Series en films downloaden

Als je series en films offline wilt kijken, kun je ze downloaden via de Netflix-app.

Download titels als volgt:

1. Open de Netflix-app en selecteer een serie of film. Niet alle titels zijn beschikbaar zijn om te downloaden.

2. Tik op de beschrijvingspagina op Downloads .

• Bij series wordt Downloads naast elke beschikbare aflevering weergegeven.

• Download via wifi om je dataverbruik te beperken.

Je kunt maximaal 100 titels downloaden naar alle apparaten binnen je abonnement.

Gedownloade series en films:

• worden opgeslagen in het gedeelte Downloads van de app;

• zijn alleen beschikbaar op het apparaat waarop ze zijn gedownload;

• kunnen worden bekeken vanuit elk profiel in je account;

• gebruiken de instellingen voor audio en ondertiteling die waren ingesteld op het moment dat je de titel hebt gedownload.

Opmerking:
Via Kids-profielen kunnen mogelijk niet alle series en titels worden gekeken vanwege de leeftijdsclassificatie van de titel.

Als je titels wilt downloaden op Netflix, heb je het volgende nodig:

• Een actief Netflix-account

• Een internetverbinding

• De nieuwste versie van de Netflix-app op een van deze apparaten:

• iPhone, iPad of iPod touch met iOS 9.0 of hoger

• Android-telefoon of -tablet met Android 4.4.2 of hoger

• Amazon Fire-tablet met Fire OS 4.0 of hoger

• Windows 10-tablet of -computer met versie 1607 (Anniversary Update) of hoger

Opmerking:
Op sommige Chromebook- en Chromebox-modellen kunnen series en films worden gedownload.