kun je je nog steeds niet aanmelden? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten (Forgot password) te klikken en tekstbericht (sms) te selecteren.

Als je Laat alle apparaten opnieuw aanmelden met een nieuw wachtwoord (Require all devices to sign in again with new password) selecteert tijdens het resetproces, kan het tot acht uur duren voordat alle apparaten zijn aangemeld bij je account.

Kun je je nog steeds niet aanmelden nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Je Roku opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat gedurende minimaal tien seconden uit het stopcontact.

2. Steek de stekker van je Roku weer in het stopcontact.

3. Druk op een willekeurige knop op de Roku-afstandsbediening om je Roku in te schakelen.

4. Wacht 1 minuut.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Wat moet ik nu doen?

Als je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd maar je nog steeds niet kunt aanmelden bij je account, neem dan contact met ons op voor verdere hulp.

Settopbox of streaming mediaplayer

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Mogelijk heb je het onjuiste e-mailadres of wachtwoord ingevoerd of je e-mailadres of wachtwoord verkeerd getypt. Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je je opnieuw probeert aan te melden. Mogelijk moet je met je afstandsbediening terug naar het scherm waarop je je e-mailadres invoert. Hier kun je deze gegevens dan controleren of bijwerken. Kun je je nog steeds niet aanmelden? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten (Forgot password) te klikken en tekstbericht (sms) te selecteren.

Als je Laat alle apparaten opnieuw aanmelden met een nieuw wachtwoord (Require all devices to sign in again with new password) selecteert tijdens het resetproces, kan het tot acht uur duren voordat alle apparaten zijn aangemeld bij je account.

Kun je je nog steeds niet aanmelden nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Netflix resetten

1. Selecteer in het foutscherm in de Netflix-app Meer informatie (More Info) of Meer details (More Details) en ga door naar stap 2. Ga hieronder verder als je Meer informatie (More Info) of Meer details (More Details) niet ziet.

• Ga omhoog en selecteer Instellingen (Settings) of het tandwielpictogram en ga door naar stap 2. Ga hieronder verder als je Instellingen (Settings) of het tandwielpictogram niet ziet.

• Geef het deactiveringsscherm weer door de volgende reeks in te voeren met de pijlknoppen op de afstandsbediening van het apparaat:

• Omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog

2. Selecteer Herstel (Reset).

• Als je Resetten (Reset) niet ziet, selecteer je Afmelden (Sign Out) of Deactiveren (Deactivate).

3. Meld je weer aan nadat je bent afgemeld en probeer Netflix opnieuw.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Druk op de aan-uitknop terwijl de stekker nog uit het stopcontact is om het apparaat te ontladen.

• Als je geen toegang hebt tot de aan-uitknop, of als je apparaat er geen heeft, laat je de stekker van je apparaat ten minste drie minuten uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Zet het apparaat aan.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit.

2. Haal de stekker van je modem en je router uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht tot er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen.

4. Sluit je router weer aan en wacht tot er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen.

5. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Je wifi-signaal verbeteren

Als je via wifi verbinding maakt en de bovenstaande stappen niets oplossen, volg dan deze suggesties om je draadloze verbinding te verbeteren:

• Verplaats de router naar een nieuwe locatie om de signaalsterkte te verbeteren. Meestal heb je overal in je huis een betere ontvangst als je de router op een centraal punt plaatst.

• Verplaats draadloze apparaten zoals draadloze telefoons of magnetrons bij je router vandaan. Draadloze interferentie van deze apparaten kan problemen veroorzaken wanneer je via wifi verbinding probeert te maken.

• Plaats de router niet op de vloer. Als de router boven op een boekenplank of bureau staat, heb je een betere ontvangst dan wanneer de router achter of onder meubels staat.

Sluit je apparaat rechtstreeks aan op je modem

Maak je verbinding via een draadloze router die is aangesloten op je modem en kun je nog steeds geen verbinding maken nadat je je netwerk opnieuw hebt opgestart, probeer dan je router te omzeilen. Zodoende kun je bepalen wat het probleem is door problemen met je router of draadloze verbinding uit te sluiten als mogelijke oorzaak.

1. Schakel het apparaat uit.

2. Sluit het apparaat rechtstreeks op je modem aan via een Ethernet-kabel.

3. Trek de stekker van het modem uit het stopcontact en wacht minstens 30 seconden. Sluit het modem weer aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen.

4. Schakel het apparaat in en probeer opnieuw een titel te streamen.

Als je na deze stap weer titels kunt streamen:

• Als je de router hebt omzeild en rechtstreeks met Netflix verbinding hebt gemaakt via het modem, wordt het probleem waarschijnlijk veroorzaakt door de router.

• Door de router te omzeilen, kun je nu streamen, maar deze configuratie is geen ideale oplossing. Je kunt beter contact opnemen met degene die het thuisnetwerk heeft ingesteld en vragen hoe je de routerinstellingen opnieuw moet instellen of configureren.

Als je nog altijd geen titels kunt streamen:

• Als je rechtstreeks bent verbonden met het modem en nog altijd geen titels van Netflix kunt streamen, kun je het beste bij de leverancier van het apparaat navragen of het modem en de internetservice werken zoals bedoeld.

Als je deze stap niet kunt voltooien:

• We adviseren je ten zeerste om zo mogelijk het apparaat rechtstreeks op je modem aan te sluiten. Hiermee sluit je volledig uit dat je draadloze router problemen met de netwerkverbinding veroorzaakt. Ga echter door met de onderstaande probleemoplossing als het niet mogelijk is om het apparaat rechtstreeks op je modem aan te sluiten.

Je standaardverbindingsinstellingen herstellen

Als je je streamingapparaat hebt gewijzigd voor aangepaste verbindingsinstellingen, herstel dan de standaardinstellingen van je internetprovider en probeer Netflix opnieuw. Aangepaste verbindingsinstellingen zijn bijvoorbeeld:

• Als je verbinding maakt met een Virtual Private Network of proxyservice, schakel deze dan uit en maak rechtstreeks verbinding met je thuisinternet.

• Stel je streamingapparaat zo in dat DNS automatisch wordt opgehaald als je het apparaat hebt gewijzigd in een aangepaste DNS-instelling.

Als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van deze verbindingsinstellingen, kun je contact opnemen met de apparaatfabrikant.

Wat moet ik nu doen?

Als je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd maar nog steeds geen verbinding met Netflix kunt maken, kun je het beste contact opnemen met je internetprovider. Deze kan je helpen problemen met de netwerkverbinding op te lossen door te bepalen of je router correct is ingesteld voor communicatie met de overige apparaten in je thuisnetwerk.

Smart-tv

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Mogelijk heb je het onjuiste e-mailadres of wachtwoord ingevoerd of je e-mailadres of wachtwoord verkeerd getypt. Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je je opnieuw probeert aan te melden. Mogelijk moet je met je afstandsbediening terug naar het scherm waarop je je e-mailadres invoert. Hier kun je deze gegevens dan controleren of bijwerken. Kun je je nog steeds niet aanmelden? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten (Forgot password) te klikken en tekstbericht (sms) te selecteren.

Als je Laat alle apparaten opnieuw aanmelden met een nieuw wachtwoord (Require all devices to sign in again with new password) selecteert tijdens het resetproces, kan het tot acht uur duren voordat alle apparaten zijn aangemeld bij je account.

Kun je je nog steeds niet aanmelden nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Netflix resetten

1. Selecteer in het foutscherm in de Netflix-app Meer informatie (More Info) of Meer details (More Details) en ga door naar stap 2. Ga hieronder verder als je Meer informatie (More Info) of Meer details (More Details) niet ziet.

• Ga omhoog en selecteer Instellingen (Settings) of het tandwielpictogram en ga door naar stap 2. Ga hieronder verder als je Instellingen (Settings) of het tandwielpictogram niet ziet.

• Geef het deactiveringsscherm weer door de volgende reeks in te voeren met de pijlknoppen op de afstandsbediening van het apparaat:

• Omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog

2. Selecteer Herstel (Reset).

• Als je Resetten (Reset) niet ziet, selecteer je Afmelden (Sign Out) of Deactiveren (Deactivate).

3. Meld je weer aan nadat je bent afgemeld en probeer Netflix opnieuw.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Druk op de aan-uitknop terwijl de stekker nog uit het stopcontact is om het apparaat te ontladen.

• Als je geen toegang hebt tot de aan-uitknop, of als je apparaat er geen heeft, laat je de stekker van je apparaat ten minste drie minuten uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Zet het apparaat aan.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Start je thuisnetwerk opnieuw op

Trek voor deze stap de stekker van je smart-tv en alle apparaten in het thuisnetwerk uit het stopcontact en sluit de apparaten na 30 seconden weer één voor één aan.

1. Schakel je smart-tv uit of trek de stekker uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van het modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router (als je een aparte router hebt).

4. Schakel je smart-tv weer in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Je wifi-signaal verbeteren

Als je via wifi verbinding maakt en de bovenstaande stappen niets oplossen, volg dan deze suggesties om je draadloze verbinding te verbeteren:

• Verplaats de router naar een nieuwe locatie om de signaalsterkte te verbeteren. Meestal heb je overal in je huis een betere ontvangst als je de router op een centraal punt plaatst.

• Verplaats draadloze apparaten zoals draadloze telefoons of magnetrons bij je router vandaan. Draadloze interferentie van deze apparaten kan problemen veroorzaken wanneer je via wifi verbinding probeert te maken.

• Plaats de router niet op de vloer. Als de router boven op een boekenplank of bureau staat, heb je een betere ontvangst dan wanneer de router achter of onder meubels staat.

Je smart-tv rechtstreeks aansluiten op je modem

Maak je verbinding via een draadloze router die is aangesloten op je modem en kun je nog steeds geen verbinding maken nadat je je netwerk opnieuw hebt opgestart, probeer dan je router te omzeilen. Zodoende kun je bepalen wat het probleem is door problemen met je router of draadloze verbinding uit te sluiten als mogelijke oorzaak.

1. Schakel je smart-tv uit of trek de stekker uit het stopcontact.

2. Sluit de smart-tv rechtstreeks op het modem aan via een Ethernet-kabel.

3. Trek de stekker van het modem uit het stopcontact en wacht minstens 30 seconden. Sluit het modem weer aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen.

4. Schakel de smart-tv in en probeer Netflix opnieuw.

Als je na deze stap weer titels kunt streamen:

• Als je de router hebt omzeild en rechtstreeks met Netflix verbinding hebt gemaakt via het modem, wordt het probleem waarschijnlijk veroorzaakt door de router.

• Door de router te omzeilen, kun je nu streamen, maar deze configuratie is geen ideale oplossing. Je kunt beter contact opnemen met degene die het thuisnetwerk heeft ingesteld en vragen hoe je de routerinstellingen opnieuw moet instellen of configureren.

Als je nog steeds geen titels kunt kijken:

• Als je rechtstreeks bent verbonden met het modem en nog altijd geen titels van Netflix kunt kijken, kun je het beste bij de leverancier van het apparaat navragen of het modem en de internetservice werken zoals bedoeld.

Als je deze stap niet kunt voltooien:

• We adviseren je ten zeerste om zo mogelijk de smart-tv rechtstreeks op het modem aan te sluiten. Hiermee sluit je volledig uit dat de draadloze router problemen met de netwerkverbinding veroorzaakt. Ga echter door met de onderstaande probleemoplossing als het niet mogelijk is om het apparaat rechtstreeks op je modem aan te sluiten.

Je standaardverbindingsinstellingen herstellen

Als je je streamingapparaat hebt gewijzigd voor aangepaste verbindingsinstellingen, herstel dan de standaardinstellingen van je internetprovider en probeer Netflix opnieuw. Aangepaste verbindingsinstellingen zijn bijvoorbeeld:

• Als je verbinding maakt met een Virtual Private Network of proxyservice, schakel deze dan uit en maak rechtstreeks verbinding met je thuisinternet.

• Stel je streamingapparaat zo in dat DNS automatisch wordt opgehaald als je het apparaat hebt gewijzigd in een aangepaste DNS-instelling.

Als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van deze verbindingsinstellingen, kun je contact opnemen met de apparaatfabrikant.

Wat moet ik nu doen?

Als je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd maar nog steeds geen verbinding met Netflix kunt maken, kun je het beste contact opnemen met je internetprovider. Deze kan je helpen problemen met de netwerkverbinding op te lossen door te bepalen of je router correct is ingesteld voor communicatie met de overige apparaten in je thuisnetwerk.

Windows- of Mac-computer

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Mogelijk heb je het onjuiste e-mailadres of wachtwoord ingevoerd of je e-mailadres of wachtwoord verkeerd getypt. Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je je opnieuw probeert aan te melden. Kun je je nog steeds niet aanmelden? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Het Netflix-cookie wissen in je webbrowser

1. Ga naar netflix.com/clearcookies om het Netflix-cookie te wissen. Hiermee word je afgemeld bij de Netflix-website.

2. Selecteer Aanmelden (Sign In) en voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten (Forgot password) te klikken en tekstbericht (sms) te selecteren.

Als je Laat alle apparaten opnieuw aanmelden met een nieuw wachtwoord (Require all devices to sign in again with new password) selecteert tijdens het resetproces, kan het tot acht uur duren voordat alle apparaten zijn aangemeld bij je account.

Kun je je nog steeds niet aanmelden nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Schakel cookies in de webbrowser in

Stappen voor Windows

Chrome
  1. Selecteer rechtsboven in de browserwerkbalk het menupictogram Chrome-menupictogram.

2. Selecteer Instellingen (Settings).

3. Scrol omlaag en selecteer Geavanceerde instellingen weergeven (Show advanced settings).

4. Selecteer onder Privacy Instellingen voor inhoud (Content settings).

5. Selecteer onder Cookies Toestaan dat lokale gegevens worden ingesteld (aanbevolen) (Allow local data to be set (recommended)).

6. Scrol omlaag, klik op Gereed (Done) en sluit het tabblad Instellingen (Settings).

7. Probeer Netflix opnieuw.

Edge
  1. Selecteer ... in de rechterbovenhoek van de browser.

2. Selecteer Instellingen (Settings).

3. Selecteer onder Geavanceerde instellingen, (Advanced settings) de optie Geavanceerde instellingen weergeven (View advanced settings).

4. Zorg ervoor dat onder Cookies de optie Cookies niet blokkeren (Don't block cookies) is geselecteerd.

5. Klik ergens op het scherm om het menu te sluiten.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Firefox

1. Selecteer rechtsboven het menupictogram.

2. Selecteer Opties (Options).

3. Selecteer Privacy in het menu links.

4. Onder Geschiedenis (History) ga je naar het uitklapmenu Firefox zal: (Firefox will) en selecteer je Geschiedenis onthouden (Remember history).

5. Sluit het tabblad en probeer Netflix opnieuw.

Internet Explorer
  1. Selecteer in het menu Extra (Tools) Internetopties (Internet Options).

2. Selecteer Privacy.

3. Selecteer Geavanceerd (Advanced).

4. Schakel het selectievakje Automatische cookieverwerking opheffen (Override automatic cookie handling) in.

5. Selecteer onder Directe cookies (First-party Cookies) Accepteren (Accept).

6. Selecteer in het venster Geavanceerde privacyinstellingen (Advanced Privacy Settings) OK.

7. Selecteer in het venster Internetopties (Internet Options) OK.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Opera
  1. Selecteer Menu in de linkerbovenhoek van je browser.

2. Selecteer Instellingen (Settings).

3. Scrol omlaag naar Cookies.

4. Selecteer de optie Toestaan dat lokaal gegevens worden ingesteld (aanbevolen) (Allow local data to be set (recommended)).

5. Sluit het tabblad Instellingen om de nieuwe instellingen op te slaan.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Stappen voor Mac

Chrome
  1. Selecteer rechtsboven in de browserwerkbalk het menupictogram Chrome-menupictogram.

2. Selecteer Instellingen (Settings).

3. Scrol omlaag en selecteer Geavanceerde instellingen weergeven (Show advanced settings).

4. Selecteer onder Privacy Instellingen voor inhoud (Content settings).

5. Selecteer onder Cookies Toestaan dat lokale gegevens worden ingesteld (aanbevolen) (Allow local data to be set (recommended)).

6. Scrol omlaag, klik op Gereed (Done) en sluit het tabblad Instellingen (Settings).

7. Probeer Netflix opnieuw.

Firefox

1. Ga naar het Firefox-menu en selecteer Voorkeuren (Preferences).

2. Selecteer Privacy.

3. Selecteer onder Firefox zal: (Firefox will:) de optie Geschiedenis onthouden (Remember History).

4. Sluit Voorkeuren (Preferences) om de nieuwe privacyinstelling op te slaan.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Opera

1. Ga naar het Opera-menu en selecteer Voorkeuren (Preferences).

2. Scrol omlaag naar Cookies.

3. Controleer of de optie Toestaan dat lokaal gegevens worden ingesteld (Allow local data to be set (recommended)) is geselecteerd.

4. Sluit het tabblad Voorkeuren (Preferences) om de nieuwe instellingen op te slaan.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Safari

1. In het menu van Safari selecteer je Voorkeuren (Preferences).

2. Selecteer Privacy.

3. Selecteer onder Cookies en websitegegevens (Cookies and website data) de optie Toestaan van websites die ik bezoek (Allow from websites I visit).

4. Sluit Voorkeuren (Preferences) om de nieuwe privacyinstelling op te slaan.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Je browser updaten

Update je browser naar de meest recente versie of gebruik een andere webbrowser. Ondersteunde webbrowsers zijn onder andere: Mozilla Firefox, Google Chrome en Opera.

Heb je Net Nanny geïnstalleerd?

De filtersoftware Net Nanny kan problemen veroorzaken met de speler die Netflix nodig heeft om series en films af te spelen.

• Schakel Net Nanny uit en probeer je serie of film opnieuw af te spelen.

Xbox 360

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Mogelijk heb je het onjuiste e-mailadres of wachtwoord ingevoerd of je e-mailadres of wachtwoord verkeerd getypt. Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je je opnieuw probeert aan te melden. Mogelijk moet je met je afstandsbediening terug naar het scherm waarop je je e-mailadres invoert. Hier kun je deze gegevens dan controleren of bijwerken. Kun je je nog steeds niet aanmelden? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten (Forgot password) te klikken en tekstbericht (sms) te selecteren.

Als je Laat alle apparaten opnieuw aanmelden met een nieuw wachtwoord (Require all devices to sign in again with new password) selecteert tijdens het resetproces, kan het tot acht uur duren voordat alle apparaten zijn aangemeld bij je account.

Kun je je nog steeds niet aanmelden nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Wat moet ik nu doen?

Als je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd maar je nog steeds niet kunt aanmelden bij je account, neem dan contact met ons op voor verdere hulp.

Xbox One

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Mogelijk heb je het onjuiste e-mailadres of wachtwoord ingevoerd of je e-mailadres of wachtwoord verkeerd getypt. Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je je opnieuw probeert aan te melden. Mogelijk moet je met je afstandsbediening terug naar het scherm waarop je je e-mailadres invoert. Hier kun je deze gegevens dan controleren of bijwerken. Kun je je nog steeds niet aanmelden? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten (Forgot password) te klikken en tekstbericht (sms) te selecteren.

Als je Laat alle apparaten opnieuw aanmelden met een nieuw wachtwoord (Require all devices to sign in again with new password) selecteert tijdens het resetproces, kan het tot acht uur duren voordat alle apparaten zijn aangemeld bij je account.

Kun je je nog steeds niet aanmelden nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Wat moet ik nu doen?

Als je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd maar je nog steeds niet kunt aanmelden bij je account, neem dan contact met ons op voor verdere hulp.