Automatisch afspelen van previews in- of uitschakelen

Als je snel een voorbeeld van series en films wilt bekijken, kun je instellen dat previews op Netflix automatisch worden afgespeeld.

Previews automatisch afspelen:

1. Ga in een webbrowser naar de pagina Account.

2. Open de instellingen van Profiel en ouderlijk toezicht voor het profiel dat je wilt gebruiken.

3. Selecteer Afspeelinstellingen.

4. Vink Previews automatisch afspelen tijdens het browsen op alle apparaten aan.

• Verwijder het vinkje als je previews niet meer automatisch wilt afspelen.

5. Klik op Opslaan (Save).

Mogelijk moet je het apparaat opnieuw vernieuwen om de bijgewerkte instellingen door te voeren.

Het apparaat vernieuwen:

• Ga naar een ander profiel en daarna weer terug.

• Of log uit op je apparaat en log opnieuw in.

Werk de app bij als je een mobiele telefoon of tablet gebruikt:

Gerelateerd artikel

De volgende aflevering automatisch afspelen