Netflix-accountgegevens bijwerken

Volg de onderstaande stappen als je je Netflix-accountgegevens wilt bijwerken.

Wachtwoord

Log in bij de Netflix-website om je wachtwoord te wijzigen vanaf de pagina Account (niet vanuit een Kids-profiel).

E-mailadres

Log in bij de Netflix-website om je e-mailadres bij te werken vanaf de pagina Account (niet vanuit een Kids-profiel).

Telefoonnummer

Log in bij de Netflix-website om je telefoonnummer te wijzigen vanaf de pagina Account (niet vanuit een Kids-profiel).

Factureringsgegevens

Log in bij de Netflix-website om je betaalmiddel of factureringsgegevens voor Netflix bij te werken. Als je wordt gefactureerd via derden en niet rechtstreeks via Netflix, ga dan naar de website van deze derden om de gegevens bij te werken.

Verzendadres

Als je een Amerikaans Netflix-lid met een dvd-abonnement bent maar de dvd's op een ander adres wilt ontvangen, kun je inloggen bij de Netflix-website om je verzendadres bij te werken.

Zodra je je accountgegevens hebt bijgewerkt, sturen we je een e-mail om de wijzigingen te bevestigen. Volg deze stappen voor probleemoplossing als er een probleem optreedt bij het opslaan van je bijgewerkte gegevens.