Downloads verwijderen

Je kunt een gedownloade serie of film verwijderen van je apparaat nadat je de titel hebt gekeken. Downloads kun je afzonderlijk of allemaal tegelijk verwijderen.

Eén serie of film verwijderen

1. Open de Netflix-app en tik op Downloads .

• Selecteer op een tablet of computer met Windows 10 of Windows 11 de optie Menu en dan Mijn downloads.

2. Tik in de rechterbovenhoek op Bewerken .

• Selecteer eerst de serie als je een afzonderlijke aflevering van een serie wilt verwijderen.

3. Vink het vakje uit naast de serie of film die je wilt verwijderen, en tik op Verwijderen of de rode X.

Opmerking:
Op sommige apparaten kun je ook Volgende aflevering downloaden gebruiken. Een gedownloade aflevering wordt dan verwijderd nadat je deze hebt gekeken. Daarna wordt de volgende aflevering van de serie automatisch gedownload.

Alle downloads verwijderen

1. Open de Netflix-app en selecteer Meer , het pictogram Meer met drie puntjes ..., of het profielpictogram .

2. Selecteer App-instellingen of Instellingen.

3. Selecteer onder Downloads de optie Alle downloads verwijderen.

4. Selecteer in het bevestigingsscherm OK of Verwijderen.

Je kunt ook downloads verwijderen van een apparaat waartoe je geen toegang hebt door dat apparaat te verwijderen uit je Netflix-account.

Een apparaat met iOS, Android of Amazon Fire verwijderen

1. Log in bij Netflix op een mobiele browser.

2. Klik op het profielmenu of tik op Meer .

3. Selecteer Account.

4. Selecteer Downloadapparaten beheren.

5. Selecteer Apparaat verwijderen op elk apparaat dat je wilt verwijderen.

Een apparaat met Windows 10 of Windows 11 verwijderen

1. Klik of tik op Meer met drie puntjes ... (pictogram).

2. Selecteer Instellingen.

3. Selecteer Accountgegevens.

4. Selecteer Downloadapparaten beheren.

5. Selecteer Apparaat verwijderen op elk apparaat dat je wilt verwijderen.

Opmerking:
Wis de Netflix-app op je apparaat als je je account al hebt gesloten en eerder gedownloade titels wilt verwijderen.