Problemen met een titel melden

Als je een probleem hebt met de kwaliteit, het geluid, het beeld of de ondertiteling van een serie of film, kun je dit rechtstreeks aan Netflix melden. Elk probleem wordt niet meteen opgelost, maar meldingen geven ons content-teams wel inzicht in waar problemen optreden, zodat ze aan een oplossing kunnen werken.

Je kunt elk van de volgende problemen met een titel melden:

• Bufferen

• Problemen met de ondertiteling of captions, inclusief kwaliteit of beschikbaarheid

• Problemen met de audio of dubbing, inclusief kwaliteit of beschikbaarheid

• Problemen met de videokwaliteit of breedte-hoogteverhouding

• Niveau van het volume

• Afleveringen of seizoenen niet in de juiste volgorde

• Problemen met de leeftijdscategorie of -classificatie

• Ongepaste content

• Titel of beschrijving is onjuist of bevat fouten

• De afbeelding voor een titel is onjuist, misleidend of is een spoiler

Ga naar Videoproblemen met Netflix of Serie of film heeft geluidsproblemen voor meer hulp als geen enkele titel goed wordt afgespeeld.

Hoe kun je problemen melden?

Je kunt een probleem met een titel melden terwijl je Netflix in een webbrowser kijkt of vanaf de pagina Account op de Netflix-website.

Problemen melden terwijl je kijkt in een webbrowser

1. Klik bovenaan het scherm op de vlag .

2. Selecteer waar je problemen mee hebt:

• Bufferen en laden (De video is wazig, aan het bufferen of wordt niet geladen.)

• Ondertiteling en captions (De ondertiteling of captions lijken niet goed te werken.)

• Audio en video (Video is slecht te horen of zien.)

• Ander probleem (er is iets anders mis met de serie of film.)

3. Voeg zo nodig meer details toe. Als je probleem geen optie is, vermeld het dan in het commentaarvak.

4. Selecteer Verzenden om het probleem te melden.

Problemen melden vanuit je kijkactiviteit

1. Ga naar de Netflix-pagina Account in een webbrowser.

2. Selecteer een profiel in het gedeelte Profiel en ouderlijk toezicht.

• Selecteer voor sommige accounts de optie Profielen en kies een profiel.

3. Selecteer Kijkactiviteit.

4. Zoek de titel waarmee je een probleem hebt.

5. Kies Een probleem melden naast de specifieke titel of aflevering met het probleem.

6. Maak een keuze uit de volgende opties:

• Serie of film met verkeerd label (verkeerde titel of samenvatting, afleveringen niet op volgorde)

• Problemen met video (wazig, haperend of ziet er vreemd uit)

• Problemen met geluid (slecht te horen, komt niet overeen met beeld, ontbreekt in sommige fragmenten)

• Problemen met ondertiteling of captions (ontbreekt, slecht te horen, komt niet overeen met geluid, spelfouten of slechte vertaling)

7. Voer meer gegevens in over het probleem, indien van toepassing.

8. Selecteer Probleem melden.