Ik krijg een zwart scherm met geluid.

Als je de audio hoort maar geen video ziet wanneer je Netflix probeert te kijken, dan is er mogelijk een probleem opgetreden met je apparaat. Volg de onderstaande stappen voor je apparaat om het probleem op te lossen.

Als je op een ander moment geen geluid hoort of beeld ziet, ga dan naar Ik krijg een zwart scherm zonder geluid.

Blu-rayspelers

Blu-rayspeler

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Problemen met je hardwareverbinding oplossen

Er kan een HDCPv-probleem optreden op je apparaat waardoor je content niet kan worden afgespeeld. Los het probleem als volgt op:

1. Controleer of je een HDMI-kabel gebruikt.

2. Omzeil ontvangers of stereoapparatuur door het apparaat rechtstreeks op je tv aan te sluiten.

3. Probeer de uiteinden van de HDMI-kabel om te keren.

4. Probeer een nieuwe HDMI-kabel.

5. Probeer een andere HDMI-poort op je tv.

6. Probeer een HDMI-poort op een andere tv, indien beschikbaar.

• Als je kunt streamen op een andere tv, is er mogelijk een probleem met de HDMI-poort van de oorspronkelijke tv. Neem contact op met de tv-fabrikant voor verdere hulp.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Computers

Google Chromebook of Chromebox

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Op Google Chrome

Google Chrome bijwerken
  1. Selecteer in de rechterbovenhoek van je browser het Menu-pictogram.

2. Selecteer Help.

3. Selecteer Over Google Chrome (About Google Chrome).

4. Er wordt een pagina weergegeven met de huidige versie van de Chrome-browser, en beschikbare updates worden automatisch geïnstalleerd.

5. Selecteer Opnieuw starten (Relaunch) om de update te voltooien.

6. Probeer Netflix opnieuw.

In de Netflix-app

Problemen met je hardwareverbinding oplossen

1. Probeer de uiteinden van de HDMI-kabel om te keren.

2. Probeer een andere HDMI-kabel.

3. Probeer een andere HDMI-poort op je tv, indien beschikbaar.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Mac-computer

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Google Chrome bijwerken
  1. Selecteer in de rechterbovenhoek van je browser het Menu-pictogram.

2. Selecteer Help.

3. Selecteer Over Google Chrome (About Google Chrome).

4. Er wordt een pagina weergegeven met de huidige versie van de Chrome-browser, en beschikbare updates worden automatisch geïnstalleerd.

5. Selecteer Opnieuw starten (Relaunch) om de update te voltooien.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Neem contact op met de klantenservice als je de Chrome-browser niet gebruikt.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Windows-computer

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Google Chrome bijwerken

1. Selecteer in de rechterbovenhoek van je browser het Menu-pictogram.

2. Selecteer Help.

3. Selecteer Over Google Chrome (About Google Chrome).

4. Er wordt een pagina weergegeven met de huidige versie van de Chrome-browser, en beschikbare updates worden automatisch geïnstalleerd.

5. Selecteer Opnieuw starten (Relaunch) om de update te voltooien.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Als je de Chrome-browser niet gebruikt, kun je de onderstaande stappen voor probleemoplossing volgen.

Controleer of je de nieuwste versie van het grafische stuurprogramma voor Windows 10 hebt

Mogelijk moet je een grafisch stuurprogramma downloaden dat compatibel is met Windows 10. Neem contact op met de computerfabrikant voor hulp als je niet zeker weet hoe je dit moet doen.

• Als je al een grafisch stuurprogramma hebt dat compatibel is met Windows 10, verwijder je dit en installeer je het opnieuw. Neem contact op met je computerfabrikant als je hulp nodig hebt.

• Neem contact op met je computerfabrikant als je hebt bijgewerkt naar het meest recente grafische stuurprogramma voor Windows 10 en deze fout nog altijd optreedt.

• Speel Netflix in een browser af als het grafische stuurprogramma op je computer niet compatibel is met Windows 10.
    Als je Netflix al in je browser gebruikt, probeer dan een andere browser, zoals Google Chrome, Mozilla Firefox of Opera.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Gameconsoles

Nintendo Wii U

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik de Netflix-app open

Je Wii U en je tv opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van de Wii U en je tv gedurende minimaal 1 minuut uit het stopcontact.

2. Steek de stekker van je Wii U en je tv weer in het stopcontact.

3. Schakel je Wii U en je tv weer in met de aan-uitknop.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Problemen met je hardwareverbinding oplossen

Er kan een HDCPv-probleem optreden op je apparaat waardoor je content niet kan worden afgespeeld. Los het probleem als volgt op:

1. Controleer of je een HDMI-kabel gebruikt.

2. Omzeil ontvangers of stereoapparatuur door het apparaat rechtstreeks op je tv aan te sluiten.

3. Probeer de uiteinden van de HDMI-kabel om te keren.

4. Probeer een nieuwe HDMI-kabel.

5. Probeer een andere HDMI-poort op je tv.

6. Probeer een HDMI-poort op een andere tv, indien beschikbaar.

• Als je kunt streamen op een andere tv, is er mogelijk een probleem met de HDMI-poort van de oorspronkelijke tv. Neem contact op met de tv-fabrikant voor verdere hulp.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

PlayStation 3

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Problemen met je hardwareverbinding oplossen

Er kan een HDCPv-probleem optreden op je apparaat waardoor je content niet kan worden afgespeeld. Los het probleem als volgt op:

1. Controleer of je een HDMI-kabel gebruikt.

2. Omzeil ontvangers of stereoapparatuur door het apparaat rechtstreeks op je tv aan te sluiten.

3. Probeer de uiteinden van de HDMI-kabel om te keren.

4. Probeer een nieuwe HDMI-kabel.

5. Probeer een andere HDMI-poort op je tv.

6. Probeer een HDMI-poort op een andere tv, indien beschikbaar.

• Als je kunt streamen op een andere tv, is er mogelijk een probleem met de HDMI-poort van de oorspronkelijke tv. Neem contact op met de tv-fabrikant voor verdere hulp.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

PlayStation 4

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik de Netflix-app open

Gebruik je PlayStation VR?

Als je een Playstation VR (CUH-ZVR1) van de eerste generatie gebruikt op een PlayStation 4 Pro, wordt je probleem mogelijk veroorzaakt door een HDR-instelling. Volg de onderstaande stappen als je Netflix weer wilt kijken.

HDR uitschakelen

1. Selecteer Instellingen (Settings) in het startscherm van de PS4.

2. Selecteer Weergave en geluiden (Display and Sounds).

3. Selecteer Instellingen video-uitvoer.

4. Selecteer HDR.

5. Schakel HDR uit.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Als je probleem is opgelost maar je wilt Netflix nog altijd kijken in HDR, moet je de verbinding met je PSVR verbreken. Je kunt dan Netflix rechtstreeks vanaf je PlayStation 4 Pro kijken.

Ga verder met onderstaande stappen als je probleem niet is opgelost of als je geen PlayStation VR van de eerste generatie gebruikt op een PlayStation 4 Pro.

Wat moet ik nu doen?

Als je geen PlayStation VR van de eerste generatie of geen PlayStation 4 Pro gebruikt of als je probleem niet is opgelost met de bovenstaande stappen, kun je contact opnemen met de klantenservice. We kunnen deze fout dan nader onderzoeken.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Problemen met je hardwareverbinding oplossen

Er kan een HDCPv-probleem optreden op je apparaat waardoor je content niet kan worden afgespeeld. Los het probleem als volgt op:

1. Controleer of je een HDMI-kabel gebruikt.

2. Omzeil ontvangers of stereoapparatuur door het apparaat rechtstreeks op je tv aan te sluiten.

3. Probeer de uiteinden van de HDMI-kabel om te keren.

4. Probeer een nieuwe HDMI-kabel.

5. Probeer een andere HDMI-poort op je tv.

6. Probeer een HDMI-poort op een andere tv, indien beschikbaar.

• Als je kunt streamen op een andere tv, is er mogelijk een probleem met de HDMI-poort van de oorspronkelijke tv. Neem contact op met de tv-fabrikant voor verdere hulp.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Xbox 360

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Problemen met je hardwareverbinding oplossen

Er kan een HDCPv-probleem optreden op je apparaat waardoor je content niet kan worden afgespeeld. Los het probleem als volgt op:

1. Controleer of je een HDMI-kabel gebruikt.

2. Omzeil ontvangers of stereoapparatuur door het apparaat rechtstreeks op je tv aan te sluiten.

3. Probeer de uiteinden van de HDMI-kabel om te keren.

4. Probeer een nieuwe HDMI-kabel.

5. Probeer een andere HDMI-poort op je tv.

6. Probeer een HDMI-poort op een andere tv, indien beschikbaar.

• Als je kunt streamen op een andere tv, is er mogelijk een probleem met de HDMI-poort van de oorspronkelijke tv. Neem contact op met de tv-fabrikant voor verdere hulp.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Xbox One

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Problemen met je hardwareverbinding oplossen

Er kan een HDCPv-probleem optreden op je apparaat waardoor je content niet kan worden afgespeeld. Los het probleem als volgt op:

1. Controleer of je een HDMI-kabel gebruikt.

2. Omzeil ontvangers of stereoapparatuur door het apparaat rechtstreeks op je tv aan te sluiten.

3. Probeer de uiteinden van de HDMI-kabel om te keren.

4. Probeer een nieuwe HDMI-kabel.

5. Probeer een andere HDMI-poort op je tv.

6. Probeer een HDMI-poort op een andere tv, indien beschikbaar.

• Als je kunt streamen op een andere tv, is er mogelijk een probleem met de HDMI-poort van de oorspronkelijke tv. Neem contact op met de tv-fabrikant voor verdere hulp.

Xbox opnieuw opstarten

1. Zet je Xbox uit.

2. Trek de stekker van de console uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

3. Houd de aan-uitknop 5 seconden ingedrukt terwijl de stekker nog uit het stopcontact is om de Xbox te ontladen.

4. Steek de stekker van je Xbox weer in het stopcontact.

5. Schakel je Xbox in met de aan/uitknop en probeer Netflix opnieuw.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Alle andere gameconsoles

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Mobiele telefoons en tablets

Amazon Fire-tablet

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Je tablet opnieuw opstarten

1. Houd de aan-uitknop aan de zijkant van je tablet ingedrukt.

2. Wanneer het bericht Wil je de Kindle afsluiten? of Wil je de Fire afsluiten? wordt weergegeven, tik je op Afsluiten (Shut Down), Uitschakelen (Power Off) of OK.

3. Houd nadat het apparaat volledig is uitgeschakeld de aan-uitknop ingedrukt totdat het Kindle- of Amazon-logo wordt weergegeven.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Gegevens in de Netflix-app wissen

1. Veeg vanaf de bovenkant van het scherm omlaag om Instellingen (Settings) weer te geven.

2. Selecteer Toepassingen (Applications).

3. Selecteer Alle toepassingen beheren (Manage all Applications).

4. Selecteer Netflix.

5. Selecteer Gegevens wissen (Clear data).

6. Houd de aan-uitknop op de zijkant van je tablet ingedrukt nadat de gegevens zijn gewist.

7. Wanneer het bericht Wil je de Kindle afsluiten? of Wil je de Fire afsluiten? wordt weergegeven, tik je op Afsluiten (Shut Down), Uitschakelen (Power Off) of OK.

8. Houd nadat het apparaat volledig is uitgeschakeld de aan-uitknop ingedrukt totdat het Kindle- of Amazon-logo wordt weergegeven.

9. Probeer Netflix opnieuw.

Kleurcorrectie uitschakelen

1. Ga naar Instellingen (Settings).

2. Selecteer Toegankelijkheid (Accessibility).

3. Zet Kleurcorrectie (Color Correction) op Uit (Off).

4. Probeer Netflix opnieuw.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Android-telefoon of -tablet

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Een andere serie of film afspelen

Probeer een andere serie of film af te spelen. Kun je een andere titel wel zonder problemen afspelen? Ga dan naar de pagina Mijn activiteit (Viewing Activity) en klik op de link Een probleem melden (Report a Problem) naast de titel die niet werkt.

• Als je de link Een probleem melden (Report a Problem) niet ziet, is het probleem automatisch gemeld.

Je Android-telefoon of -tablet opnieuw opstarten

1. Schakel je Android-telefoon of -tablet uit door de aan/uit-knop ingedrukt te houden.

2. Bevestig dat je het Android-apparaat wilt uitzetten.

3. Druk de aan/uit-knop opnieuw in om je Android-apparaat weer aan te zetten.

4. Probeer Netflix opnieuw nadat je Android-apparaat opgestart is.

Kleurcorrectie uitschakelen

1. Ga naar Instellingen (Settings).

2. Selecteer Toegankelijkheid (Accessibility).

• Als je Toegankelijkheid (Accessibility) niet ziet staan, moet je mogelijk eerst Apparaat (Device) selecteren.

3. Selecteer Beeld (Vision).

• Ga door met de volgende stap als je Beeld (Vision) niet ziet staan.

4. Selecteer Kleurcorrectie (Color Correction).

• Als je Kleurcorrectie (Color Correction) niet ziet, selecteer je Kleuraanpassing (Color Adjustment).

5. Selecteer Uit (Off).

6. Probeer Netflix opnieuw.

Controleer of het Android-apparaat up-to-date is

1. Ga naar Instellingen (Settings).

2. Selecteer Systeem (System) en Geavanceerd (Advanced).

• Als je Systeem (System) niet ziet, selecteer dan Over apparaat/tablet (About Device/Tablet).

3. Selecteer Systeemupdate (System Update) of Software-update (Software Update).

4. Probeer Netflix opnieuw nadat je beschikbare updates hebt gedownload.

Neem contact op met de fabrikant van het apparaat.

Je apparaat heeft een hardware- of softwareprobleem dat alleen de fabrikant van het apparaat kan oplossen. Om weer Netflix te kunnen kijken, neem je contact op met de fabrikant van je apparaat en vraag je om het volgende:

• Hulp bij het upgraden naar de nieuwste firmware voor het apparaat.

• Hulp bij het apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Als je na het uitvoeren van deze stappen nog niet kunt streamen, heeft de fabrikant misschien nog andere suggesties om het probleem met je apparaat te verhelpen. Als de fabrikant geen aanvullende stappen heeft, of als deze stappen het probleem niet oplossen, heb je een ander apparaat nodig waar op je Netflix kunt streamen.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

iPhone, iPad of iPod touch

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Start je iPhone, iPad of iPod touch opnieuw op
  1. Houd de knop aan de zijkant en een van de volumeknoppen tegelijkertijd ingedrukt totdat de schuifbalken verschijnen. Sleep vervolgens de bovenste schuifbalk om het apparaat helemaal uit te schakelen.

• Houd de knop voor de sluimerstand ingedrukt totdat de rode schuifbalk verschijnt. Sleep vervolgens de schuifbalk.

2. Druk na 10 seconden op de knop voor de sluimerstand om het apparaat weer in te schakelen.

3. Probeer Netflix opnieuw nadat het apparaat opnieuw is opgestart.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Nook

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Het apparaat opnieuw opstarten
  1. Schakel het apparaat volledig uit en wacht minimaal 15 seconden.

2. Schakel het apparaat opnieuw in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Alle andere mobiele telefoons en tablets

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Settopbox en streaming mediaplayers

Amazon Fire TV/Stick

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

3. Schakel het apparaat weer in met de afstandsbediening van de Fire TV.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Problemen met je hardwareverbinding oplossen

Er kan een HDCPv-probleem optreden op je apparaat waardoor je content niet kan worden afgespeeld. Los het probleem als volgt op:

1. Controleer of je een HDMI-kabel gebruikt.

2. Omzeil ontvangers of stereoapparatuur door het apparaat rechtstreeks op je tv aan te sluiten.

3. Probeer de uiteinden van de HDMI-kabel om te keren.

4. Probeer een nieuwe HDMI-kabel.

5. Probeer een andere HDMI-poort op je tv.

6. Probeer een HDMI-poort op een andere tv, indien beschikbaar.

• Als je kunt streamen op een andere tv, is er mogelijk een probleem met de HDMI-poort van de oorspronkelijke tv. Neem contact op met de tv-fabrikant voor verdere hulp.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Apple TV 4 of Apple TV 4K

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Start je Apple TV opnieuw op

1. Trek de stekker van je Apple TV en de tv waarop deze is aangesloten, uit het stopcontact en wacht minstens twee minuten.

2. Steek de stekker van de apparaten weer in het stopcontact.

3. Schakel beide apparaten weer in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Problemen met je hardwareverbinding oplossen

Er kan een HDCPv-probleem optreden op je apparaat waardoor je content niet kan worden afgespeeld. Los het probleem als volgt op:

1. Controleer of je een HDMI-kabel gebruikt.

2. Omzeil ontvangers of stereoapparatuur door het apparaat rechtstreeks op je tv aan te sluiten.

3. Probeer de uiteinden van de HDMI-kabel om te keren.

4. Probeer een nieuwe HDMI-kabel.

5. Probeer een andere HDMI-poort op je tv.

6. Probeer een HDMI-poort op een andere tv, indien beschikbaar.

• Als je kunt streamen op een andere tv, is er mogelijk een probleem met de HDMI-poort van de oorspronkelijke tv. Neem contact op met de tv-fabrikant voor verdere hulp.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Chromecast

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Als je naar je Chromecast cast via een Android-telefoon of -tablet:

Scherm mirroren in Google Home uitschakelen

Als je Netflix wilt kijken op je telefoon, kun je Google Home screen mirroring gebruiken. Gebruik de onderstaande stappen om screen mirroring uit te schakelen en rechtstreeks vanuit de Netflix-app te casten.

1. Verbind je telefoon of tablet met hetzelfde wifinetwerk als je Chromecast-apparaat.

2. Open de Google Home-app.

3. Tik op je Chromecast-apparaat en tik op Mirroring stoppen.

4. Open de Netflix-app.

5. Tik op de serie of film die je wilt bekijken.

6. Tik op het castpictogram op de pagina met titelinformatie om Netflix naar je tv te casten.

Ga hieronder verder als je geen screen mirroring gebruikt of als het probleem niet is opgelost met deze stappen.

Verdere stappen

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Als je naar je Chromecast cast via een iPad, iPhone of iPod touch:

Verdere stappen

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Roku

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Je Roku opnieuw opstarten
  1. Trek de stekker van de Roku uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Steek de stekker van je Roku weer in het stopcontact.

3. Druk op een willekeurige knop op de Roku-afstandsbediening om je Roku in te schakelen.

4. Wacht nog een minuut.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Roku Streaming Stick

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Pas een harde reset toe op je apparaat
  1. Trek de stekker van je apparaat uit je tv en het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

3. Schakel het apparaat weer in met de Roku-afstandsbediening.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Alle andere settopboxen en streaming mediaplayers

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik de Netflix-app open

Het apparaat opnieuw opstarten
  1. Trek de stekker van je settopbox uit het stopcontact en wacht minstens twee minuten.

2. Steek de stekker van je settopbox weer in het stopcontact.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Problemen met je hardwareverbinding oplossen

Er kan een HDCPv-probleem optreden op je apparaat waardoor je content niet kan worden afgespeeld. Los het probleem als volgt op:

1. Controleer of je een HDMI-kabel gebruikt.

2. Omzeil ontvangers of stereoapparatuur door het apparaat rechtstreeks op je tv aan te sluiten.

3. Probeer de uiteinden van de HDMI-kabel om te keren.

4. Probeer een nieuwe HDMI-kabel.

5. Probeer een andere HDMI-poort op je tv.

6. Probeer een HDMI-poort op een andere tv, indien beschikbaar.

• Als je kunt streamen op een andere tv, is er mogelijk een probleem met de HDMI-poort van de oorspronkelijke tv. Neem contact op met de tv-fabrikant voor verdere hulp.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Smart-tv's

Smart-tv

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik de app open

Je smart-tv opnieuw opstarten
  1. Trek de stekker van de tv uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Houd de aan-uitknop 5 seconden ingedrukt terwijl de stekker nog uit het stopcontact is om de tv te ontladen.

• Als je geen toegang hebt tot de aan-uitknop of als je tv er geen heeft, laat de stekker van de tv dan minstens drie minuten uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van de tv weer in het stopcontact.

4. Schakel de tv in.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Je smart-tv opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van de tv uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Houd de aan-uitknop 5 seconden ingedrukt terwijl de stekker nog uit het stopcontact is om de tv te ontladen.

• Als je geen toegang hebt tot de aan-uitknop of als je tv er geen heeft, laat de stekker van de tv dan minstens drie minuten uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van de tv weer in het stopcontact.

4. Schakel de tv in.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Neem contact op met de fabrikant van het apparaat.

De beeldinstellingen van je tv kunnen ervoor zorgen dat Netflix als een zwart scherm wordt weergegeven. Neem contact op met de fabrikant van het apparaat om deze instellingen te wijzigen.

Op een ander moment