Ik ben mijn aanmeldingsnaam of wachtwoord voor Netflix vergeten.

Kun je je niet aanmelden bij Netflix? Je kunt je wachtwoord opnieuw instellen door je een e-mail voor het resetten van wachtwoorden te laten sturen. Je kunt ook een tekstbericht ontvangen of je laten bellen als je je telefoonnummer aan je account hebt toegevoegd. Als je je het e-mailadres waarmee je geregistreerd hebt of er niet langer toegang toe hebt, neem je contact met de klantenservice op.

Je wachtwoord resetten per e-mail

Stuur jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord als je je wachtwoord per e-mail wilt resetten. Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail met een link waarmee je automatisch bij Netflix wordt aangemeld. Vervolgens wordt je gevraagd om een nieuw wachtwoord te maken. De link in de e-mail verloopt na 24 uur, dus gebruik deze zo snel mogelijk. Let op: Je nieuwe wachtwoord kan niet gelijk zijn aan je vorige wachtwoord.

Maak je geen zorgen als de link in de e-mail is verlopen: je kunt jezelf altijd een andere e-mail voor het resetten van wachtwoorden sturen.

Ik heb mezelf de e-mail gestuurd, maar deze nooit ontvangen.

1. Controleer je spammap en eventuele e-mailfilters die je hebt ingesteld zodat je zeker weet dat het bericht niet uit je Postvak IN is verwijderd.

2. Kun je de e-mail niet vinden in je spammap? Probeer dan info@mailer.netflix.com toe te voegen aan je lijst met contactpersonen. Daarna kun je jezelf een e-mail voor het resetten van wachtwoorden sturen.

3. Als je de e-mail voor het resetten van wachtwoorden nog steeds niet hebt ontvangen, is er mogelijk een vertraging bij je e-mailprovider. Controleer je Postvak IN na 5 uur opnieuw.

De link in de e-mail werkt niet.

1. Verwijder alle e-mails voor het resetten van je Netflix-wachtwoord die je mogelijk naar jezelf hebt gestuurd.

2. Ga naar netflix.com/clearcookies nadat je de e-mails hebt verwijderd. Hiermee word je afgemeld en teruggeleid naar de homepagina.

3. Ga naar netflix.com/loginhelp.

4. Typ je e-mailadres en selecteer Stuur me een e-mail (Email Me).

5. Ga terug naar je e-mail en volg de stappen in de nieuwe e-mail voor het resetten van je Netflix-wachtwoord.

Als je nog steeds problemen hebt, open dan de e-mail op een andere computer, smartphone of tablet en klik op de link voor het resetten van je wachtwoord.

Je wachtwoord resetten via een tekstbericht (sms) of telefoontje

Als je je wachtwoord wilt resetten via een tekstbericht of telefoontje, moet je het telefoonnummer gebruiken dat je eerder hebt toegevoegd en bevestigd voor je account. Als je al een telefoonnummer hebt toegevoegd, klik je op wachtwoord vergeten (forgot password) en selecteer je de optie voor tekstbericht (sms) of telefoon. Je ontvangt dan een verificatiecode waarmee je je wachtwoord kunt resetten. Het nieuwe wachtwoord mag niet gelijk zijn aan je vorige wachtwoord. De code verloopt na 20 minuten, dus gebruik deze zo snel mogelijk.

Als je nog geen telefoonnummer aan je account hebt toegevoegd, moet je de bovenstaande richtlijnen volgen om je wachtwoord per e-mail te resetten. Zodra je toegang hebt tot je account, kun je op elk gewenst moment een telefoonnummer invoeren door naar Account te gaan en Telefoonnummer toevoegen (Add phone number) te selecteren. Als het telefoonnummer voor je account niet meer geldig is, kun je naar Account gaan en Telefoonnummer wijzigen (Change phone number) selecteren.

globe