Kan geen serie of film downloaden

Sommige series en films kun je niet downloaden, dus niet alle titels hebben een downloadpictogram Downloadpictogram.

Als je het downloadpictogram voor geen enkele serie of film ziet staan, is er mogelijk een probleem met je apparaat of wordt deze functie niet ondersteund op je apparaat. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Android-telefoon of -tablet

De Netflix-app bijwerken

1. Open de app Play Store.

2. Zoek in de zoekbalk naar 'Netflix'.

3. Tik in de zoekresultaten op de Netflix-app.

4. Tik op Bijwerken.

• Als alleen Verwijderen of Openen wordt weergegeven, is de Netflix-app al bijgewerkt.

Volg dan de stappen in Kan de Netflix-app niet vinden in de app-stores als de Netflix-app niet wordt weergegeven in de zoekresultaten.

Ga naar de ondersteuningssite van Google voor hulp als je de Play Store-app niet hebt.

Controleer of je Android-apparaat up-to-date is

1. Ga naar Instellingen (Settings).

2. Selecteer Systeem (System) en Geavanceerd (Advanced).

• Als je Systeem (System) niet ziet, selecteer dan Over apparaat/tablet (About Device/Tablet).

3. Selecteer Systeemupdate (System Update) of Software-update (Software Update).

4. Probeer Netflix opnieuw nadat je beschikbare updates hebt gedownload.

Voer de diagnostische tests voor de Netflix-app uit

1. Tik rechtsboven op je Profielpictogram.

2. Tik op App-instellingen.

3. Scrol omlaag naar Diagnose en tik op Download.

• Sla deze stap over als je Download niet ziet.

4. Klik voor de volgende stappen op de foutcode hieronder die overeenkomt met de foutcode op je scherm.

Neem contact op met de Netflix-klantenservice als je foutcode niet in de lijst voorkomt.

Gegevens in de Netflix-app wissen

Opmerking:
Als je de app-gegevens wist, worden alle gedownloade series en films op het apparaat ook verwijderd.
  1. Ga in het startscherm van je apparaat naar Instellingen.

2. Selecteer Algemeen (General).

• Ga door met de volgende stap als je Algemeen (General) niet ziet staan.

3. Selecteer Apps of Toepassingen (Applications).

4. Selecteer Applicaties beheren (Manage Applications), Applicatiebeheer (Application Manager) of Alle apps beheren (Manage All Apps).

• Ga door met de volgende stap als je deze keuzes niet ziet staan.

5. Scrol omlaag en selecteer Netflix.

• Als je Netflix niet ziet, controleer dan het tabblad Gedownload (Downloaded).

6. Selecteer Opslag (Storage).

• Ga door met de volgende stap als je Opslag (Storage) niet ziet staan.

7. Selecteer Gegevens wissen (Clear Data) of Opslag wissen (Clear Storage) en dan OK.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Downloadopslag inschakelen

1. Ga in het Android-startscherm naar Instellingen.

2. Selecteer Apps of App-beheerder.

3. Selecteer Netflix.

4. Selecteer Toestemmingen.

5. Stel Opslag in op Aan.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Verdere stappen

Als de bovenstaande stappen niet helpen, is downloaden mogelijk niet beschikbaar op jouw apparaat.

iPhone, iPad of iPod touch

De Netflix-app opnieuw installeren

Opmerking:
Als je de Netflix-app verwijdert, worden alle gedownloade series en films op het apparaat ook verwijderd.
  1. Houd je vinger in het startscherm op de Netflix-app.

2. Tik op Verwijder app > Verwijder app > Verwijder.

3. Open de App Store en zoek naar 'Netflix'.

4. Tik op de gratis Netflix-app van Netflix, Inc.

5. Tik op het cloudpictogram om de app te installeren.

Opmerking:
    Mogelijk moet je je Apple ID en wachtwoord invoeren. Als je je Apple ID of wachtwoord bent vergeten, ga je naar de ondersteuningssite van Apple voor hulp.
  6. Probeer Netflix na installatie opnieuw.

Als je de Netflix-app niet kunt vinden in de App Store, ga je naar de ondersteuningssite van Apple voor hulp.

Verdere stappen

Als je nog steeds geen series of films kunt downloaden na de update van de Netflix-app of als je al de nieuwste versie van de Netflix-app hebt geïnstalleerd, is downloaden mogelijk niet beschikbaar op jouw apparaat.

Windows 10-computer of -tablet

De Netflix-app gebruiken in Windows 10

Op een Windows 10-computer kun je geen titels downloaden via een browser. Hiervoor heb je de meest recente versie van de Netflix-app nodig.

Windows bijwerken

1. Druk op je toetsenbord op de Windows-toets.

2. Selecteer Instellingen .

3. Selecteer Bijwerken en beveiliging.

4. Windows controleert op updates. Als dat niet gebeurt, selecteer dan Controleren op updates.

5. Start de computer opnieuw op en probeer Netflix opnieuw zodra de updates zijn geïnstalleerd.

Ga hieronder verder als er geen updates zijn gevonden of als het probleem niet is opgelost met deze stappen.

Je Windows-versie controleren

Als je series en films wilt downloaden, moet Windows-versie 1607 of hoger zijn geïnstalleerd op je computer. Volg de onderstaande stappen om je Windows-versie te controleren.

1. Druk op je toetsenbord op de Windows-toets.

2. Typ 'Informatie over uw pc' en klik op Info.

3. Controleer het versienummer onder Windows-specificaties.

Is het versienummer lager dan 1607, dan heeft je computer mogelijk problemen met het bijwerken van Windows. Neem contact op met Microsoft Ondersteuning of je computerfabrikant voor hulp.

Volg de onderstaande stappen als je versienummer 1607 of hoger hebt.

Alle overige apparaten

Downloaden is mogelijk niet beschikbaar op jouw apparaat.