Zwart scherm met geluid

Als je geluid hoort maar geen beeld ziet wanneer je Netflix probeert te kijken, is er mogelijk een probleem met je apparaat. Volg de onderstaande stappen voor je apparaat om het probleem op te lossen.

Raadpleeg Zwart scherm zonder geluid als je geen geluid of beeld hebt.

Blu-rayspelers

Blu-rayspeler

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Problemen met je hardwareverbinding oplossen

Netflix kan mogelijk niet afspelen door een probleem met digitale kopieerbeveiliging. Los het probleem als volgt op:

1. Controleer of je een HDMI-kabel gebruikt.

2. Sluit je apparaat rechtstreeks aan op je tv.

3. Probeer de uiteinden van de HDMI-kabel om te keren.

4. Probeer een nieuwe HDMI-kabel.

5. Probeer een andere HDMI-poort op je tv.

6. Probeer een HDMI-poort op een andere tv, indien beschikbaar.

• Als je kunt streamen op een andere tv, is er mogelijk een probleem met de HDMI-poort van de oorspronkelijke tv. Neem contact op met de tv-fabrikant voor hulp.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Computers

Google Chromebook of Chromebox

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Op Google Chrome

Google Chrome bijwerken
  1. Selecteer rechtsboven in je browser Menu .

2. Selecteer Help.

3. Selecteer Over Google Chrome (About Google Chrome).

4. Er wordt een pagina weergegeven met de huidige versie van de Chrome-browser, en eventuele updates worden automatisch geïnstalleerd.

5. Selecteer Opnieuw starten.

6. Probeer Netflix opnieuw.

In de Netflix-app

Problemen met je hardwareverbinding oplossen

1. Probeer de uiteinden van de HDMI-kabel om te keren.

2. Probeer een andere HDMI-kabel.

3. Probeer een andere HDMI-poort op je tv, indien beschikbaar.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Mac-computer

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Google Chrome bijwerken
  1. Selecteer rechtsboven in je browser Menu .

2. Selecteer Help.

3. Selecteer Over Google Chrome (About Google Chrome).

4. Er wordt een pagina weergegeven met de huidige versie van de Chrome-browser, en eventuele updates worden automatisch geïnstalleerd.

5. Selecteer Opnieuw starten.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Neem contact op met de klantenservice als je de Chrome-browser niet gebruikt.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Windows-computer

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Google Chrome bijwerken

1. Selecteer rechtsboven in je browser Menu .

2. Selecteer Help.

3. Selecteer Over Google Chrome (About Google Chrome).

4. Er wordt een pagina weergegeven met de huidige versie van de Chrome-browser, en eventuele updates worden automatisch geïnstalleerd.

5. Selecteer Opnieuw starten.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Als je de Chrome-browser niet gebruikt, kun je de onderstaande stappen voor probleemoplossing volgen.

Zorg ervoor dat de videostuurprogramma's up-to-date zijn

Mogelijk moet je het videostuurprogramma van je computer bijwerken of een videostuurprogramma installeren dat wordt ondersteund door Windows 10.

De klantenservice van Netflix kan je niet helpen met deze stappen. Vraag de fabrikant van je computer om hulp als je het geen prettig idee vindt om deze stappen zelf uit te voeren.

• Als je computer een videokaart of GPU heeft, gebruik je de hiervoor geïnstalleerde software om het videostuurprogramma bij te werken.

Opmerking:
    AMD en NVIDIA zijn de bekendste fabrikanten van GPU's en GPU-software.
  • Als het updaten niet is gelukt of als er geen updates beschikbaar zijn, verwijder je het stuurprogramma en installeer je het opnieuw.

• Als er voor jouw computer geen videostuurprogramma is dat wordt ondersteund door Windows 10, kun je proberen Netflix te kijken via een ander apparaat of een andere browser, zoals Google Chrome, Mozilla Firefox of Opera.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Gameconsoles

PlayStation 3

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Problemen met je hardwareverbinding oplossen

Netflix kan mogelijk niet afspelen door een probleem met digitale kopieerbeveiliging. Los het probleem als volgt op:

1. Controleer of je een HDMI-kabel gebruikt.

2. Sluit je apparaat rechtstreeks aan op je tv.

3. Probeer de uiteinden van de HDMI-kabel om te keren.

4. Probeer een nieuwe HDMI-kabel.

5. Probeer een andere HDMI-poort op je tv.

6. Probeer een HDMI-poort op een andere tv, indien beschikbaar.

• Als je kunt streamen op een andere tv, is er mogelijk een probleem met de HDMI-poort van de oorspronkelijke tv. Neem contact op met de tv-fabrikant voor hulp.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

PlayStation 4

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer je de Netflix-app opent

Gebruik je PlayStation VR?

Als je een Playstation VR (CUH-ZVR1) van de eerste generatie gebruikt op een PlayStation 4 Pro, wordt het probleem mogelijk veroorzaakt door een HDR-instelling. Volg de onderstaande stappen om de instelling te wijzigen.

HDR uitschakelen

1. Selecteer Instellingen (Settings) in het startscherm van de PS4.

2. Selecteer Weergave en geluiden (Display and Sounds).

3. Selecteer Instellingen video-uitvoer.

4. Selecteer HDR.

5. Schakel HDR uit.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Verbreek de verbinding met je PSVR als het probleem is opgelost maar je Netflix nog altijd wilt kijken in HDR. Je kunt dan Netflix rechtstreeks vanaf je PlayStation 4 Pro kijken.

Ga verder met onderstaande stappen als het probleem niet is opgelost of als je geen PlayStation VR van de eerste generatie gebruikt op een PlayStation 4 Pro.

Wat moet ik nu doen?

Als je geen PlayStation VR van de eerste generatie of geen PlayStation 4 Pro gebruikt of als je probleem niet is opgelost met de bovenstaande stappen, kun je contact opnemen met de klantenservice. We kunnen deze fout dan nader onderzoeken.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Problemen met je hardwareverbinding oplossen

Netflix kan mogelijk niet afspelen door een probleem met digitale kopieerbeveiliging. Los het probleem als volgt op:

1. Controleer of je een HDMI-kabel gebruikt.

2. Sluit je apparaat rechtstreeks aan op je tv.

3. Probeer de uiteinden van de HDMI-kabel om te keren.

4. Probeer een nieuwe HDMI-kabel.

5. Probeer een andere HDMI-poort op je tv.

6. Probeer een HDMI-poort op een andere tv, indien beschikbaar.

• Als je kunt streamen op een andere tv, is er mogelijk een probleem met de HDMI-poort van de oorspronkelijke tv. Neem contact op met de tv-fabrikant voor hulp.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Xbox 360

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Problemen met je hardwareverbinding oplossen

Netflix kan mogelijk niet afspelen door een probleem met digitale kopieerbeveiliging. Los het probleem als volgt op:

1. Controleer of je een HDMI-kabel gebruikt.

2. Sluit je apparaat rechtstreeks aan op je tv.

3. Probeer de uiteinden van de HDMI-kabel om te keren.

4. Probeer een nieuwe HDMI-kabel.

5. Probeer een andere HDMI-poort op je tv.

6. Probeer een HDMI-poort op een andere tv, indien beschikbaar.

• Als je kunt streamen op een andere tv, is er mogelijk een probleem met de HDMI-poort van de oorspronkelijke tv. Neem contact op met de tv-fabrikant voor hulp.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Xbox One

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Problemen met je hardwareverbinding oplossen

Netflix kan mogelijk niet afspelen door een probleem met digitale kopieerbeveiliging. Los het probleem als volgt op:

1. Controleer of je een HDMI-kabel gebruikt.

2. Sluit je apparaat rechtstreeks aan op je tv.

3. Probeer de uiteinden van de HDMI-kabel om te keren.

4. Probeer een nieuwe HDMI-kabel.

5. Probeer een andere HDMI-poort op je tv.

6. Probeer een HDMI-poort op een andere tv, indien beschikbaar.

• Als je kunt streamen op een andere tv, is er mogelijk een probleem met de HDMI-poort van de oorspronkelijke tv. Neem contact op met de tv-fabrikant voor hulp.

Xbox opnieuw opstarten

1. Zet je Xbox uit.

2. Trek de stekker van de console uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

3. Houd de aan-uitknop 5 seconden ingedrukt terwijl de stekker nog uit het stopcontact is om de Xbox te ontladen.

4. Steek de stekker van je Xbox weer in het stopcontact.

5. Schakel je Xbox in met de aan/uitknop en probeer Netflix opnieuw.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Alle andere gameconsoles

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Mobiele telefoons en tablets

Amazon Fire-tablet

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Je tablet opnieuw opstarten

1. Houd de aan-uitknop aan de zijkant van je tablet ingedrukt.

2. Wanneer het bericht Wil je de Kindle afsluiten? wordt weergegeven of Wil je de Fire afsluiten? wordt weergegeven, tik je op Afsluiten (Shut Down), Uitschakelen (Power Off) of OK.

3. Houd nadat je apparaat volledig is uitgeschakeld de aan-uitknop ingedrukt totdat het Kindle- of Amazon-logo wordt weergegeven.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Gegevens in de Netflix-app wissen

1. Veeg vanaf de bovenkant van het scherm omlaag om Instellingen (Settings) weer te geven.

2. Selecteer Toepassingen (Applications).

3. Selecteer Alle toepassingen beheren (Manage all Applications).

4. Selecteer Netflix.

5. Selecteer Gegevens wissen (Clear data).

6. Houd de aan-uitknop op de zijkant van je tablet ingedrukt nadat de gegevens zijn gewist.

7. Wanneer het bericht Wil je de Kindle afsluiten? of Wil je de Fire afsluiten? wordt weergegeven, tik je op Afsluiten (Shut Down), Uitschakelen (Power Off) of OK.

8. Houd nadat het apparaat volledig is uitgeschakeld de aan-uitknop ingedrukt totdat het Kindle- of Amazon-logo wordt weergegeven.

9. Probeer Netflix opnieuw.

Kleurcorrectie uitschakelen

1. Ga naar Instellingen (Settings).

2. Selecteer Toegankelijkheid (Accessibility).

3. Zet Kleurcorrectie (Color Correction) op Uit (Off).

4. Probeer Netflix opnieuw.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Android-telefoon of -tablet

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Een andere serie of film afspelen

Probeer een andere serie of film af te spelen. Kun je een andere titel wel zonder problemen afspelen? Ga dan naar de pagina Mijn activiteit en klik op de link Een probleem melden naast de titel die niet werkt.

• Als je de link Een probleem melden niet ziet, is het probleem automatisch gemeld.

Schakel je apparaat uit en dan weer in

1. Schakel je Android-telefoon of -tablet uit door de aan/uit-knop ingedrukt te houden.

2. Bevestig dat je het Android-apparaat wilt uitzetten.

3. Druk opnieuw op de aan/uit-knop om je Android weer aan te zetten.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Kleurcorrectie uitschakelen

1. Ga naar Instellingen (Settings).

2. Selecteer Toegankelijkheid (Accessibility).

• Als je Toegankelijkheid niet ziet, moet je mogelijk eerst Apparaat selecteren.

3. Selecteer Beeld (Vision).

• Ga door met de volgende stap als je Vision niet ziet.

4. Selecteer Kleurcorrectie of Kleuraanpassing.

5. Selecteer Uit (Off).

6. Probeer Netflix opnieuw.

Controleer of je Android-apparaat up-to-date is

1. Ga naar Instellingen (Settings).

2. Selecteer Systeem (System) en Geavanceerd (Advanced).

• Als je Systeem (System) niet ziet, selecteer dan Over apparaat/tablet (About Device/Tablet).

3. Selecteer Systeemupdate (System Update) of Software-update (Software Update).

4. Probeer Netflix opnieuw nadat je beschikbare updates hebt gedownload.

Neem contact op met de fabrikant

Je apparaat heeft een hardware- of softwareprobleem dat alleen de fabrikant kan oplossen.

Neem contact op met de fabrikant van het apparaat en vraag om hulp:

• Bijwerken naar de nieuwste firmware voor het apparaat.

• Het apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen

Als de fabrikant je niet kan helpen, kun je proberen Netflix op een ander apparaat te kijken.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

iPhone, iPad of iPod touch

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Start je iPhone, iPad of iPod touch opnieuw op
  1. Houd de knop aan de zijkant en een van de volumeknoppen tegelijkertijd ingedrukt totdat de schuifbalken verschijnen. Sleep de bovenste schuifbalk en schakel je apparaat volledig uit.

• Als de schuifbalken niet verschijnen, houd de knop voor de sluimerstand dan ingedrukt totdat de rode schuifbalk verschijnt. Sleep vervolgens de schuifbalk.

2. Druk na 10 seconden op de knop voor de sluimerstand.

3. Probeer Netflix opnieuw nadat het apparaat opnieuw is opgestart.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Nook

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Het apparaat opnieuw opstarten
  1. Schakel het apparaat uit.

Opmerking:
    Als je niet zeker weet of je apparaat helemaal uit staat of als je geen aan-uitknop kunt vinden, haal dan de stekker uit het stopcontact.
  2. Laat je apparaat ten minste 30 seconden uit staan.

3. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Alle andere mobiele telefoons en tablets

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Settopboxen en streaming mediaplayers

Amazon Fire TV/Stick

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

3. Schakel het apparaat weer in met de afstandsbediening van de Fire TV.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Problemen met je hardwareverbinding oplossen

Netflix kan mogelijk niet afspelen door een probleem met digitale kopieerbeveiliging. Los het probleem als volgt op:

1. Controleer of je een HDMI-kabel gebruikt.

2. Sluit je apparaat rechtstreeks aan op je tv.

3. Probeer de uiteinden van de HDMI-kabel om te keren.

4. Probeer een nieuwe HDMI-kabel.

5. Probeer een andere HDMI-poort op je tv.

6. Probeer een HDMI-poort op een andere tv, indien beschikbaar.

• Als je kunt streamen op een andere tv, is er mogelijk een probleem met de HDMI-poort van de oorspronkelijke tv. Neem contact op met de tv-fabrikant voor hulp.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Apple TV 4 of Apple TV 4K

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Start je Apple TV opnieuw op

1. Trek de stekker van je Apple TV en de tv waarop deze is aangesloten, uit het stopcontact en wacht minstens twee minuten.

2. Steek de stekker van de apparaten weer in het stopcontact.

3. Schakel beide apparaten weer in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Problemen met je hardwareverbinding oplossen

Netflix kan mogelijk niet afspelen door een probleem met digitale kopieerbeveiliging. Los het probleem als volgt op:

1. Controleer of je een HDMI-kabel gebruikt.

2. Sluit je apparaat rechtstreeks aan op je tv.

3. Probeer de uiteinden van de HDMI-kabel om te keren.

4. Probeer een nieuwe HDMI-kabel.

5. Probeer een andere HDMI-poort op je tv.

6. Probeer een HDMI-poort op een andere tv, indien beschikbaar.

• Als je kunt streamen op een andere tv, is er mogelijk een probleem met de HDMI-poort van de oorspronkelijke tv. Neem contact op met de tv-fabrikant voor hulp.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Chromecast

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Als je naar je Chromecast cast via een Android-telefoon of -tablet:

Scherm mirroren in Google Home uitschakelen

Als je Netflix wilt kijken op je telefoon, kun je Google Home screen mirroring gebruiken. Gebruik de onderstaande stappen om screen mirroring uit te schakelen en rechtstreeks vanuit de Netflix-app te casten.

1. Verbind je telefoon of tablet met hetzelfde wifinetwerk als je Chromecast-apparaat.

2. Open de Google Home-app.

3. Tik op je Chromecast-apparaat en tik op Mirroring stoppen.

4. Open de Netflix-app.

5. Tik op de serie of film die je wilt bekijken.

6. Tik op het castpictogram op de pagina met titelinformatie om Netflix naar je tv te casten.

Ga hieronder verder als je geen screen mirroring gebruikt of als het probleem niet is opgelost met deze stappen.

Verdere stappen

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Als je naar je Chromecast cast via een iPad, iPhone of iPod touch:

Verdere stappen

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Roku

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Je Roku opnieuw opstarten
  1. Trek de stekker van de Roku uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Steek de stekker van je Roku weer in het stopcontact.

3. Druk op een willekeurige knop op de Roku-afstandsbediening om je Roku in te schakelen.

4. Wacht nog een minuut.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Roku Streaming Stick

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Pas een harde reset toe op je apparaat
  1. Trek de stekker van je apparaat uit je tv en het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

3. Schakel het apparaat weer in met de Roku-afstandsbediening.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Alle andere settopboxen en streaming mediaplayers

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer je de Netflix-app opent

Het apparaat opnieuw opstarten
  1. Trek de stekker van je settopbox uit het stopcontact en wacht minstens twee minuten.

2. Steek de stekker van je settopbox weer in het stopcontact.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Problemen met je hardwareverbinding oplossen

Netflix kan mogelijk niet afspelen door een probleem met digitale kopieerbeveiliging. Los het probleem als volgt op:

1. Controleer of je een HDMI-kabel gebruikt.

2. Sluit je apparaat rechtstreeks aan op je tv.

3. Probeer de uiteinden van de HDMI-kabel om te keren.

4. Probeer een nieuwe HDMI-kabel.

5. Probeer een andere HDMI-poort op je tv.

6. Probeer een HDMI-poort op een andere tv, indien beschikbaar.

• Als je kunt streamen op een andere tv, is er mogelijk een probleem met de HDMI-poort van de oorspronkelijke tv. Neem contact op met de tv-fabrikant voor hulp.

Op een ander moment

We onderzoeken momenteel dit probleem. Neem contact op met de klantenservice om ons te helpen bij dit onderzoek.

Smart-tv's

Smart-tv

Wanneer krijg je een zwart of leeg scherm met geluid?

Wanneer je de Netflix-app opent

Je smart-tv opnieuw opstarten
  1. Trek de stekker van de tv uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Houd de aan-uitknop 5 seconden ingedrukt terwijl de stekker nog uit het stopcontact is om de tv te ontladen.

• Als je geen toegang hebt tot de aan-uitknop of als je tv er geen heeft, laat de stekker van de tv dan minstens drie minuten uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van de tv weer in het stopcontact.

4. Schakel de tv in.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Wanneer ik een serie of film probeer af te spelen.

Je smart-tv opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van de tv uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Houd de aan-uitknop 5 seconden ingedrukt terwijl de stekker nog uit het stopcontact is om de tv te ontladen.

• Als je geen toegang hebt tot de aan-uitknop of als je tv er geen heeft, laat de stekker van de tv dan minstens drie minuten uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van de tv weer in het stopcontact.

4. Schakel de tv in.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Neem contact op met de fabrikant van het apparaat.

De beeldinstellingen van je tv kunnen het zwarte scherm veroorzaken. Neem contact op met de fabrikant van je apparaat voor hulp bij het aanpassen van deze instellingen.

Op een ander moment