Waarom kan ik een serie of film niet downloaden?

Series en films van Netflix en andere contentproviders kun je downloaden via onze apps voor Android, iPhone, iPad, Amazon Fire, en Windows 10 en 11.

Raadpleeg Titels downloaden om offline te kijken voor algemene informatie over het downloaden van titels.

Waarom zijn sommige titels niet beschikbaar om te downloaden?

We proberen zoveel mogelijk series en films beschikbaar te maken als download. Er zijn verschillende redenen waarom je een titel niet kunt downloaden, zoals:

• Een ander bedrijf heeft de exclusieve rechten voor de content.

• De contentprovider heeft de rechten niet beschikbaar gesteld.

• Populariteit, kosten, seizoensgerelateerde factoren of andere lokale factoren, of beschikbaarheid.

Waarom zijn sommige Netflix Original-series of -films niet beschikbaar om te downloaden?

Sommige series en films worden echter gemaakt in samenwerking met een studio die eigenaar is van de franchise of de intellectuele eigendommen die bij de content horen. We hebben in dat geval misschien wel de vereiste rechten om een titel voor streamen aan te bieden, maar we mogen die titel dan niet aanbieden om te downloaden.

Raadpleeg Hoe Netflix een licentie voor series en films verkrijgt voor meer informatie over licenties en wat een Netflix Original precies inhoudt.