Waarom doet Netflix het niet?

Als Netflix het niet doet, is er mogelijk een probleem met je internetverbinding, een probleem met je apparaat of een probleem met je Netflix-app of Netflix-account. Controleer eerst of er een foutcode of foutmelding op het scherm wordt weergegeven, zodat je weer kunt gaan kijken. Als er een foutcode of foutmelding is, kun je die code of melding in de zoekbalk op help.netflix.com typen. Je krijgt dan stappen speciaal voor het probleem waar je mee te maken hebt.

Wordt er geen foutcode of foutmelding weergegeven? Zoek dan op help.netflix.com naar het probleem. Dit kan bijvoorbeeld een zwart scherm zijn of je kunt je niet aanmelden.

Heb je naar een artikel gezocht, maar kun je nog steeds niet kijken? Controleer dan of we servicestoringen hebben gemeld. Het komt zelden voor, maar soms hebben ook wij problemen met internet.