Problemen met content melden of feedback op titels geven

Als je een probleem hebt met de kwaliteit, het geluid, het beeld of de ondertiteling van een serie of film, kun je dit rechtstreeks aan Netflix melden via onze tool Een probleem melden. Als je een probleem meldt, weten onze contentteams dat ze dit zo snel mogelijk moeten onderzoeken en oplossen.

Met de tool Een probleem melden kun je de volgende problemen met een titel doorgeven:

• Bufferen

• Problemen met de ondertiteling of captions, inclusief kwaliteit of beschikbaarheid

• Problemen met de audio of dubbing, inclusief kwaliteit of beschikbaarheid

• Problemen met de videokwaliteit of breedte-hoogteverhouding

• Niveau van het volume

• Afleveringen of seizoenen niet in de juiste volgorde

• Problemen met de leeftijdscategorie of -classificatie

• Fouten in het artwork of de beschrijving

Ga naar Videoproblemen met Netflix of Serie of film heeft geluidsproblemen voor meer hulp als geen enkele titel goed wordt afgespeeld.

Problemen bij het afspelen melden

Je kunt een probleem met een titel melden terwijl je online kijkt of via de pagina Account van de Netflix-website.

Problemen melden terwijl je een serie of film kijkt

1. Klik terwijl je een titel afspeelt op de Netflix-website op het vlagpictogram bij de knoppen van de speler bovenaan het scherm.

2. Selecteer waar je problemen mee hebt:

• Bufferen en laden (De video is wazig, aan het bufferen of wordt niet geladen.)

• Ondertiteling en captions (De ondertiteling of captions lijken niet goed te werken.)

• Audio en video (Video is slecht te horen of zien.)

• Ander probleem (er is iets anders mis met de serie of film.)

3. Selecteer de problemen die van toepassing zijn in de hierboven gekozen categorie.

4. Voer aanvullende gegevens in over het probleem of voeg een ander probleem toe in het opmerkingenveld, indien van toepassing.

5. Selecteer Verzenden om het probleem te melden.

Problemen melden vanuit je account

1. Open je kijkactiviteit op de Netflix-website.

2. Zoek de titel waarmee je een probleem hebt.

3. Selecteer Een probleem melden naast de specifieke titel of aflevering met het probleem.

4. Maak een keuze uit de volgende opties:

• Serie of film met verkeerd label (verkeerde titel of samenvatting, afleveringen niet op volgorde)

• Problemen met video (wazig, haperend of ziet er vreemd uit)

• Problemen met geluid (slecht te horen, komt niet overeen met beeld, ontbreekt in sommige fragmenten)

• Problemen met ondertiteling of captions (ontbreekt, slecht te horen, komt niet overeen met geluid, spelfouten of slechte vertaling)

5. Voer aanvullende gegevens in over het probleem, indien van toepassing.

6. Selecteer de knop Probleem melden om je feedback in te dienen.

Hoe meldingen helpen Netflix te verbeteren

Wanneer je een probleem met een titel meldt, kunnen we prioriteit toewijzen aan de problemen van onze leden. Elk probleem wordt niet meteen opgelost, maar meldingen geven ons wel inzicht in waar problemen optreden.