De volgende aflevering automatisch afspelen

Je kunt instellen dat Netflix automatisch de volgende aflevering van een serie afspeelt.

Android-telefoon, Android-tablet, iPhone of iPad

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik rechtsboven op Menu .

4. Tik op Profielen beheren .

5. Selecteer het profiel dat je wilt bewerken.

6. Schakel de instelling Volgende aflevering automatisch afsluiten in of uit met de schuifknop.

7. Tik rechtsboven op Klaar.

Webbrowser

1. Ga in een browser naar de pagina Account.

2. Selecteer in het gedeelte Profiel en ouderlijk toezicht een profiel.

• Selecteer voor sommige profielen de optie Profielen en kies een profiel.

3. Selecteer Instellingen voor afspelen.

4. Vink het vakje De volgende aflevering van een serie automatisch afspelen op alle apparaten aan.

• Verwijder het vinkje als je de volgende aflevering niet automatisch wilt afspelen.

5. Selecteer Opslaan.

Mogelijk moet je het apparaat vernieuwen om de bijgewerkte instellingen door te voeren.

Het apparaat vernieuwen:

• Ga naar een ander profiel en daarna weer terug.

• Of log uit en weer in op je Netflix-account.