Series en films zoeken en downloaden

Als je series en films offline wilt kijken, kun je ze downloaden via de Netflix-app.

Series en films zoeken om te downloaden:

1. Open de Netflix-app en tik op Downloads .

2. Selecteer Kijk wat je kunt downloaden, Zoek een downloadbare titel of Zoek meer downloadbare titels.

Op een Windows 10-apparaat:

1. Open de Netflix-app en selecteer Menu .

2. Scrol omlaag en selecteer Beschikbaar voor download.

Je kunt ook op een serie of film tikken en via het pictogram Downloads op de beschrijvingspagina kijken of je de titel kunt downloaden.

Download titels als volgt:

1. Open de Netflix-app en selecteer een serie of film. Niet alle titels zijn beschikbaar om te downloaden.

2. Tik op de beschrijvingspagina op Downloads .

• Bij series wordt Downloads naast elke beschikbare aflevering weergegeven.

• Download via wifi om je dataverbruik te beperken.

Je kunt maximaal 100 titels downloaden naar alle apparaten binnen je abonnement.

Gedownloade series en films:

• worden opgeslagen in het gedeelte Downloads van de app;

• zijn alleen beschikbaar op het apparaat waarop ze zijn gedownload;

• kunnen worden bekeken vanuit elk profiel in je account;

• gebruiken de instellingen voor audio en ondertiteling die waren ingesteld op het moment dat je de titel hebt gedownload.

Opmerking:
Via Kids-profielen kunnen mogelijk niet alle series en titels worden gekeken vanwege de leeftijdsclassificatie van de titel.

Als je titels wilt downloaden op Netflix, heb je het volgende nodig:

• Een actief Netflix-account

• Een internetverbinding

• De nieuwste versie van de Netflix-app op een van deze apparaten:

• iPhone, iPad of iPod touch met iOS 9.0 of hoger

• Android-telefoon of -tablet met Android 4.4.2 of hoger

• Amazon Fire-tablet met Fire OS 4.0 of hoger

• Windows 10-tablet of -computer met versie 1607 (Anniversary Update) of hoger

Opmerking:
Op sommige Chromebook- en Chromebox-modellen kunnen series en films worden gedownload.