Automatisch afspelen in- of uitschakelen

Netflix heeft twee functies voor automatisch afspelen die je kunt in- of uitschakelen voor elk profiel binnen een account. Wijzigingen in de instellingen voor automatisch afspelen worden toegepast op alle apparaten.

De volgende aflevering automatisch afspelen

Wanneer je series met meerdere afleveringen kijkt, kun je kiezen of je de volgende aflevering automatisch wilt afspelen.

1. Ga in een webbrowser naar de pagina Account.

2. Open de instellingen van Profiel en ouderlijk toezicht voor het profiel dat je wilt beheren.

3. Wijzig de instellingen voor afspelen.

4. Vink de optie De volgende aflevering van een serie automatisch afspelen op alle apparaten aan of uit.

5. Selecteer Opslaan.

Opmerking:
Je apparaat moet mogelijk worden vernieuwd om de bijgewerkte instellingen op te halen. Dat doe je als volgt:
– Schakel naar een ander profiel en schakel weer terug.
– Of log uit op je apparaat en log weer in.

Previews automatisch afspelen

Wanneer je op Netflix bladert, kun je kiezen of je previews van series en films automatisch wilt afspelen.

1. Ga in een webbrowser naar de pagina Account.

2. Open de instellingen van Profiel en ouderlijk toezicht voor het profiel dat je wilt beheren.

3. Wijzig de instellingen voor afspelen.

4. Vink de optie Previews automatisch afspelen tijdens het browsen op alle apparaten aan.

Opmerking:
Je apparaat moet mogelijk worden vernieuwd om de bijgewerkte instellingen op te halen. Dat doe je als volgt:
– Schakel naar een ander profiel en schakel weer terug.
– Of log uit op je apparaat en log weer in.