Titels en films downloaden om offline te kijken

Als je series en films offline wilt kijken op een moment dat het jou uitkomt, kun je ze downloaden via de Netflix-app. Lees hieronder meer over het zoeken, downloaden en kijken van gedownloade series en films.

Als je titels vanaf Netflix wilt downloaden, heb je de meest recente versie van de Netflix-app nodig op een van de volgende apparaten:

• iPhone, iPad of iPod touch met iOS 9.0 of hoger

• Android-telefoon of -tablet met Android 4.4.2 of hoger

• Amazon Fire-tablet met Fire OS 4.0 of hoger

• Windows 10-tablet of -computer met versie 1607 (Anniversary Update) of hoger

• Chromebook- en Chromebox-modellen selecteren

Series of films zoeken en downloaden

Tik op een serie of film en kijk of het downloadpictogram pijl-omlaag wordt weergegeven. Dit geeft aan of je een titel kunt downloaden. Je kunt ook filteren op titels die kunnen worden gedownload. Niet alle titels kunnen worden gedownload.

1. Open de Netflix-app en tik op Downloads pijl-omlaag.

• Open op een apparaat met Windows 10 of hoger de Netflix-app en selecteer Menu .

2. Selecteer Kijk wat je kunt downloaden, Zoek een downloadbare titel, Zoek meer downloadbare titels of Beschikbaar voor download, afhankelijk van je apparaat.

3. Selecteer een serie of film.

4. Tik op de beschrijvingspagina op Download pijl-omlaag.

• Bij series wordt Download pijl-omlaag weergegeven naast elke beschikbare aflevering. Android-gebruikers zien ook een optie Seizoen downloaden om alle afleveringen in het geselecteerde seizoen te downloaden.

• Download via wifi om je dataverbruik te beperken.

Je kunt maximaal 100 titels downloaden per apparaat op alle apparaten die opgenomen zijn in je abonnement.

Als je je account opzegt, worden gedownloade series en films verwijderd van je apparaat. Je moet ze opnieuw downloaden als je in de toekomst opnieuw lid wordt.

Gedownloade series en films kijken

Als je zeker wilt zijn dat je altijd toegang totdat je downloads hebt, raden we je aan ingelogd te blijven op de Netflix-app.

1. Log in op de Netflix-app en selecteer Downloads pijl-omlaag.

• Open op een apparaat met Windows 10 of hoger de Netflix-app en selecteer Menu menupictogram en dan Mijn downloads.

2. Zoek de titel die je wilt kijken en selecteer Afspelen afspeelknop .

• Selecteer bij een serie de gewenste titel en tik op Afspelen afspeelknop naast de aflevering die je wilt kijken.

Opmerking:
Via Kids-profielen kunnen mogelijk niet alle series en titels worden gekeken vanwege de leeftijdsclassificatie van de titel.

Gedownloade series en films zijn beschikbaar op het apparaat waarop je ze hebt gedownload. Je kunt ze kijken via elk profiel in je account. Downloads verlopen na een bepaalde tijd en sommige titels kun je maar een maximum aantal keer per jaar downloaden. Verwijder downloads van je apparaat nadat je ze hebt gekeken.