Ik ben mijn aanmeldingsnaam of wachtwoord voor Netflix vergeten.

Kun je je niet aanmelden bij Netflix? Je kunt je wachtwoord opnieuw instellen door je een e-mail voor het resetten van wachtwoorden te laten sturen. Je kunt ook een tekstbericht ontvangen of je laten bellen als je je telefoonnummer aan je account hebt toegevoegd. Als je bent vergeten met welk e-mailadres of telefoonnummer je je hebt geregistreerd, kun je mogelijk online aanvullende informatie opgeven om je account te herstellen.

Je wachtwoord via e-mail resetten

Reset als volgt je wachtwoord per e-mail:

1. Ga naar netflix.com/loginhelp.

2. Selecteer de optie om je wachtwoord per e-mail te resetten.

3. Voer je e-mailadres in en selecteer Stuur me een e-mail (Email Me).

4. Volg de stappen in de ontvangen e-mail voor het resetten van je wachtwoord. Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail met een link waarmee je automatisch bij Netflix wordt aangemeld. Nadat je je hebt aangemeld, wordt je gevraagd om een nieuw wachtwoord te maken.

Opmerking:
Als je Laat alle apparaten opnieuw aanmelden met een nieuw wachtwoord (Require all devices to sign in again with new password) selecteert tijdens het resetproces, kan het tot acht uur duren voordat alle apparaten zijn aangemeld bij je account.

De link in de e-mail is verlopen.

• De link in de e-mail verloopt na 24 uur, dus gebruik deze zo snel mogelijk. Let op: Je nieuwe wachtwoord mag niet gelijk zijn aan je vorige wachtwoord. Maak je geen zorgen als de link in de e-mail is verlopen: je kunt jezelf altijd via netflix.com/loginhelp een andere e-mail voor het resetten van je wachtwoord sturen.

Ik heb mezelf de e-mail gestuurd, maar deze nooit ontvangen.

1. Controleer je spammap en eventuele e-mailfilters die je hebt ingesteld zodat je zeker weet dat het bericht niet uit je Postvak IN is verwijderd.

2. Probeer info@mailer.netflix.com toe te voegen aan je lijst met contacten als je de e-mail voor het resetten van je wachtwoord niet kunt vinden in je spammap. Daarna kun je jezelf opnieuw een e-mail voor het resetten van je wachtwoord sturen.

3. Als je de e-mail voor het resetten van wachtwoorden nog steeds niet hebt ontvangen, is er mogelijk een vertraging bij je e-mailprovider. Controleer je Postvak IN na 5 uur opnieuw.

De link in de e-mail werkt niet.

1. Verwijder alle e-mails voor het resetten van je Netflix-wachtwoord die je mogelijk naar jezelf hebt gestuurd.

2. Ga naar netflix.com/clearcookies nadat je de e-mails hebt verwijderd. Hiermee word je afgemeld en teruggeleid naar de homepagina.

3. Ga naar netflix.com/loginhelp.

4. Selecteer de optie om je wachtwoord per e-mail te resetten.

5. Voer je e-mailadres in en selecteer Stuur me een e-mail (Email Me).

6. Ga terug naar je e-mail en volg de stappen in de nieuwe e-mail voor het resetten van je Netflix-wachtwoord.

Als je nog steeds problemen hebt, open dan de e-mail op een andere computer, smartphone of tablet en klik op de link voor het resetten van je wachtwoord.

Je wachtwoord via een tekstbericht (sms) of telefonisch resetten

Reset als volgt je wachtwoord via een tekstbericht (sms) of telefonisch:

1. Ga naar netflix.com/loginhelp.

2. Selecteer dat je je wachtwoord via een tekstbericht (sms) of telefonisch wilt herstellen.

3. Voer het telefoonnummer in dat is gekoppeld aan je account.

4. Selecteer Stuur me een sms (Text Me) of Bel me (Call Me).

5. Je ontvangt dan een verificatiecode waarmee je je wachtwoord kunt resetten. Deze code verloopt na 20 minuten, dus gebruik deze zo snel mogelijk.

Opmerking:
Als je Laat alle apparaten opnieuw aanmelden met een nieuw wachtwoord (Require all devices to sign in again with new password) selecteert tijdens het resetproces, kan het tot acht uur duren voordat alle apparaten zijn aangemeld bij je account.

Mijn telefoonnummer is niet gekoppeld aan mijn account.

• Als je nog geen telefoonnummer aan je account hebt toegevoegd, moet je de bovenstaande richtlijnen volgen om je wachtwoord per e-mail te resetten. Zodra je toegang hebt tot je account, kun je op elk gewenst moment een telefoonnummer invoeren door naar de pagina Account te gaan en Telefoonnummer toevoegen (Add phone number) te selecteren. Als het telefoonnummer voor je account niet meer geldig is, kun je naar de pagina Account gaan en Telefoonnummer wijzigen (Change phone number) selecteren.

Je aanmeldingsgegevens via een creditcard of rekeningnummer herstellen

Herstel als volgt je aanmeldingsgegevens als je je e-mailadres of telefoonnummer niet meer weet:

1. Ga naar netflix.com/loginhelp.

2. Selecteer Ik weet mijn e-mailadres of telefoonnummer niet meer (I don't remember my email or phone).

3. Voer de voor- en achternaam voor het account in, alsmede het creditcard- of rekeningnummer in onze database.

4. Selecteer Account zoeken (Find Account).

Opmerking:
Als je Netflix niet betaalt via een creditcard of rekeningnummer of als je niet rechtstreeks door Netflix wordt gefactureerd, kun je contact met ons opnemen om je aanmeldingsgegevens te herstellen.
globe