Kan niet inloggen bij Netflix

Als je je e-mailadres en wachtwoord voor inloggen bij Netflix bent vergeten of hiertoe geen toegang hebt, kun je je wachtwoord resetten.

Volg de onderstaande instructies als je het e-mailadres en wachtwoord van je Netflix-account weet en niet kunt inloggen.

Kan niet inloggen op apparaten

Als je deze fout ziet terwijl je probeert in te loggen met een bestaand account:

We kunnen geen account met dit e-mailadres vinden. Probeer het opnieuw of maak een nieuw account.

Volg deze stappen:

1. Ga naar netflix.com/loginhelp.

2. Selecteer Ik weet mijn e-mailadres of telefoonnummer niet meer en vul het formulier in.

• Als je deze optie niet ziet, is accountherstel via factureringsgegevens niet beschikbaar in jouw regio.

3. Selecteer Account zoeken.

Als je wordt gefactureerd via een ander bedrijf of Netflix krijgt als onderdeel van een pakket, zoek dan de naam van de serviceprovider in het Helpcentrum. Selecteer het artikel over facturering en ga naar het gedeelte 'Ik kan niet inloggen bij Netflix'.

Kan niet inloggen bij een bepaald apparaat

Blu-rayspeler

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je opnieuw probeert in te loggen. Als je je afstandsbediening gebruikt om in te loggen, ga je terug naar het scherm waar je het e-mailadres invoert. Hier kun je deze gegevens dan controleren of bijwerken. Kun je nog steeds niet inloggen? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten te klikken en de optie voor tekstberichten (sms) te selecteren.

Kun je nog steeds niet inloggen nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Inloggen met netflix.com/tv8

Als je hebt gekozen voor de optie Inloggen vanaf web gebruik je een ander apparaat om in te loggen en op je tv te kijken in plaats van je afstandsbediening.

1. Ga op je computer of mobiele apparaat naar netflix.com/tv8.

2. Voer de code in die je op je tv ziet.

• Controleer of de ingevoerde code gelijk is aan die op je tv onder Stap 2: Inlogcode invoeren.

3. Voer desgevraagd je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

4. Netflix kijken op je tv.

De QR-code gebruiken

1. Richt de camera van je telefoon of tablet op de QR-code op het tv-scherm.

2. Tik op de banner om netflix.com/tv8 te openen op je mobiele browser.

3. Voer de code die je op je tv ziet in op je mobiele browser.

• Controleer of de ingevoerde code gelijk is aan die op je tv onder Stap 2: Inlogcode invoeren.

4. Voer desgevraagd je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

5. Netflix kijken op je tv.

Netflix resetten

1. Ga naar het uitlogscherm:

• Selecteer Meer informatie of Meer details als je nog steeds het foutscherm ziet.

• Selecteer op de homepagina van Netflix de optie Instellingen of het pictogram Instellingen .

• Druk in elk ander scherm achtereenvolgens op de volgende knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer in het uitlogscherm de optie Resetten.

• Zie je Resetten niet? Selecteer dan Uitloggen of Deactiveren.

3. Log weer in nadat je bent uitgelogd en probeer Netflix opnieuw.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Druk op de aan-uitknop terwijl de stekker nog uit het stopcontact is om het apparaat te ontladen.

• Als je geen toegang hebt tot de aan/uit-knop of als je apparaat er geen heeft, laat de stekker van je apparaat dan minstens drie minuten uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Zet het apparaat aan.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel de blu-rayspeler uit of haal de stekker uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel de blu-rayspeler in en probeer Netflix opnieuw.

Je wifi-signaal verbeteren

Als je via wifi verbinding maakt en de bovenstaande stappen niets oplossen, volg dan deze suggesties:

• Verplaats de router om de signaalsterkte te verbeteren. De ontvangst is het best als je de router op een centraal punt plaatst.

• Zet draadloze apparaten, zoals draadloze telefoons en magnetrons, verder weg van je router.

• Plaats de router niet op de vloer. Als de router op een boekenplank of bureau staat, is de ontvangst beter dan wanneer de router achter of onder meubels staat.

Sluit je blu-rayspeler rechtstreeks aan op je modem

1. Schakel je blu-rayspeler uit.

2. Sluit de blu-rayspeler rechtstreeks op het modem aan via een ethernetkabel.

3. Trek de stekker van het modem uit het stopcontact en wacht minstens 30 seconden. Sluit het modem weer aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen.

4. Schakel de blu-rayspeler in en probeer Netflix opnieuw.

Als deze stap werkt:

• Als je de router hebt omzeild en rechtstreeks met Netflix verbinding hebt gemaakt via het modem, wordt het probleem waarschijnlijk veroorzaakt door de router.

• Neem contact op met degene die je thuisnetwerk heeft opgezet voor hulp bij het resetten of opnieuw configureren van de routerinstellingen.

Als deze stap niet werkt:

• Als je rechtstreeks bent verbonden met het modem maar nog altijd geen titels van Netflix kunt kijken, kun je het best bij de leverancier van je apparaat navragen of het modem en de internetservice naar behoren werken.

Als je deze stap niet kunt voltooien:

• Ga verder met de onderstaande stappen als je je apparaat niet rechtstreeks kunt verbinden met het modem.

Je standaardverbindingsinstellingen herstellen

• Als je aangepaste instellingen gebruikt op je streamingapparaat, herstel dan de standaardinstellingen van je internetprovider en probeer Netflix opnieuw.

• Als je verbinding maakt met een VPN (Virtual Private Network) of proxyservice, schakel deze dan uit en maak rechtstreeks verbinding met je thuisinternet.

• Als je een aangepaste DNS-instelling op je apparaat gebruikt, stel je apparaat dan zo in dat DNS automatisch wordt opgehaald.

Neem contact op met de apparaatfabrikant als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van de verbindingsinstellingen.

Verdere stappen

Als je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd maar nog steeds geen verbinding met Netflix kunt maken, neem dan contact op met je internetprovider. Deze kan je helpen bepalen of je router correct is ingesteld.

Alle overige apparaten

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Computers

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je opnieuw probeert in te loggen. Kun je nog steeds niet inloggen? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

De Netflix-cookie wissen

1. Ga naar netflix.com/clearcookies. Hiermee word je uitgelogd bij je account.

2. Selecteer Inloggen en voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten te klikken en de optie voor tekstberichten (sms) te selecteren.

Kun je nog steeds niet inloggen nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Schakel cookies in de webbrowser in

Stappen voor Windows

Chrome
  1. Selecteer rechtsboven in de browser de optie Menu Chrome-menupictogramen vervolgens Instellingen.

2. Selecteer in het linkermenu Privacy en beveiliging .

3. Selecteer Cookies en andere gegevens van sites.

4. Controleer of de instelling Cookies en sitegegevens wissen wanneer je Chrome sluit is uitgeschakeld.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Edge
  1. Selecteer ... in de rechterbovenhoek van de browser.

2. Selecteer Instellingen (Settings).

3. Selecteer onder Geavanceerde instellingen, (Advanced settings) de optie Geavanceerde instellingen weergeven (View advanced settings).

4. Zorg ervoor dat onder Cookies de optie Cookies niet blokkeren (Don't block cookies) is geselecteerd.

5. Klik ergens op het scherm om het menu te sluiten.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Firefox

1. Selecteer rechtsboven het menupictogram.

2. Selecteer Opties (Options).

3. Selecteer Privacy in het menu links.

4. Onder Geschiedenis (History) ga je naar het uitklapmenu Firefox zal: (Firefox will) en selecteer je Geschiedenis onthouden (Remember history).

5. Sluit het tabblad en probeer Netflix opnieuw.

Internet Explorer
  1. Selecteer in het menu Extra (Tools) Internetopties (Internet Options).

2. Selecteer Privacy.

3. Selecteer Geavanceerd (Advanced).

4. Schakel het selectievakje Automatische cookieverwerking opheffen (Override automatic cookie handling) in.

5. Selecteer onder Directe cookies (First-party Cookies) Accepteren (Accept).

6. Selecteer in het venster Geavanceerde privacyinstellingen (Advanced Privacy Settings) OK.

7. Selecteer in het venster Internetopties (Internet Options) OK.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Opera
  1. Selecteer Menu in de linkerbovenhoek van je browser.

2. Selecteer Instellingen (Settings).

3. Scrol omlaag naar Cookies.

4. Selecteer de optie Toestaan dat lokaal gegevens worden ingesteld (aanbevolen) (Allow local data to be set (recommended)).

5. Sluit het tabblad Instellingen om de nieuwe instellingen op te slaan.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Stappen voor Mac

Chrome
  1. Selecteer rechtsboven in de browser de optie Menu Chrome-menupictogramen vervolgens Instellingen.

2. Selecteer in het linkermenu Privacy en beveiliging .

3. Selecteer Cookies en andere gegevens van sites.

4. Controleer of de instelling Cookies en sitegegevens wissen wanneer je Chrome sluit is uitgeschakeld.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Firefox

1. Ga naar het Firefox-menu en selecteer Voorkeuren (Preferences).

2. Selecteer Privacy.

3. Selecteer onder Firefox zal: (Firefox will:) de optie Geschiedenis onthouden (Remember History).

4. Sluit Voorkeuren (Preferences) om de nieuwe privacyinstelling op te slaan.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Opera

1. Ga naar het Opera-menu en selecteer Voorkeuren (Preferences).

2. Scrol omlaag naar Cookies.

3. Controleer of de optie Toestaan dat lokaal gegevens worden ingesteld (Allow local data to be set (recommended)) is geselecteerd.

4. Sluit het tabblad Voorkeuren (Preferences) om de nieuwe instellingen op te slaan.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Safari

1. In het menu van Safari selecteer je Voorkeuren (Preferences).

2. Selecteer Privacy.

3. Selecteer onder Cookies en websitegegevens (Cookies and website data) de optie Toestaan van websites die ik bezoek (Allow from websites I visit).

4. Sluit Voorkeuren (Preferences) om de nieuwe privacyinstelling op te slaan.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Je browser updaten

Werk de browser bij naar de meest recente versie of gebruik een andere browser.

Als je Net Nanny gebruikt

De filtersoftware Net Nanny kan problemen veroorzaken met de speler die Netflix nodig heeft om series en films af te spelen. Schakel Net Nanny uit en probeer je serie of film opnieuw af te spelen.

Videogameconsole

Nintendo Wii U

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je opnieuw probeert in te loggen. Als je je afstandsbediening gebruikt om in te loggen, ga je terug naar het scherm waar je het e-mailadres invoert. Hier kun je deze gegevens dan controleren of bijwerken. Kun je nog steeds niet inloggen? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten te klikken en de optie voor tekstberichten (sms) te selecteren.

Kun je nog steeds niet inloggen nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Inloggen met netflix.com/tv8

Als je hebt gekozen voor de optie Inloggen vanaf web gebruik je een ander apparaat om in te loggen en op je tv te kijken in plaats van je afstandsbediening.

1. Ga op je computer of mobiele apparaat naar netflix.com/tv8.

2. Voer de code in die je op je tv ziet.

• Controleer of de ingevoerde code gelijk is aan die op je tv onder Stap 2: Inlogcode invoeren.

3. Voer desgevraagd je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

4. Netflix kijken op je tv.

De QR-code gebruiken

1. Richt de camera van je telefoon of tablet op de QR-code op het tv-scherm.

2. Tik op de banner om netflix.com/tv8 te openen op je mobiele browser.

3. Voer de code die je op je tv ziet in op je mobiele browser.

• Controleer of de ingevoerde code gelijk is aan die op je tv onder Stap 2: Inlogcode invoeren.

4. Voer desgevraagd je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

5. Netflix kijken op je tv.

Wat moet ik nu doen?

Als je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd maar nog steeds niet kunt inloggen bij je account, neem dan contact met ons op voor verdere hulp.

PlayStation 3

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je opnieuw probeert in te loggen. Als je je afstandsbediening gebruikt om in te loggen, ga je terug naar het scherm waar je het e-mailadres invoert. Hier kun je deze gegevens dan controleren of bijwerken. Kun je nog steeds niet inloggen? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten te klikken en de optie voor tekstberichten (sms) te selecteren.

Kun je nog steeds niet inloggen nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Inloggen met netflix.com/tv8

Als je hebt gekozen voor de optie Inloggen vanaf web gebruik je een ander apparaat om in te loggen en op je tv te kijken in plaats van je afstandsbediening.

1. Ga op je computer of mobiele apparaat naar netflix.com/tv8.

2. Voer de code in die je op je tv ziet.

• Controleer of de ingevoerde code gelijk is aan die op je tv onder Stap 2: Inlogcode invoeren.

3. Voer desgevraagd je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

4. Netflix kijken op je tv.

De QR-code gebruiken

1. Richt de camera van je telefoon of tablet op de QR-code op het tv-scherm.

2. Tik op de banner om netflix.com/tv8 te openen op je mobiele browser.

3. Voer de code die je op je tv ziet in op je mobiele browser.

• Controleer of de ingevoerde code gelijk is aan die op je tv onder Stap 2: Inlogcode invoeren.

4. Voer desgevraagd je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

5. Netflix kijken op je tv.

Inloggen bij PlayStation Network

Als je wordt gevraagd om een inlog-ID, moet je inloggen bij het PlayStation Network voordat je kunt inloggen bij Netflix.

Neem contact op met PlayStation voor hulp als je je inloggegevens van PlayStation Network bent vergeten.

PlayStation 4

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je opnieuw probeert in te loggen. Als je je afstandsbediening gebruikt om in te loggen, ga je terug naar het scherm waar je het e-mailadres invoert. Hier kun je deze gegevens dan controleren of bijwerken. Kun je nog steeds niet inloggen? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten te klikken en de optie voor tekstberichten (sms) te selecteren.

Kun je nog steeds niet inloggen nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Inloggen met netflix.com/tv8

Als je hebt gekozen voor de optie Inloggen vanaf web gebruik je een ander apparaat om in te loggen en op je tv te kijken in plaats van je afstandsbediening.

1. Ga op je computer of mobiele apparaat naar netflix.com/tv8.

2. Voer de code in die je op je tv ziet.

• Controleer of de ingevoerde code gelijk is aan die op je tv onder Stap 2: Inlogcode invoeren.

3. Voer desgevraagd je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

4. Netflix kijken op je tv.

De QR-code gebruiken

1. Richt de camera van je telefoon of tablet op de QR-code op het tv-scherm.

2. Tik op de banner om netflix.com/tv8 te openen op je mobiele browser.

3. Voer de code die je op je tv ziet in op je mobiele browser.

• Controleer of de ingevoerde code gelijk is aan die op je tv onder Stap 2: Inlogcode invoeren.

4. Voer desgevraagd je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

5. Netflix kijken op je tv.

Wat moet ik nu doen?

Als je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd maar nog steeds niet kunt inloggen bij je account, neem dan contact met ons op voor verdere hulp.

Xbox One

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je opnieuw probeert in te loggen. Als je je afstandsbediening gebruikt om in te loggen, ga je terug naar het scherm waar je het e-mailadres invoert. Hier kun je deze gegevens dan controleren of bijwerken. Kun je nog steeds niet inloggen? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten te klikken en de optie voor tekstberichten (sms) te selecteren.

Kun je nog steeds niet inloggen nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Inloggen met netflix.com/tv8

Als je hebt gekozen voor de optie Inloggen vanaf web gebruik je een ander apparaat om in te loggen en op je tv te kijken in plaats van je afstandsbediening.

1. Ga op je computer of mobiele apparaat naar netflix.com/tv8.

2. Voer de code in die je op je tv ziet.

• Controleer of de ingevoerde code gelijk is aan die op je tv onder Stap 2: Inlogcode invoeren.

3. Voer desgevraagd je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

4. Netflix kijken op je tv.

De QR-code gebruiken

1. Richt de camera van je telefoon of tablet op de QR-code op het tv-scherm.

2. Tik op de banner om netflix.com/tv8 te openen op je mobiele browser.

3. Voer de code die je op je tv ziet in op je mobiele browser.

• Controleer of de ingevoerde code gelijk is aan die op je tv onder Stap 2: Inlogcode invoeren.

4. Voer desgevraagd je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

5. Netflix kijken op je tv.

Wat moet ik nu doen?

Als je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd maar nog steeds niet kunt inloggen bij je account, neem dan contact met ons op voor verdere hulp.

Xbox 360

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je opnieuw probeert in te loggen. Als je je afstandsbediening gebruikt om in te loggen, ga je terug naar het scherm waar je het e-mailadres invoert. Hier kun je deze gegevens dan controleren of bijwerken. Kun je nog steeds niet inloggen? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten te klikken en de optie voor tekstberichten (sms) te selecteren.

Kun je nog steeds niet inloggen nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Inloggen met netflix.com/tv8

Als je hebt gekozen voor de optie Inloggen vanaf web gebruik je een ander apparaat om in te loggen en op je tv te kijken in plaats van je afstandsbediening.

1. Ga op je computer of mobiele apparaat naar netflix.com/tv8.

2. Voer de code in die je op je tv ziet.

• Controleer of de ingevoerde code gelijk is aan die op je tv onder Stap 2: Inlogcode invoeren.

3. Voer desgevraagd je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

4. Netflix kijken op je tv.

De QR-code gebruiken

1. Richt de camera van je telefoon of tablet op de QR-code op het tv-scherm.

2. Tik op de banner om netflix.com/tv8 te openen op je mobiele browser.

3. Voer de code die je op je tv ziet in op je mobiele browser.

• Controleer of de ingevoerde code gelijk is aan die op je tv onder Stap 2: Inlogcode invoeren.

4. Voer desgevraagd je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

5. Netflix kijken op je tv.

Wat moet ik nu doen?

Als je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd maar nog steeds niet kunt inloggen bij je account, neem dan contact met ons op voor verdere hulp.

Xbox Series X/S

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je opnieuw probeert in te loggen. Als je je afstandsbediening gebruikt om in te loggen, ga je terug naar het scherm waar je het e-mailadres invoert. Hier kun je deze gegevens dan controleren of bijwerken. Kun je nog steeds niet inloggen? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten te klikken en de optie voor tekstberichten (sms) te selecteren.

Kun je nog steeds niet inloggen nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Inloggen met netflix.com/tv8

Als je hebt gekozen voor de optie Inloggen vanaf web gebruik je een ander apparaat om in te loggen en op je tv te kijken in plaats van je afstandsbediening.

1. Ga op je computer of mobiele apparaat naar netflix.com/tv8.

2. Voer de code in die je op je tv ziet.

• Controleer of de ingevoerde code gelijk is aan die op je tv onder Stap 2: Inlogcode invoeren.

3. Voer desgevraagd je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

4. Netflix kijken op je tv.

De QR-code gebruiken

1. Richt de camera van je telefoon of tablet op de QR-code op het tv-scherm.

2. Tik op de banner om netflix.com/tv8 te openen op je mobiele browser.

3. Voer de code die je op je tv ziet in op je mobiele browser.

• Controleer of de ingevoerde code gelijk is aan die op je tv onder Stap 2: Inlogcode invoeren.

4. Voer desgevraagd je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

5. Netflix kijken op je tv.

Wat moet ik nu doen?

Als je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd maar nog steeds niet kunt inloggen bij je account, neem dan contact met ons op voor verdere hulp.

Mobiele telefoon of tablet

Android-telefoon of -tablet

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Controleer of het e-mailadres en wachtwoord juist zijn voordat je opnieuw probeert in te loggen. Mogelijk moet je opnieuw proberen selecteren om deze informatie te verifiëren of bij te werken. Kun je nog steeds niet inloggen? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Gebruik je mobiele browser om in te loggen bij de Netflix-website

Als je bij de Netflix-website kunt inloggen via je browser:

1. Controleer of je de registratieprocedure hebt voltooid.

2. Open de Netflix-app en probeer opnieuw in te loggen.

Als je niet bij de Netflix-website kunt inloggen via je browser:

1. Controleer of het ingevoerde e-mailadres juist is.
    Zo niet, voer het adres dan nogmaals in en probeer opnieuw in te loggen.

2. Ga naar netflix.com/clearcookies, open de Netflix-app en probeer opnieuw in te loggen.

3. Ga hieronder verder met de probleemoplossing als je nog niet kunt inloggen.

Google Smart Lock uitschakelen voor Netflix

Als je de functie Smart Lock van Google gebruikt om wachtwoorden op te slaan naar je Google-account, moet je mogelijk Smart Lock uitschakelen voor de Netflix-app. Lees dit ondersteuningsartikel van Google als je niet weet hoe je dit moet doen.

Gegevens in de Netflix-app wissen

Opmerking:
Als je de app-gegevens wist, worden alle gedownloade series en films op het apparaat ook verwijderd.
  1. Ga in het startscherm van je apparaat naar Instellingen.

2. Selecteer Algemeen (General).

• Ga door met de volgende stap als je Algemeen (General) niet ziet staan.

3. Selecteer Apps of Toepassingen (Applications).

4. Selecteer Applicaties beheren (Manage Applications), Applicatiebeheer (Application Manager) of Alle apps beheren (Manage All Apps).

• Ga door met de volgende stap als je deze keuzes niet ziet staan.

5. Scrol omlaag en selecteer Netflix.

• Als je Netflix niet ziet, controleer dan het tabblad Gedownload (Downloaded).

6. Selecteer Opslag (Storage).

• Ga door met de volgende stap als je Opslag (Storage) niet ziet staan.

7. Selecteer Gegevens wissen (Clear Data) of Opslag wissen (Clear Storage) en dan OK.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten te klikken en de optie voor tekstberichten (sms) te selecteren.

Kun je nog steeds niet inloggen nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Een andere internetverbinding proberen

Probeer zo mogelijk je telefoon of tablet te verbinden met een ander netwerk. Bijvoorbeeld:

• Probeer verbinding te maken met een ander wifinetwerk binnen het bereik van je apparaat.

• Probeer verbinding te maken bij iemand anders thuis.

Als je Netflix kunt kijken via een andere internetverbinding, vraag degene die het thuisnetwerk heeft ingesteld dan om hulp om te controleren of het juist is geconfigureerd.

Verdere stappen

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

iPhone, iPad of iPod touch

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Controleer of het e-mailadres en wachtwoord juist zijn voordat je opnieuw probeert in te loggen. Mogelijk moet je opnieuw proberen selecteren om deze informatie te verifiëren of bij te werken. Kun je nog steeds niet inloggen? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Opgeslagen wachtwoorden verwijderen uit iCloud-sleutelhanger

Als je de functie Sleutelhanger van iCloud gebruikt om wachtwoorden op te slaan naar je Apple-account, moet je mogelijk ook je Netflix-inloggegevens uit Sleutelhanger verwijderen. Neem contact op met Apple Support als je niet weet hoe je dit moet doen.

Start je iPhone, iPad of iPod touch opnieuw op

1. Houd de knop aan de zijkant en een van de volumeknoppen tegelijkertijd ingedrukt totdat de schuifbalken verschijnen. Sleep de bovenste schuifbalk en schakel je apparaat volledig uit.

• Als de schuifbalken niet verschijnen, houd de knop voor de sluimerstand dan ingedrukt totdat de rode schuifbalk verschijnt. Sleep vervolgens de schuifbalk.

2. Druk na 10 seconden op de knop voor de sluimerstand.

3. Probeer Netflix opnieuw nadat het apparaat opnieuw is opgestart.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten te klikken en de optie voor tekstberichten (sms) te selecteren.

Kun je nog steeds niet inloggen nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Wat moet ik nu doen?

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Settopbox of streaming mediaspeler

Als je een foutmelding ziet die begint met ATV, zoek dan in het Netflix Helpcentrum naar de volledige foutcode om te kijken of er een artikel voor probleemoplossing is.

Bevestig je e-mailadres en wachtwoord

Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je opnieuw probeert in te loggen. Als je je afstandsbediening gebruikt om in te loggen, ga je terug naar het scherm waar je het e-mailadres invoert. Hier kun je deze gegevens dan controleren of bijwerken. Kun je nog steeds niet inloggen? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten te klikken en de optie voor tekstberichten (sms) te selecteren.

Kun je nog steeds niet inloggen nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Inloggen met netflix.com/tv8

Als je hebt gekozen voor de optie Inloggen vanaf web gebruik je een ander apparaat om in te loggen en op je tv te kijken in plaats van je afstandsbediening.

1. Ga op je computer of mobiele apparaat naar netflix.com/tv8.

2. Voer de code in die je op je tv ziet.

• Controleer of de ingevoerde code gelijk is aan die op je tv onder Stap 2: Inlogcode invoeren.

3. Voer desgevraagd je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

4. Netflix kijken op je tv.

De QR-code gebruiken

1. Richt de camera van je telefoon of tablet op de QR-code op het tv-scherm.

2. Tik op de banner om netflix.com/tv8 te openen op je mobiele browser.

3. Voer de code die je op je tv ziet in op je mobiele browser.

• Controleer of de ingevoerde code gelijk is aan die op je tv onder Stap 2: Inlogcode invoeren.

4. Voer desgevraagd je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

5. Netflix kijken op je tv.

Netflix resetten

1. Ga naar het uitlogscherm:

• Selecteer Meer informatie of Meer details als je nog steeds het foutscherm ziet.

• Selecteer op de homepagina van Netflix de optie Instellingen of het pictogram Instellingen .

• Druk in elk ander scherm achtereenvolgens op de volgende knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer in het uitlogscherm de optie Resetten.

• Zie je Resetten niet? Selecteer dan Uitloggen of Deactiveren.

3. Log weer in nadat je bent uitgelogd en probeer Netflix opnieuw.

Het apparaat opnieuw opstarten

Roku

Trek de stekker van het apparaat gedurende minimaal tien seconden uit het stopcontact.

1. Steek de stekker van je Roku weer in het stopcontact.

2. Druk op een willekeurige knop op de Roku-afstandsbediening om je Roku in te schakelen.

3. Wacht 1 minuut.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Andere settopboxen en streaming mediaplayers

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Druk op de aan-uitknop terwijl de stekker nog uit het stopcontact is om het apparaat te ontladen.

• Als je geen toegang hebt tot de aan/uit-knop of als je apparaat er geen heeft, laat de stekker van je apparaat dan minstens drie minuten uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Zet het apparaat aan.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit.

2. Haal de stekker van je modem en je router uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht tot er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen.

4. Sluit je router weer aan en wacht tot er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen.

5. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Je wifi-signaal verbeteren

Als je via wifi verbinding maakt en de bovenstaande stappen niets oplossen, volg dan deze suggesties:

• Verplaats de router om de signaalsterkte te verbeteren. De ontvangst is het best als je de router op een centraal punt plaatst.

• Zet draadloze apparaten, zoals draadloze telefoons en magnetrons, verder weg van je router.

• Plaats de router niet op de vloer. Als de router op een boekenplank of bureau staat, is de ontvangst beter dan wanneer de router achter of onder meubels staat.

Rechtstreeks verbinding maken met je modem

Maak je verbinding via een draadloze router die is aangesloten op je modem en kun je nog steeds geen verbinding maken nadat je je netwerk opnieuw hebt opgestart, probeer dan je router te omzeilen. Zodoende kun je bepalen wat het probleem is door problemen met je router of draadloze verbinding uit te sluiten als mogelijke oorzaak.

1. Schakel het apparaat uit.

2. Sluit het apparaat rechtstreeks op je modem aan via een Ethernet-kabel.

3. Trek de stekker van het modem uit het stopcontact en wacht minstens 30 seconden. Sluit het modem weer aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen.

4. Schakel het apparaat in en probeer opnieuw een titel te streamen.

Als je na deze stap weer titels kunt streamen:

• Als je de router hebt omzeild en rechtstreeks met Netflix verbinding hebt gemaakt via het modem, wordt het probleem waarschijnlijk veroorzaakt door de router.

• Door de router te omzeilen, kun je nu streamen, maar deze configuratie is geen ideale oplossing. Je kunt beter contact opnemen met degene die het thuisnetwerk heeft ingesteld en vragen hoe je de routerinstellingen opnieuw moet instellen of configureren.

Als je nog altijd geen titels kunt streamen:

• Als je rechtstreeks bent verbonden met het modem en nog altijd geen titels van Netflix kunt streamen, kun je het beste bij de leverancier van het apparaat navragen of het modem en de internetservice werken zoals bedoeld.

Als je deze stap niet kunt voltooien:

• We adviseren je ten zeerste om zo mogelijk het apparaat rechtstreeks op je modem aan te sluiten. Hiermee sluit je volledig uit dat je draadloze router problemen met de netwerkverbinding veroorzaakt. Ga echter door met de onderstaande probleemoplossing als het niet mogelijk is om het apparaat rechtstreeks op je modem aan te sluiten.

Standaardinstellingen herstellen

• Als je aangepaste instellingen gebruikt op je streamingapparaat, herstel dan de standaardinstellingen van je internetprovider en probeer Netflix opnieuw.

• Als je verbinding maakt met een VPN (Virtual Private Network) of proxyservice, schakel deze dan uit en maak rechtstreeks verbinding met je thuisinternet.

• Als je een aangepaste DNS-instelling op je apparaat gebruikt, stel je apparaat dan zo in dat DNS automatisch wordt opgehaald.

Neem contact op met de apparaatfabrikant als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van de verbindingsinstellingen.

Verdere stappen

Smart-tv

Je e-mailadres en wachtwoord bevestigen

Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je opnieuw probeert in te loggen. Als je je afstandsbediening gebruikt om in te loggen, ga je terug naar het scherm waar je het e-mailadres invoert. Hier kun je deze gegevens dan controleren of bijwerken. Kun je nog steeds niet inloggen? Ga dan verder met de onderstaande oplossingen.

Reset je wachtwoord

Je kunt je wachtwoord resetten door jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te sturen. Heb je eerder al een geverifieerd telefoonnummer aan je account toegevoegd? Dan kun je het wachtwoord ook resetten via een tekstbericht (sms) door op Wachtwoord vergeten te klikken en de optie voor tekstberichten (sms) te selecteren.

Kun je nog steeds niet inloggen nadat je wachtwoord is gereset? Ga dan verder met de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Inloggen met netflix.com/tv8

Als je hebt gekozen voor de optie Inloggen vanaf web gebruik je een ander apparaat om in te loggen en op je tv te kijken in plaats van je afstandsbediening.

1. Ga op je computer of mobiele apparaat naar netflix.com/tv8.

2. Voer de code in die je op je tv ziet.

• Controleer of de ingevoerde code gelijk is aan die op je tv onder Stap 2: Inlogcode invoeren.

3. Voer desgevraagd je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

4. Netflix kijken op je tv.

De QR-code gebruiken

1. Richt de camera van je telefoon of tablet op de QR-code op het tv-scherm.

2. Tik op de banner om netflix.com/tv8 te openen op je mobiele browser.

3. Voer de code die je op je tv ziet in op je mobiele browser.

• Controleer of de ingevoerde code gelijk is aan die op je tv onder Stap 2: Inlogcode invoeren.

4. Voer desgevraagd je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

5. Netflix kijken op je tv.

Netflix resetten

1. Ga naar het uitlogscherm:

• Selecteer Meer informatie of Meer details als je nog steeds het foutscherm ziet.

• Selecteer op de homepagina van Netflix de optie Instellingen of het pictogram Instellingen .

• Druk in elk ander scherm achtereenvolgens op de volgende knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer in het uitlogscherm de optie Resetten.

• Zie je Resetten niet? Selecteer dan Uitloggen of Deactiveren.

3. Log weer in nadat je bent uitgelogd en probeer Netflix opnieuw.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Druk op de aan-uitknop terwijl de stekker nog uit het stopcontact is om het apparaat te ontladen.

• Als je geen toegang hebt tot de aan/uit-knop of als je apparaat er geen heeft, laat de stekker van je apparaat dan minstens drie minuten uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Zet het apparaat aan.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Start je thuisnetwerk opnieuw op

1. Schakel je smart-tv uit of trek de stekker uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel je smart-tv weer in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Je wifi-signaal verbeteren

Als je via wifi verbinding maakt en de bovenstaande stappen niets oplossen, volg dan deze suggesties:

• Verplaats de router om de signaalsterkte te verbeteren. De ontvangst is het best als je de router op een centraal punt plaatst.

• Zet draadloze apparaten, zoals draadloze telefoons en magnetrons, verder weg van je router.

• Plaats de router niet op de vloer. Als de router op een boekenplank of bureau staat, is de ontvangst beter dan wanneer de router achter of onder meubels staat.

Je smart-tv rechtstreeks aansluiten op je modem

1. Schakel je smart-tv uit of trek de stekker uit het stopcontact.

2. Sluit de smart-tv rechtstreeks op het modem aan via een ethernetkabel.

3. Trek de stekker van het modem uit het stopcontact en wacht minstens 30 seconden. Sluit het modem weer aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen.

4. Schakel de smart-tv in en probeer Netflix opnieuw.

Als deze stap werkt:

• Als je de router hebt omzeild en rechtstreeks met Netflix verbinding hebt gemaakt via het modem, wordt het probleem waarschijnlijk veroorzaakt door de router.

• Neem contact op met degene die je thuisnetwerk heeft opgezet voor hulp bij het resetten of opnieuw configureren van de routerinstellingen.

Als deze stap niet werkt:

• Als je rechtstreeks bent verbonden met het modem maar nog altijd geen titels van Netflix kunt kijken, kun je het best bij de leverancier van je apparaat navragen of het modem en de internetservice naar behoren werken.

Als je deze stap niet kunt voltooien:

• Ga verder met de onderstaande stappen als je je apparaat niet rechtstreeks kunt verbinden met het modem.

Je standaardverbindingsinstellingen herstellen

• Als je aangepaste instellingen gebruikt op je streamingapparaat, herstel dan de standaardinstellingen van je internetprovider en probeer Netflix opnieuw.

• Als je verbinding maakt met een VPN (Virtual Private Network) of proxyservice, schakel deze dan uit en maak rechtstreeks verbinding met je thuisinternet.

• Als je een aangepaste DNS-instelling op je apparaat gebruikt, stel je apparaat dan zo in dat DNS automatisch wordt opgehaald.

Neem contact op met de apparaatfabrikant als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van de verbindingsinstellingen.

Verdere stappen

Als je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd maar nog steeds geen verbinding met Netflix kunt maken, neem dan contact op met je internetprovider. Deze kan je helpen bepalen of je router correct is ingesteld.

Alle overige apparaten

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Neem contact op met de Klantenservice van Netflix als je bovenstaande stappen hebt uitgevoerd en nog steeds niet kunt inloggen.