Ik ben mijn inlognaam of wachtwoord voor Netflix vergeten

Kun je niet inloggen bij Netflix? Je kunt je wachtwoord resetten door je een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te laten sturen. Je kunt ook een tekstbericht ontvangen als je je telefoonnummer aan je account hebt toegevoegd. Als je bent vergeten met welk e-mailadres of telefoonnummer je je hebt geregistreerd, kun je mogelijk online aanvullende informatie opgeven om je account te herstellen.

Je wachtwoord via e-mail resetten

Reset als volgt je wachtwoord per e-mail:

1. Ga naar netflix.com/loginhelp.

2. Selecteer de optie om je wachtwoord per e-mail te resetten.

3. Voer je e-mailadres in en selecteer Stuur me een e-mail.

4. Volg de stappen in de ontvangen e-mail voor het resetten van je wachtwoord. Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail met een link waarmee je automatisch bij Netflix wordt ingelogd. Nadat je hebt ingelogd, wordt je gevraagd om een nieuw wachtwoord te maken.

Opmerking:
Als je Laat alle apparaten opnieuw inloggen met een nieuw wachtwoord selecteert tijdens het resetproces, kan het tot acht uur duren voordat alle apparaten zijn ingelogd bij je account.

De link in de e-mail is verlopen.

• De link in de e-mail verloopt na 24 uur, dus gebruik deze zo snel mogelijk. Let op: Je nieuwe wachtwoord mag niet gelijk zijn aan je vorige wachtwoord. Maak je geen zorgen als de link in de e-mail is verlopen: je kunt jezelf altijd via netflix.com/loginhelp een andere e-mail voor het resetten van je wachtwoord sturen.

Ik heb mezelf de e-mail gestuurd, maar deze nooit ontvangen.

1. Controleer aanvullende mappen (zoals spam, ongewenste e-mail of reclame) en eventuele e-mailfilters die je hebt ingesteld zodat je zeker weet dat het bericht niet uit je postvak IN is verwijderd.

2. Probeer info@mailer.netflix.com toe te voegen aan je lijst met contacten als je de e-mail voor het resetten van je wachtwoord niet kunt vinden in je spammap. Daarna kun je jezelf opnieuw een e-mail voor het resetten van je wachtwoord sturen.

3. Als je de e-mail voor het resetten van wachtwoorden nog steeds niet hebt ontvangen, is er mogelijk een vertraging bij je e-mailprovider. Controleer je postvak IN na 5 uur opnieuw.

De link in de e-mail werkt niet.

1. Verwijder alle e-mails voor het resetten van je Netflix-wachtwoord die je mogelijk naar jezelf hebt gestuurd.

2. Ga naar netflix.com/clearcookies nadat je de e-mails hebt verwijderd. Hiermee word je uitgelogd en teruggeleid naar de startpagina.

3. Ga naar netflix.com/loginhelp.

4. Selecteer de optie om je wachtwoord per e-mail te resetten.

5. Voer je e-mailadres in en selecteer Stuur me een e-mail.

6. Ga terug naar je e-mail en volg de stappen in de nieuwe e-mail voor het resetten van je Netflix-wachtwoord.

Als je nog steeds problemen hebt, open dan de e-mail op een andere computer, smartphone of tablet en klik op de link voor het resetten van je wachtwoord.

Je wachtwoord via een tekstbericht (sms) resetten

Reset als volgt je wachtwoord per e-mail:

1. Ga naar netflix.com/loginhelp.

2. Selecteer Tekstbericht (sms) om je wachtwoord te resetten.

3. Voer het telefoonnummer in dat is gekoppeld aan je account.

4. Selecteer Stuur me een sms.

5. Je ontvangt dan een verificatiecode die je moet invoeren om je wachtwoord te resetten. Deze code verloopt na 20 minuten, dus gebruik deze zo snel mogelijk.

Opmerking:
Als je Laat alle apparaten opnieuw inloggen met een nieuw wachtwoord selecteert tijdens het resetproces, kan het tot acht uur duren voordat alle apparaten zijn ingelogd bij je account.

Mijn telefoonnummer is niet gekoppeld aan mijn account.

• Als je nog geen telefoonnummer aan je account hebt toegevoegd, moet je de bovenstaande richtlijnen volgen om je wachtwoord per e-mail te resetten. Zodra je toegang hebt tot je account, kun je op elk gewenst moment een telefoonnummer invoeren door naar de pagina Account te gaan en Telefoonnummer toevoegen te selecteren. Als het telefoonnummer voor je account niet meer geldig is, kun je naar de pagina Account gaan en Telefoonnummer wijzigen selecteren.

De inloggegevens voor je account herstellen via factureringsgegevens

Als je wordt gefactureerd door Netflix en je e-mailadres of telefoonnummer bent vergeten:

1. Ga naar netflix.com/loginhelp.

2. Selecteer Ik weet mijn e-mailadres of telefoonnummer niet meer.

• Als je deze optie niet ziet, is herstel via factureringsgegevens niet beschikbaar in jouw regio.

3. Voer de voor- en achternaam voor het account in, alsmede de credit- of debitcard in onze database.

4. Selecteer Account zoeken.

Opmerking:
Als je wordt gefactureerd door Netflix maar geen debit- of creditcard gebruikt, kun je contact met ons opnemen om je inloggegevens te herstellen.

Als je wordt gefactureerd via een ander bedrijf dan Netflix en je niet kunt inloggen:

Als je voor Netflix betaalt via een van onze factureringspartners, vind je in onze veelgestelde vragen over facturering via partners aanvullende opties om weer toegang tot je account te krijgen. Zoek in het Helpcentrum naar veelgestelde vragen over facturering met de naam van je provider (bijvoorbeeld 'Vodafone veelgestelde vragen over facturering'). Raadpleeg in de veelgestelde vragen over facturering voor je provider het gedeelte 'Ik word door XXXX gefactureerd en kan niet inloggen bij Netflix'.