Netflix-fout 10016-22005

Als je deze foutmelding ziet op je iPhone, iPad of iPod touch, vaak samen met de volgende melding:

Verwijder downloads van dit apparaat of van een ander apparaat in je abonnement. Ga naar help.netflix.com voor meer informatie. (10016-22005)

Dit betekent dat je het maximale aantal downloads van een bepaalde studio of distributeur hebt bereikt. In sommige licentieovereenkomsten van studio's of distributeurs is een limiet opgenomen voor het aantal downloads per keer.

Je kunt deze fout meestal oplossen door downloads die je al hebt bekeken te verwijderen.

Eén serie of film verwijderen

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik op Downloads en tik op een serie of film.

4. Tik naast de aflevering of film met het probleem op het pictogram met de downloadstatus pictogram gedownloade titel.

5. Tik op Download verwijderen Pictogram Download verwijderen.

Alle downloads verwijderen

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik rechtsboven op Menu meer-pictogram.

4. Tik op App-instellingen.pictogram app-instellingen

5. Tik op Alle downloads verwijderen pictogram alle downloads verwijderen en tik op Verwijderen.