Downloads verwijderen

Je kunt een gedownloade serie of film verwijderen van je apparaat nadat je de titel hebt gekeken.

Je kunt ook downloads verwijderen vanaf een apparaat waartoe je geen toegang hebt door dit te verwijderen uit je Netflix-account.

Eén serie of film verwijderen

Android-telefoon, Android-tablet, iPhone of iPad

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik op Downloads .

• Selecteer eerst de serie als je een afzonderlijke aflevering van een serie wilt verwijderen.

4. Tik naast een aflevering of film op het pictogram voor de downloadstatus.

5. Tik op Download verwijderen .

Netflix-app voor Windows

1. Open de Netflix-app.

2. Selecteer Menu en dan Mijn downloads.

3. Tik op of selecteer het pictogram Bewerken rechtsboven in het scherm.

• Selecteer eerst de serie als je een afzonderlijke aflevering van een serie wilt verwijderen.

4. Vink het vakje aan naast de serie of film die je wilt verwijderen, en tik op het pictogram Verwijderen .

Opmerking:
Op sommige apparaten kun je ook Volgende aflevering downloaden gebruiken. Een gedownloade aflevering wordt dan verwijderd nadat je deze hebt gekeken. Daarna wordt de volgende aflevering van de serie automatisch gedownload.

Alle downloads verwijderen

Android-telefoon, Android-tablet, iPhone of iPad

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik rechtsboven op Menu .

4. Tik op App-instellingen .

5. Selecteer onder Downloads de optie Alle downloads verwijderen .

6. Tik in het bevestigingsscherm op Verwijderen.

Netflix-app voor Windows

1. Open de Netflix-app.

2. Klik of tik op het pictogram Meer ... .

3. Selecteer Instellingen.

4. Selecteer onder Downloads de optie Alle downloads verwijderen.

5. Selecteer OK in het bevestigingsscherm.

Verwijder alle downloads van een apparaat door deze te verwijderen uit je account:

Webbrowser

1. Ga in een browser naar de pagina Downloadapparaten beheren. Je moet mogelijk inloggen als je dat nog niet hebt gedaan.

2. Selecteer Apparaat verwijderen om een actief downloadapparaat te verwijderen uit je account.

Android-telefoon, Android-tablet, iPhone of iPad

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik rechtsboven op Menu .

4. Tik op Account .

5. Tik onder Instellingen op Downloadapparaten beheren.

6. Tik op Apparaat verwijderen om alle downloads te verwijderen van dat apparaat.

Netflix-app voor Windows

1. Open de Netflix-app.

2. Klik of tik op het pictogram Meer ... .

3. Selecteer Instellingen.

4. Selecteer Accountgegevens.

5. Selecteer Downloadapparaten beheren.

6. Selecteer Apparaat verwijderen om een actief downloadapparaat te verwijderen uit je account.