Ik kan gewijzigde accountgegevens niet opslaan op de Netflix-website.

Problemen bij het opslaan van wijzigingen in je Netflix-accountgegevens worden meestal veroorzaakt door een add-on in je webbrowser. Ook is het mogelijk dat de Netflix-website niet goed worden geladen door een browserinstelling. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

De Netflix-cookie wissen

1. Ga naar netflix.com/clearcookies. Hiermee word je uitgelogd bij je account.

2. Selecteer Inloggen en voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

De browser opnieuw opstarten

1. Sluit de browser af.

2. Open je browser opnieuw.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Heb je nog altijd problemen nadat je de bovenstaande stappen voor probleemoplossing in de browser hebt uitgevoerd? Start dan je voorkeursbrowser zonder dat add-ons zijn ingeschakeld:

Firefox opnieuw starten zonder add-ons

Start Firefox als volgt opnieuw zonder dat add-ons zijn ingeschakeld:

1. Klik op de menuknop van Firefox.

2. Selecteer Help.

3. Selecteer Herstarten met uitgeschakelde add-ons (Restart with Add-ons Disabled).

Probeer de gewenste instellingen opnieuw te wijzigen en op te slaan nadat Firefox opnieuw is gestart.

Chrome-extensies uitschakelen

Als je Chrome gebruikt, kun je het beste overbodige add-ons uitschakelen voordat je het opnieuw probeert. Schakel als volgt add-ons uit in Chrome:

1. Typ chrome://extensions in de adresbalk van Chrome.

2. Schakel in de lijst met extensies alle vakjes uit waarbij Ingeschakeld (Enabled) wordt weergegeven.

3. Ga weer naar Netflix en probeer weer te streamen.

Als het probleem is opgelost met deze stappen, kun je het beste de extensies een voor een inschakelen om te zien door welke extensie pagina's van de Netflix-website niet goed worden geladen.

Add-ons uitschakelen in Internet Explorer

Volg de onderstaande stappen voor de gebruikte versie van Internet Explorer als je add-ons wilt uitschakelen in Internet Explorer:

Internet Explorer 9

1. Open Internet Explorer.

2. Klik op de knop Extra (Tools) en klik op Add-ons beheren (Manage add-ons).

3. Selecteer onder Weergeven (Show) de optie Alle add-ons (All add-ons).

4. Selecteer een add-on en klik op Uitschakelen (Disable).

5. Herhaal stap 4 voor alle add-ons.

6. Start Internet Explorer opnieuw.

7. Probeer opnieuw de gewenste Netflix-instellingen te wijzigen en op te slaan.

Als het probleem is opgelost met deze stappen, kun je het beste de add-ons een voor een inschakelen om te zien door welke add-on pagina's van de Netflix-website niet goed worden geladen.

Internet Explorer 8

1. Klik op de knop Start.

2. Selecteer Alle programma's (All Programs).

3. Selecteer Accessoires (Accessories).

4. Selecteer Systeemwerkset (System Tools).

5. Selecteer Internet Explorer (zonder add-ons) (Internet Explorer (No Add-ons)).

6. Probeer opnieuw de gewenste Netflix-instellingen te wijzigen en op te slaan.

Als het probleem is opgelost met deze stappen, kun je het beste de add-ons een voor een inschakelen om te zien door welke add-on pagina's van de Netflix-website niet goed worden geladen.

Internet Explorer 7

1. Open Internet Explorer.

2. Klik op de knop Extra (Tools).

3. Selecteer Add-ons beheren (Manage Add-ons).

4. Selecteer een add-on en klik op Uitschakelen (Disable).

5. Herhaal stap 4 voor alle add-ons.

6. Klik op Sluiten (Close).

7. Probeer opnieuw de gewenste Netflix-instellingen te wijzigen en op te slaan.

Als het probleem is opgelost met deze stappen, kun je het beste de add-ons een voor een inschakelen om te zien door welke add-on pagina's van de Netflix-website niet goed worden geladen.

Add-ons uitschakelen in Safari

Als je Safari gebruikt, kun je het beste overbodige add-ons uitschakelen voordat je het opnieuw probeert. Schakel als volgt add-ons uit in Safari:

1. Open Safari.

2. Selecteer Safari.

3. Selecteer Voorkeuren (Preferences).

4. Selecteer het tabblad Extensies (Extensions) op de bovenste menubalk.

5. Stel Extensies (Extensions) in op Uit (Off).

6. Sluit het venster Extensies (Extensions).

7. Probeer opnieuw de gewenste instellingen te wijzigen en op te slaan.

Als het probleem is opgelost met deze stappen, kun je het beste de add-ons een voor een inschakelen om te zien door welke add-on pagina's van de Netflix-website niet goed worden geladen.