Mijn e-mailadres wordt gebruikt door een ander Netflix-account

Volg de onderstaande stappen als je e-mailadres al in gebruik is wanneer je je registreert voor Netflix of als je vermoedt dat iemand andere een Netflix-account heeft gemaakt met jouw e-mailadres:

Netflix meldt dat mijn e-mailadres al in gebruik is wanneer ik me probeer te registreren voor een Netflix-account

Mogelijk heb je al een Netflix-account

1. Ga naar netflix.com/loginhelp.

2. Selecteer de optie om je wachtwoord per e-mail te resetten.

3. Voer je e-mailadres in en selecteer Stuur me een e-mail.

• Volg de stappen om een nieuw wachtwoord te maken en herstel je Netflix-account als je een e-mail voor het resetten van je wachtwoord ontvangt.

• Ga hieronder door met probleemoplossing als je de foutmelding Er is geen account gevonden voor dit e-mailadres ziet.

Je e-mailadres is mogelijk gekoppeld aan een profiel

Je kunt een ander e-mailadres toevoegen aan een secundair profiel uit de categorie Alle leeftijden om persoonlijke aanbevelingen en andere berichten van Netflix te ontvangen.

Je kunt je niet voor een nieuw account registreren met een e-mailadres dat is gekoppeld aan een bestaand profiel. Je moet dus je e-mailadres verwijderen uit het profiel.

Verwijder als volgt je e-mailadres uit een profiel:

1. Log in op je account.

2. Selecteer in het gedeelte Profiel en ouderlijk toezicht het profiel dat je wilt wijzigen.

• Selecteer voor sommige accounts de optie Profielen en kies een profiel.

3. Selecteer E-mailadres profiel of E-mailadres.

4. Klik op E-mailadres verwijderen.

Wat moet ik nu doen?

Neem contact met ons op voor verdere hulp als je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd, maar nog steeds niet kunt inloggen op je account.

Netflix meldt dat mijn e-mailadres al in gebruik is wanneer ik het e-mailadres van mijn account probeer te wijzigen

Mogelijk heb je een dubbel Netflix-account

Het is mogelijk dat je per ongeluk een tweede account hebt geopend doordat je een e-mailadres verkeerd hebt getypt of inlogt met een ander e-mailadres.

1. Ga naar netflix.com/loginhelp.

2. Selecteer de optie om je wachtwoord per e-mail te resetten.

3. Voer je e-mailadres in en selecteer Stuur me een e-mail.

• Als je een e-mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord hebt ontvangen, heb je mogelijk een dubbel account. Neem contact met ons op voor verdere hulp.

• Ga hieronder door met probleemoplossing als je de foutmelding Er is geen account gevonden voor dit e-mailadres ziet.

Je e-mailadres is mogelijk gekoppeld aan een profiel

Je kunt een ander e-mailadres toevoegen aan een secundair profiel uit de categorie Alle leeftijden om persoonlijke aanbevelingen en andere berichten van Netflix te ontvangen.

Je kunt je e-mailadres pas toevoegen aan een ander profiel nadat je het hebt verwijderd uit een bestaand profiel.

Verwijder als volgt je e-mailadres uit een profiel:

1. Log in op je Account.

2. Selecteer in het gedeelte Profiel en ouderlijk toezicht het profiel dat je wilt wijzigen.

• Voor sommige accounts selecteer je Profielen en kies je vervolgens een profiel.

3. Selecteer E-mailadres profiel of E-mailadres.

4. Klik op E-mailadres verwijderen.

Wat moet ik nu doen?

Neem contact met ons op voor verdere hulp als je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd, maar het e-mailadres van je account nog steeds niet kunt wijzigen.

Ik ontvang e-mails van Netflix voor een account dat niet van mij is

Iemand heeft per ongeluk je e-mailadres gebruikt om een Netflix-account te openen. Neem contact met ons op voor verdere hulp.